Jutro....sretno svima danas 🌺
Moja beta je pala za cca 300 sad je na 2200. Nadam se da ce i dalje padat pa da krvarenje samo krene i da izbjegnem tablete. Nisam nikad mislila da ću se veseliti padu bete.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jutro….sretno svima danas 🌺
Moja beta je pala za cca 300 sad je na 2200. Nadam se da ce i dalje padat pa da krvarenje samo krene i da izbjegnem tablete. Nisam nikad mislila da ću se veseliti padu bete.
Nadam se da je ovo sve najgore sto ces ikad proci i da iza ovoga slijedi samo dobro. Nema utjehe. Drzi se💪🏻❤️
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Teich, i meni je uzasno zao kroz sta prolazis, covjek se ponada i onda tako zavrsi. Ali sve mi imamo vise snage nego sto mislimo, molim se za tebe 🙏.
Zene, meni je danas 9DPO i negativan test i nemam simptoma nekih, pa mislim da cu dobiti sutra po grcevima. Da li u toku stimulacije pijete/jedete vise proteina ili je to samo u slucaju hiperstimulacije? Da li se smije popiti casa vina u toku stimulacije, jer mi je jako dobra frendica dobila bebu pa ce se slaviti za vikend, pa da znam 😅?
Dodala bi jos jedno pitanjce, jel trenirate lagano tokom stimulacije?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro….sretno svima danas 🌺
Jutro, vidjela sam jucer sto si napisala al jednostavno ne znam sto reci na sve to 😔 uzasno je tesko bilo za procitati sto ti se dogadja 🥺
Isto tako nisam mislila ni ja da cu ikome pisati da se nadam da bu beta padala ali kako je krenula padati, valjda je to, to i da bude proslo samo 🤞
Super da se puno cura javilo sa iskustvima jednog jajovoda i kao sto vidis, biti ce to sve dobro, samo lagano i dodji k sebi od svega ❤
Ostalim curama sretno i mislim da je netko napisao da mu je negativan test, zao mi je 😔 Nadam se da ne treba veca pauza nego da imas smrzlica pa da mozes odmah dalje 🙃
Ajoj Teich baš mi je jako žao što prolaziš kroz to, baš sam se ponadala da će sve biti ok.
Nemam iskustva sa vanmateričnom, ali je nedavno na forumu bila cura kojoj se također beta nije duplala pravilno, a nisu nigdje vidjeli plod, dobila je tablete da joj spase jajovod i iako niti u jednom trenutku nije vidjela da je nešto izašlo, trudnoća se sama resorbirala i beta je pala.
Sad ne znam smije li se na isti način ako su već dirali jajovod..
Što se tiče sono HSG, nažalost koliko znam to je samo dijagnostička metoda, oni uštrcaju kontrast i gledaju prolazi li, ako prođe označe da su prohodni jajovodi. Mislim da ne mogu voditi ništa, priraslice ili nešto.
Baš mi je žao, nadam se da će sve biti ok i da će beta padati! Držim fige!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Medena 33 napokon i ja curim jej DNS ih zovem pa da čujem dalje upute . Kako si ti ...uzv ne vjerujem prije petka da bude
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Jutro curke 🥰🥰
Sretno danas svima 🤗
Sanjuska veselimo se beti ❤️
Teich ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Teich, i meni je uzasno zao kroz sta prolazis, covjek se ponada i onda tako zavrsi. Ali sve mi imamo vise snage nego sto mislimo, molim se za tebe 🙏.
Zene, meni je danas 9DPO i negativan test i nemam simptoma nekih, pa mislim da cu dobiti sutra po grcevima. Da li u toku stimulacije pijete/jedete vise proteina ili je to samo u slucaju hiperstimulacije? Da li se smije popiti casa vina u toku stimulacije, jer mi je jako dobra frendica dobila bebu pa ce se slaviti za vikend, pa da znam 😅?
Dodala bi jos jedno pitanjce, jel trenirate lagano tokom stimulacije?
Meni je dr. rekao da nema nikakvog vježbanja za vrijeme stimulacije.
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Nadam se da je ovo sve najgore sto ces ikad proci i da iza ovoga slijedi samo dobro. Nema utjehe. Drzi se💪🏻❤️
I ja se nadam💜
Netko je pitao jučer koja bolnica, Sv.duh.
Npelica 🧡
Simbalija da, smiju svejedno dati i tabletu iako su dirali jajovod, tog sam se i bojala zato se nadam da ce beta dobro padat sama.
Fionci99 hvala 💚 imamo još 2 smrzlića, naručit cu se na konzultacije za fet čim prođe 1.ciklus pa ćemo vidit šta će reći možemo li odma il trebamo neko vrijeme pričekati.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jutro, curke!😘
Teich užas kakva agonija.😞😭 Nadam se da će proći najbezbolnije i bez tableta. Dobro je što beta pada, neka samo nastavi tako. Čuvaj nam se!❤ Mislimo na tebe!🤗😘😘🫂
Jabukice sretno danas!🍀 Uživaj u druškanju i nadam se da je smeđarenje prestalo.🙏🙏😘❤
Lunolina sretno na inseminaciji!🤞🤞🍀❤ Javi kako je prošlo.🤗😘
Sanjushka držimo 🤞 na najjače za betu da bude sve u redu!🙏🙏🤗❤
Lali sretno novopečena pupice!🤞🤞🍀🍀🤗😘❤
Wildflower evoooo, mi čekamo još tjedan dana na konzultacije i pregled.🤗 Možemo skupa odbrojavati.😊🤭💪💪
Svim lavicama također sretnooooo!🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji