Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Karamela
    11. Srpanj 2025. 09:55

Hvala vam cure na svemu, puno mi je znacilo 🫂Sretno vam dalje i drzite se 🍀

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.

• Josipa7
    11. Srpanj 2025. 10:31

Luna21

Josipa ❤️ Plače mi se odmah, hvala ti na pozitivnim vijestima, trebam toga sad za ove zadnje dane! 💫 Ovaj ivf je stvarno kaos od misli i emocija, svaka čast svima žene! 💪🏼

Joj meni su ti dani bili kaos jer sam taj 10dnt jutro vidjela smeđi iscjedak i pomirila se s tim da je menstruacija i ništa, idemo dalje, popodne odem u DM po uloške i uzmem za svaki slučaj taj clear blue da sam u miru i on pozitivan, šok, sutradan beta pozitivna, kaos teški...

Štefica_Fikus
    11. Srpanj 2025. 10:49

Hvala, cure! 🥰

Evo mene sa prve folikulometrije. Doktorica je jako zadovoljna, imam već 8 folikula: 12, 14, 14, 15/16 i 4 komada po 10. Čini mi se kao dobar početak, ali sad kreće moj klasični strah od praznih folikula. 😅 U ponedjeljak ponovno folikulometrija pa ću vidjeti kako se ovi manji folikuli razvijaju. 😁

Luna21 Nemam iskustva sa pozitivnim testovima pa nisam od koristi, ali šaljem pozitivnu energiju i držim fige 🤗🤞

Kako nam je Zelena123

👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
    1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
    2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
    3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
    4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
    5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
    6. stimulirani (11/25) - ⏳

FridaFredova
    11. Srpanj 2025. 11:25

Pozdrav svima, još uvijek vas čitam, vjerujem u dobre ishode, molim se i od srca želim da sve vi držite svoje mališane u naručju. 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Zelena123
    11. Srpanj 2025. 11:26

Pozdrav! Ovaj tjedan sam se javljala sa svojom niskom betom (potencijalna trudnoća se desila prirodno) - ponedjeljak 66, srijeda 80, danas nažalost 52. Javila sam se doktorici i čekam odgovor, ne znam što očekivati? Ja još nisam dobila, kasni mi 7 dana. Nadam se da me ne čeka kiretaža.
    Suprug i ja smo planirali ići na postupak ovu jesen, budući imamo još smrzlića. Prije 2 mjeseca sam izvadila papa test i briseve, sve je bilo uredno. Ovaj događaj nas je stvarno iznenadio i pogodio...Sad nisam sigurna ni da li da dalje pokušavamo prirodno, ili da jednostavno odem u smjeru vraćanja smrzlića?

Sretno svima s betama i pregledima

12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    IVF 07/23 💙-->👶🏻2024
    07/25 Biokemijska❌
    11/25 test pozitivan, uzv 25.11

Štefica_Fikus
    11. Srpanj 2025. 12:07

Zelena123

Pozdrav! Ovaj tjedan sam se javljala sa svojom niskom betom (potencijalna trudnoća se desila prirodno) - ponedjeljak 66, srijeda 80, danas nažalost 52. Javila sam se doktorici i čekam odgovor, ne znam što očekivati? Ja još nisam dobila, kasni mi 7 dana. Nadam se da me ne čeka kiretaža.
    Suprug i ja smo planirali ići na postupak ovu jesen, budući imamo još smrzlića. Prije 2 mjeseca sam izvadila papa test i briseve, sve je bilo uredno. Ovaj događaj nas je stvarno iznenadio i pogodio…Sad nisam sigurna ni da li da dalje pokušavamo prirodno, ili da jednostavno odem u smjeru vraćanja smrzlića?

Sretno svima s betama i pregledima

Baš sam te se sjetila jutros. Žao mi je da su se tvoje sumnje ispostavile točnima. 😔 Vjerujem da će ti doktorica znati nešto pametnije reći oko toga što i kako dalje, pretpostavljam da te mora prvo detaljno pregledati. Možda zvuči blesavo, ali vjerujem da je ovo ipak dobar znak da se može nešto i prirodno pokrenuti. Želim ti sreću u daljnjim koracima i da sve što te sada očekuje nakon ove bete bude jednostavno i bez komplikacija. 🧡

👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
    1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
    2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
    3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
    4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
    5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
    6. stimulirani (11/25) - ⏳

Luna21
    11. Srpanj 2025. 12:14

Zelena123 žao mi je zbog tvoje situacije. I ja vjerujem da je jako dobar znak što si prirodno zanijela, bar je meni tako rekao sve i jedan doktor nakon moje biokemijske. A obišla sam ih nekoliko u međuvremenu, stvarno svi to smatraju dobrim znakom i plusom za buduće pokušaje. Iako mi to tada nije bila neka utjeha - vrijedna je činjenica. 🤍

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska prirodna 10/24
    07/2025. 1. MPO Beta+ svježi transfer neuspjesno
    imamo 4 ❄️
    09/25 FET biokemijska (beta 18)
    10/25 FET negativan test

Zelena123
    11. Srpanj 2025. 12:24

Hvala cure. Sad sam samo jako jako tužna, jer smo se surpug i ja dugo mučili prije prvog IVF-a i sad kad se desilo samo od sebe, bila sam u šoku. Mislila sam da nikad neću uspjeti na taj način, tako da me ovo sad baš spustilo. Svakako ćemo opet pokušati i savjetovati se sa doktorom.

12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    IVF 07/23 💙-->👶🏻2024
    07/25 Biokemijska❌
    11/25 test pozitivan, uzv 25.11

Luna21
    11. Srpanj 2025. 12:44

Mi smo nakon prirodne trudnoće, koja se ispostavila biokemijskom, pokušavali još neko vrijeme i baš sam se nadala. Presretni smo bili s tom kratkom prirodnom trudnoćom i baš sam mislila da će doći. Kako je prošla skoro godina od toga, odlučili smo iskoristiti i "opciju B" - potpomognutu. Osjetit ćeš što želiš a na što si spremna ili nisi. Samo polako, daj si vremena. Znam kakva je to tuga. ❤️‍🩹

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska prirodna 10/24
    07/2025. 1. MPO Beta+ svježi transfer neuspjesno
    imamo 4 ❄️
    09/25 FET biokemijska (beta 18)
    10/25 FET negativan test

Lori🍀
    11. Srpanj 2025. 15:41

Luna čestitam na pozitivnom testu! Obzirom da je rano rađen test svijetla linija ne znači nužno ništa loše, nego je rana trudnoća. Možeš uzeti First sign ili neki drugi test s trakicama za vikend pa vidjeti dal tamne linije. Napraviš jedan u sub ujutro i jedan u ned ujutro i usporediš. Ili još bolje - probaj se opustiti za vikend I mirno čekati betu. Kad vadiš betu? 
    Štefica odlične vijesti! Kad je idući uzv? 
    Frida ❤️ Vidim lijepi tjedni već! Divno🥹
    Karamela ❤️
    Zelena jako mi je žao zbog biokemijske. Vjerujem da ćeš kroz koji dan prokrvariti. To je jako mala trudnoća i sve ode s menstruacijom, bez brige. Dobar je znak da si ostala trudna i to prirodno! Što god odlučila, pokušati prirodno ili ići u MPO držim fige da se brzo dogodi i da bude uredna trudnoća❤️

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani