Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    08. Srpanj 2025. 11:05

Karamela, Štefica_fikus, Luna, Lori, dreamer, Titi i mariposa, hvala vam drage cure na podršci, ja vjerujem kad se maknem malo iz Zga, ds cu biti bolje🤍🤍

Inace uvijek vadim u petrovoj gdje budu gotovi za sat, dva. Sad dam isla u rebro jer zivim blizu, a nisam ocekivala nikakav pozitivan rezultat, pa mi je bilo svejedno. Dok me pikala, pitala sam sestru kad ce rezultati, ocekujuci odgovor - do podne, 1-2-3, kaze ona 9.7. Nisu normalni. Eto, nemojte nikads vaditi betu na Rebru. 😂

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

Karamela
    08. Srpanj 2025. 15:57

Uniqlo stvarno nisu normalni s tim izdavanjem nalaza.. Drzi se

Koji test za trudnocu preporucujete ili je svejedno koji? 😪

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.

Lori🍀
    08. Srpanj 2025. 16:21

Štefice sretno neka ovo bude tvoj dobitni postupak Ja sam ok. Još uvijek krvarim i baš me to više nervira ali znam da je normalno. Psihički sam puno bolje. Veselim se godišnjem u 8.mj i imamo neko rezervirano putovanje u 9.mj pa sam na to fokusirana.

Mariposa brzo će i taj uzv, znam osjećaj kad vrijeme stoji!

Uniqlo bome su spori na Rebru. Jesi li odlučila hoćeš li ići sad u prirodni ciklus ili odmor do jeseni s postupcima?

Karamela meni su oni First sign dobri, trakice, 2 u pakiranju. S njima se može pratiti i tamni li linija. Sreeetno i javi nam!!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

jane23
    08. Srpanj 2025. 17:07

Uniqlo bas mi je zao. Znam koliko je tesko gledati u taj negativni test. Zelim ti puno snage i da vec sljedeci put ugledas najtamniji moguci plusic 🍀

Stefica sretno s pikanjem! Neka budu sto kvalitetniji🍀

Lori i ja se veselim putovanju u 9.mj. Kad se vratimo punih baterija - prvi ciklus je nas!! 🙏

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// transfer: rujan 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.