Cure, kod mene ipak vanmaternicna.☹️
Moram na operaciju.
Žao mi je mila ❤️ drži se ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Moram na operaciju.
Ajme, jako mi je žao! Drži se, nadam se da će biti najbolji mogući ishod! Držim fige da sve prođe brzo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️
Javi se kad ćeš moći da znamo da si dobro ❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Ajme, jako mi je žao! Drži se, nadam se da će biti najbolji mogući ishod! Držim fige da sve prođe brzo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤️
Budem se javila.. najteže mi je radi tog što je do sad bilo sve uredno,svi nalazi ok,nikad nikakvih problema kod mene i sad ostajem bez lijevog jajovoda. To si moram sad posložiti u glavi.
Al nema odustajanja, idem u FET prvom prilikom čim je moguće.
Kako si ti danas?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Sani nije mi dr rekla da bi trebali preskociti inseminaciju i odraditi IVF s 3 folikula, ali ima smisla sto govoris i u pravu si. No s druge strane svjesna sam da postoji sansa da se sva 3 oplode i prime, ako bude tako, imat cemo 3 bebice😄znam da nije idealno i nama bi to mozda bilo previse, ali prihvatili bi tu opciju. Ipak…nadam se da ce se barem jedna mrva primiti❤️
.
Djetelina ja pijem sok od cikle kad god se sjetim u danu s tim da nekako ispadne da ga pijem na taste, jednom tijekom dana i prije spavanja, a ananas (pola ananasa) izblendam i tako ga na silu gutam 1 u neko doba dana😬
.
Kad smo kod ananasa i cikle - prestaju se piti sokovi na dan O ili?
.
BikMik na kraju sam jurila doma i doma se pikala. Bilo me strah to nanasati okolo.🙈
.
Prosli put sam imala inseminaciju 36 sati od stoperice i tada folikuli jos nisu popucali. Dr Lana je nekidan prokomentirala ‘vidim da vam tad jos nisu puknuli folikuli’ (tad je Skvorc radio inseminaciju) i sad mi je dala stopericu 38 sati od stoperice. Po tome ispada da je inseminaciju bolje raditi nakon sto folikuli puknu?
Lunolina, aha znaci nije bitno koliko se pije. Jer sam negdje čitala da nije dobro previše se krcat svim vitaminima. Kako pijem i catafertyl, vitamin D3 i CoQ10, uz ananas i ciklu bojim se da je previse 🤣 iako možda to nema veze. Hvala ti🙂
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Moram na operaciju.
Teich56 drzi se! ❤️
Marisha jesi dogovorila sa dr.Lanom da ti bude ona?
•
Imam jedno pitanje za cure koje su si davale heparin i isle vadit krv za "provjeru" stanja,da li i to mora natašte kao i obicno vadenje krvi? 😬
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Budem se javila.. najteže mi je radi tog što je do sad bilo sve uredno,svi nalazi ok,nikad nikakvih problema kod mene i sad ostajem bez lijevog jajovoda. To si moram sad posložiti u glavi.
Kako si ti danas?
Hej, jako mi je zao! Vjerujem da ti je tesko, ali zelim ti samo reci da znam par osoba koje su ostale bez jajovoda, doktori rekli da ce tesko zatrudniti pa su zatrudnile bez problema cak. Samo hrabro i bit ce sve dobro! ❣️
Kako si ti danas?
Bit će to dobro, imam ja frendicu koja je nakon prve trudnoće koja je bila mola i druge vanmaternicne gdje je isto ostala bez jednog jajovoda, suprotno svim izgledima ostala prirodno trudna i ima zdravu djevojčicu. Tako da, bit će sve u redu 💪🏼❤️ a FET te čeka i navijamo da bude dobitni.
Odtuguj, posloži se i ponovo u napad! Jaka si ti i više nego što misliš ❤️
Ja sam danas bolje, smeđarim. Al danas je jedan od onih dana kada se osjećam kao da me netko toljagom po glavi udario pa samo spavam 😵💫
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Moram na operaciju.
Žao mi je 😔 drži se ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sani nije mi dr rekla da bi trebali preskociti inseminaciju i odraditi IVF s 3 folikula, ali ima smisla sto govoris i u pravu si. No s druge strane svjesna sam da postoji sansa da se sva 3 oplode i prime, ako bude tako, imat cemo 3 bebice😄znam da nije idealno i nama bi to mozda bilo previse, ali prihvatili bi tu opciju. Ipak…nadam se da ce se barem jedna mrva primiti❤️
.
Djetelina ja pijem sok od cikle kad god se sjetim u danu s tim da nekako ispadne da ga pijem na taste, jednom tijekom dana i prije spavanja, a ananas (pola ananasa) izblendam i tako ga na silu gutam 1 u neko doba dana😬
.
.
BikMik na kraju sam jurila doma i doma se pikala. Bilo me strah to nanasati okolo.🙈
.
Prosli put sam imala inseminaciju 36 sati od stoperice i tada folikuli jos nisu popucali. Dr Lana je nekidan prokomentirala ‘vidim da vam tad jos nisu puknuli folikuli’ (tad je Skvorc radio inseminaciju) i sad mi je dala stopericu 38 sati od stoperice. Po tome ispada da je inseminaciju bolje raditi nakon sto folikuli puknu?
Lunolina, aha znaci nije bitno koliko se pije. Jer sam negdje čitala da nije dobro previše se krcat svim vitaminima. Kako pijem i catafertyl, vitamin D3 i CoQ10, uz ananas i ciklu bojim se da je previse 🤣 iako možda to nema veze. Hvala ti🙂
Ja nakon inseminacije pijem imunosupresore pa racunam da ce oni ponistiti jaki imunitet😂
Ja pijem svasta - d vital, catafertyl, CoQ10 (400mg), e vitamin, kurkumin (jer je protuupalni, a imam problema s osjetljivim mjehurom odnosno cestim upalama pa tako pokusavam ovaj problem drzati pod kontrolom), c vitamin, nekakve vitamine za ljepotu (to sam dobila pa reko, da se ne baci😂), i najljepsi dio - melatonin prije spavanja za kvalitetu stanica, to me tako fino zakuca, u 5 minutica utonem u sam🙈
Meni su i cikla i ananas odvratni u tekucem obliku pa racunam da ih sigurno ne pijem u kolicini kao one koje to vole😄
I nemoj se iznenaditi, cikla ti urin oboja u crveno. Meni je u jutro izgledalo kao da sam mengu dobila.
A i 💩 pocrveni😅😂
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
.
.
.
Ja nakon inseminacije pijem imunosupresore pa racunam da ce oni ponistiti jaki imunitet😂
Ja pijem svasta - d vital, catafertyl, CoQ10 (400mg), e vitamin, kurkumin (jer je protuupalni, a imam problema s osjetljivim mjehurom odnosno cestim upalama pa tako pokusavam ovaj problem drzati pod kontrolom), c vitamin, nekakve vitamine za ljepotu (to sam dobila pa reko, da se ne baci😂), i najljepsi dio - melatonin prije spavanja za kvalitetu stanica, to me tako fino zakuca, u 5 minutica utonem u sam🙈
Meni su i cikla i ananas odvratni u tekucem obliku pa racunam da ih sigurno ne pijem u kolicini kao one koje to vole😄
I nemoj se iznenaditi, cikla ti urin oboja u crveno. Meni je u jutro izgledalo kao da sam mengu dobila.
A i 💩 pocrveni😅😂
Koji melatonin uzimas? :)
Jesi rekla MPO dr. sto sve uzimas?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji