Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    noor1994
    11. Ožujak 2024. 09:28

BikMik

Teich, i meni je uzasno zao kroz sta prolazis, covjek se ponada i onda tako zavrsi. Ali sve mi imamo vise snage nego sto mislimo, molim se za tebe 🙏.

Zene, meni je danas 9DPO i negativan test i nemam simptoma nekih, pa mislim da cu dobiti sutra po grcevima. Da li u toku stimulacije pijete/jedete vise proteina ili je to samo u slucaju hiperstimulacije? Da li se smije popiti casa vina u toku stimulacije, jer mi je jako dobra frendica dobila bebu pa ce se slaviti za vikend, pa da znam 😅?

Ja nisam nešto posebno pazila da unosim više proteina, inače se dosta zdravo hranim pa sam samo nastavila kao i dosad. Što se tiče vina, ne znam tu informaciju, ja osobno nisam kroz cijeli ovaj proces popila ni kap jer eto, paničar sam ali pretpostavljam da čaša vina ne bi ničemu naštetila. Što se vježbanja tiče, to su mi poslije aspiracije i transfera naglasili da nema vježbanja, kroz stimulaciju nisu ništa no nisam radila treninge, jedino sam išla u duže šetnje svaki dan ali baš trenirala nisam

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 novi postupak

Rolica
    11. Ožujak 2024. 09:38

Sretno curke danas! 
    .
    BikMik ja sam na početku terapije popila pivu, negdje sam čitala kako endometrij voli crnu pivu xD Sad dok sam na terapiji lagano vježbam po 10-15 min na dan i hodam, čitala sam da je tjelesna aktivnost dobra i za jajne stanice. Čula sam da se ne smije iza transfera. Možda najbolje da pitaš svog dr. Sretno :)
    Marisha kako je, sve po planu? :)

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Marisha
    11. Ožujak 2024. 09:54

Jutro curke
    Teich jako mi je žao i šaljem ti zagrljaj  Znam da je teško ali valjda je tako trebalo biti (zvuči kao klišej) slično sam prošla pa razumijem tvoju situaciju. Pričekaj PHD nalaz, u svakom slučaju ako je bio pun priraslica bolje da su ga maknuli i počistili sve iznutra pa će biti lakše za idući FET, vjerujem da si za 2-3 ciklusa pupica, želim ti svu sreću za što brži oporavak i da beta i dalje pada koliko god to grdo zvuči trenutno, uskoro se sa tobom veselimo veeelikoj beti 
    Curka koja je imala negativnu betu -drži se i sretno dalje 
    Srculence mislim da si me ti pitala za dr.Lanu - kod nje sam Bogu hvala, kako si ti?
    Rolice hvala na pitanju, sve je po planu večeras ide štoperica i onda jedan dan predaha   Kod tebe?

Cure sretno danas tko šta obavlja  javljajte sve 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Sunce12
    11. Ožujak 2024. 09:56

Teich56

Jutro….sretno svima danas 🌺
    Moja beta je pala za cca 300 sad je na 2200. Nadam se da ce i dalje padat pa da krvarenje samo krene i da izbjegnem tablete. Nisam nikad mislila da ću se veseliti padu bete.

Nadam se da si dobro. Uzasno mi je zao i tesko zbog toga sto si dozivjela. 🥺Zelim ti svu srecu i hrabrost za dalje❤️ sto se tice tableta, ja sam sigurna da ce beta padati. Samo treba vremena, nekad se to zna i oduziti.❤️

Ja sam danas bila na uzv i kontroli, meni je beta pala sa 7500 na 1000 i maternica je cista. Za sad je sve ok i imam kontrolu sljedeci ponedjeljak. Rekla bih da je ovo bilo najbezbolnije sto se moze desiti. 
    Malo cu si uzeti pauzu od svega. 
    Cuvajte se❤️❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Rolica
    11. Ožujak 2024. 10:00

Marisha

Jutro curke
    Teich jako mi je žao i šaljem ti zagrljajZnam da je teško ali valjda je tako trebalo biti (zvuči kao klišej) slično sam prošla pa razumijem tvoju situaciju. Pričekaj PHD nalaz, u svakom slučaju ako je bio pun priraslica bolje da su ga maknuli i počistili sve iznutra pa će biti lakše za idući FET, vjerujem da si za 2-3 ciklusa pupica, želim ti svu sreću za što brži oporavak i da beta i dalje pada koliko god to grdo zvuči trenutno, uskoro se sa tobom veselimo veeelikoj beti
    Curka koja je imala negativnu betu -drži se i sretno daljeSrculence mislim da si me ti pitala za dr.Lanu - kod nje sam Bogu hvala, kako si ti?
    Rolicehvala na pitanju, sve je po planu večeras ide štoperica i onda jedan dan predaha Kod tebe?

Cure sretno danas tko šta obavljajavljajte sve

Supeer, sutra značii odmor od pikalica, ajme sanjam taj dan  Super da je sve po planu i nadam se da će ti proći odlično  Mi imamo sutra uzv pa ćemo dogovoriti za dalje dok vide razvoj folikula. Prošli puta su rekli da bi mogli imati aspiraciju u četvrtak ili petak ako bude sve okej 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Marisha
    11. Ožujak 2024. 10:12

Sunce12 žao mi je , daj si vremena i samo polako i nježno prema sebi 
    Rolice sretno sutra i javi kako jajca napreduju, kaj si rekla koliko ih je bilo na prošlom UZV-u?

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Sunce12
    11. Ožujak 2024. 10:24

Marisha

Sunce12 žao mi je , daj si vremena i samo polako i nježno prema sebiRolice sretno sutra i javi kako jajca napreduju, kaj si rekla koliko ih je bilo na prošlom UZV-u?

Hvala draga❤️
    Okej sam. Mislim, tolko tesko covjek dode uopce do te pozitivne bete, tolko pregleda, lijekova potrosimo i onda na kraju se desi takav scenarij. 
    Mi imamo jos 3 smrzlica ali mislim da cu cekat s time za sad. 
    Treba mi malo uzivanja u zivotu bez opterecenja sa betama, operacijama i kaj ce biti sutra.
    Sretno svima🤗❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

angel eyes
    11. Ožujak 2024. 10:46

Sunce drži se, nije lako nastaviti dalje, ali pametno ste odlučili. Malo se odmori, opravi i onda u nove pobjede. Tvoji te smrzlići čekaju ❤️ 
    Teich neka beta nastavi padati da makar izbjegneš tablete, dovoljno si propatila i ovako. U mislima si mi 🙏🙏🤗🤗Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i krenuti po svoje smrzliće. Meni su nakon zadnje vnm rekli da odmorim jedan ciklus, pa dok sam ponovno tsh dovela u normalu krecem u postupak s 3 ciklusom, vidjet ćeš što ti kaže gin, ti ćeš možda moći i ranije. 
    Sretno svima danas, javljajte se 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Teich56
    11. Ožujak 2024. 10:52

Hvala curke na podršci i utjehama, zaista pomaže. Divne ste💜💜💜

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

sanjushka
    11. Ožujak 2024. 10:53

Teich i Sunce, nemam vam ništa pametno za reći.. Držite se, šaljem zagrljaj 🫂❤️
    NPelica, Hypnoticpoison ❤️

Ja još čekam nalaz. 🙄 Naravno da nisam pitala kada ga mogu očekivati jer sam računala da će to začas.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.