Hvala vam cure na svemu, puno mi je znacilo 🫂Sretno vam dalje i drzite se 🍀
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.
Josipa ❤️ Plače mi se odmah, hvala ti na pozitivnim vijestima, trebam toga sad za ove zadnje dane! 💫 Ovaj ivf je stvarno kaos od misli i emocija, svaka čast svima žene! 💪🏼
Joj meni su ti dani bili kaos jer sam taj 10dnt jutro vidjela smeđi iscjedak i pomirila se s tim da je menstruacija i ništa, idemo dalje, popodne odem u DM po uloške i uzmem za svaki slučaj taj clear blue da sam u miru i on pozitivan, šok, sutradan beta pozitivna, kaos teški...
Hvala, cure! 🥰
Evo mene sa prve folikulometrije. Doktorica je jako zadovoljna, imam već 8 folikula: 12, 14, 14, 15/16 i 4 komada po 10. Čini mi se kao dobar početak, ali sad kreće moj klasični strah od praznih folikula. 😅 U ponedjeljak ponovno folikulometrija pa ću vidjeti kako se ovi manji folikuli razvijaju. 😁
Luna21 Nemam iskustva sa pozitivnim testovima pa nisam od koristi, ali šaljem pozitivnu energiju i držim fige 🤗🤞
Kako nam je Zelena123?
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
6. stimulirani (11/25) - ⏳
Pozdrav svima, još uvijek vas čitam, vjerujem u dobre ishode, molim se i od srca želim da sve vi držite svoje mališane u naručju.

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Pozdrav! Ovaj tjedan sam se javljala sa svojom niskom betom (potencijalna trudnoća se desila prirodno) - ponedjeljak 66, srijeda 80, danas nažalost 52. Javila sam se doktorici i čekam odgovor, ne znam što očekivati? Ja još nisam dobila, kasni mi 7 dana. Nadam se da me ne čeka kiretaža.
Suprug i ja smo planirali ići na postupak ovu jesen, budući imamo još smrzlića. Prije 2 mjeseca sam izvadila papa test i briseve, sve je bilo uredno. Ovaj događaj nas je stvarno iznenadio i pogodio...Sad nisam sigurna ni da li da dalje pokušavamo prirodno, ili da jednostavno odem u smjeru vraćanja smrzlića?
Sretno svima s betama i pregledima
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024
07/25 Biokemijska❌
11/25 test pozitivan, uzv 25.11
Pozdrav! Ovaj tjedan sam se javljala sa svojom niskom betom (potencijalna trudnoća se desila prirodno) - ponedjeljak 66, srijeda 80, danas nažalost 52. Javila sam se doktorici i čekam odgovor, ne znam što očekivati? Ja još nisam dobila, kasni mi 7 dana. Nadam se da me ne čeka kiretaža.
Suprug i ja smo planirali ići na postupak ovu jesen, budući imamo još smrzlića. Prije 2 mjeseca sam izvadila papa test i briseve, sve je bilo uredno. Ovaj događaj nas je stvarno iznenadio i pogodio…Sad nisam sigurna ni da li da dalje pokušavamo prirodno, ili da jednostavno odem u smjeru vraćanja smrzlića?
Sretno svima s betama i pregledima
Baš sam te se sjetila jutros. Žao mi je da su se tvoje sumnje ispostavile točnima. 😔 Vjerujem da će ti doktorica znati nešto pametnije reći oko toga što i kako dalje, pretpostavljam da te mora prvo detaljno pregledati. Možda zvuči blesavo, ali vjerujem da je ovo ipak dobar znak da se može nešto i prirodno pokrenuti. Želim ti sreću u daljnjim koracima i da sve što te sada očekuje nakon ove bete bude jednostavno i bez komplikacija. 🧡
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
6. stimulirani (11/25) - ⏳
Zelena123 žao mi je zbog tvoje situacije. I ja vjerujem da je jako dobar znak što si prirodno zanijela, bar je meni tako rekao sve i jedan doktor nakon moje biokemijske. A obišla sam ih nekoliko u međuvremenu, stvarno svi to smatraju dobrim znakom i plusom za buduće pokušaje. Iako mi to tada nije bila neka utjeha - vrijedna je činjenica. 🤍
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska prirodna 10/24
07/2025. 1. MPO Beta+ svježi transfer neuspjesno
imamo 4 ❄️
09/25 FET biokemijska (beta 18)
10/25 FET negativan test
Hvala cure. Sad sam samo jako jako tužna, jer smo se surpug i ja dugo mučili prije prvog IVF-a i sad kad se desilo samo od sebe, bila sam u šoku. Mislila sam da nikad neću uspjeti na taj način, tako da me ovo sad baš spustilo. Svakako ćemo opet pokušati i savjetovati se sa doktorom.
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024
07/25 Biokemijska❌
11/25 test pozitivan, uzv 25.11
Mi smo nakon prirodne trudnoće, koja se ispostavila biokemijskom, pokušavali još neko vrijeme i baš sam se nadala. Presretni smo bili s tom kratkom prirodnom trudnoćom i baš sam mislila da će doći. Kako je prošla skoro godina od toga, odlučili smo iskoristiti i "opciju B" - potpomognutu. Osjetit ćeš što želiš a na što si spremna ili nisi. Samo polako, daj si vremena. Znam kakva je to tuga. ❤️🩹
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska prirodna 10/24
07/2025. 1. MPO Beta+ svježi transfer neuspjesno
imamo 4 ❄️
09/25 FET biokemijska (beta 18)
10/25 FET negativan test
Luna čestitam na pozitivnom testu! Obzirom da je rano rađen test svijetla linija ne znači nužno ništa loše, nego je rana trudnoća. Možeš uzeti First sign ili neki drugi test s trakicama za vikend pa vidjeti dal tamne linije. Napraviš jedan u sub ujutro i jedan u ned ujutro i usporediš. Ili još bolje - probaj se opustiti za vikend I mirno čekati betu. Kad vadiš betu?
Štefica odlične vijesti! Kad je idući uzv?
Frida ❤️ Vidim lijepi tjedni već! Divno🥹
Karamela ❤️
Zelena jako mi je žao zbog biokemijske. Vjerujem da ćeš kroz koji dan prokrvariti. To je jako mala trudnoća i sve ode s menstruacijom, bez brige. Dobar je znak da si ostala trudna i to prirodno! Što god odlučila, pokušati prirodno ili ići u MPO držim fige da se brzo dogodi i da bude uredna trudnoća❤️
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji