Marica36 super, drago mi je da je konacno stigla m. Ja sam ok, jucer mi je bilo malo mucno, malo mi po stomaku burlja hahha. Napuhana sam i malo mi vise trazi sna, a ostalo ok. Do sad sam potrosila 1 kutiju pergoverisa, imam jos dvije. Na uzv sam u srijedu popodne i jedva cekam vise da vidim stanje. Posto sam mengu dobila prvi dan spreja uopce ne znam kako da racunam kad bj mi mogla biti aspiracija.
Sanjushka nadam se da nebus dugo cekala 😉
Kod mene su novosti da sam se odlucila za Betu i otkazala na Sv. Duhu. E sad, cekam 12h da nazovem labaratorij da vidim koliko se ceka nalaz sifilisa jer nam to zadnji put nisu napravili kad smo sve ostalo i su rekli da moze i bez toga, a ne znam kakvi su u Beti (poslala upit) jer ak ispadne da se dugo ceka rezultat, onda cekamo 5. mjesec za IVF.
Rezultati od proslog tjedna: TSH -2.53, AMH sa 44 na 33 u godinu i pol al rekla bi da je to dobro jer me manje strah hipera😅, OGTT 5.5. i kasnije 4.3 i progesteron 20.5 sredina lut. faze. Tak da sam bas sretna. Bilo me dosta strah da se sad tu nesto nije pogorsalo.
Jutro curke
Teich jako mi je žao i šaljem ti zagrljajZnam da je teško ali valjda je tako trebalo biti (zvuči kao klišej) slično sam prošla pa razumijem tvoju situaciju. Pričekaj PHD nalaz, u svakom slučaju ako je bio pun priraslica bolje da su ga maknuli i počistili sve iznutra pa će biti lakše za idući FET, vjerujem da si za 2-3 ciklusa pupica, želim ti svu sreću za što brži oporavak i da beta i dalje pada koliko god to grdo zvuči trenutno, uskoro se sa tobom veselimo veeelikoj beti
Curka koja je imala negativnu betu -drži se i sretno daljeSrculence mislim da si me ti pitala za dr.Lanu - kod nje sam Bogu hvala, kako si ti?
Rolicehvala na pitanju, sve je po planu večeras ide štoperica i onda jedan dan predahaKod tebe?
Cure sretno danas tko šta obavljajavljajte sve
Marisha super drago mi je da si kod nje! ☺️
Ja sam u pravilu dobro,bila su neka mala probadanja nadam se da je to implantacija bila,cike bole sve drugo je ok,osim tog pikanja heparina i prolutexa. Trbuh me bas boli na dodir sta god da obucem,pa sam malo zbog tog nervozna.😅
Al sve cu izdrat samo nek sve bude dobro! ☺️💪🏼❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Hypnoticpoison joooj da, jos tjedan danaa.. I dalje samo o tome mislim🙈🙊
Bojim se hoce li sve biti OK i hocu li moci na postupak...
Ipak sam zadnje nalaze radila u 6mj/2023....
Svim lavicama zelim sretan i uspjesan ovaj tjedan pred nama❤️
A curama s negativnim testovima i neugodnim i teskim situacijama, zelim sto brzi oporavak. Budite njezbe prema sebi, uzmite si vrijeme koje vam treba za oporavak, i samo hrabro dalje❤️
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Molim cure za savjet i mišljenje, krajem prvog mjeseca sam pocela sa stimulacijom (gonal, menopur i cetrotide). Obavila sve, aspiraciju, transfer-negativna beta. Nakon prestanka uzimanja utrogestana dobila sam menstruaciju odmah sljedeci dan ( malo manje obilnu nego inace ali ajmo reci normalnu). Sve je ok do ovulacije u iducem ciklusu nakon koje non stop imam smedi iscjedak koji traje evo vec više od tjedan dana i krvarenja svježe krvi nakon odnosa. Trudna sigurno nisam jer nemam jajovode pa me zanima da li je sve to moguce zbog toga sto je jos ostalo horomna u meni od te stimulacije pa se napravio neki hormonski disbalans ili mi se nesto zesce zakompliciralo? Narucena na pregled jesam ali tek iza sljedece menstruacije. Da li je to neka od vas dozivjela, spada li to pod moguce normalno ili se trebam zabrinuti? Sve nalaze papa test, hormonski status i cervikalne briseve sam radila isto tako u 1. Mj i sve je ok…
Meni je bas tako bilo sa zadnjom vnm, ali vidim da nemaš jajovoda pa to ne moze biti. Nadam se da će se neka cura s vise iskustva javiti i da nije nista ozbiljno!
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sunce12 žao mi je, daj si vremena i samo polako i nježno prema sebi
Rolice sretno sutra i javi kako jajca napreduju, kaj si rekla koliko ih je bilo na prošlom UZV-u?
Hvala ti :) Prošli puta su bila dva i to na desnom jajniku koji je obično uvijek uspavan, a na lijevom ništa. Bili su veličine 12 i 9, to je bilo u petak ujutro. Bilo je doduše i još nešto manjih ali njih nije pisala. Sad ćemo vidjeti kako se ponašaju nakon Gonala :)
.
Sunce vjerujem da to je najbezbolinije, tako se i meni dogodilo. Tijelo se samo "počisti". Doduše mi smo bili već u 11 tt tako da nije bilo bezbolno, ali sam bila sretna da se riješilo bez struganja i ostaloga. Uzmi si vremena, odmori se psihički od svega ❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Evo i mene s inseminacije. O jos nije bila - ne kuzim kako mi od stoperice ne popucaiju folikuli, proslo je 38 sati. Tako je bilo i prosli put.
Uglavnom, spermiogram nam nije bas bajan i izvukli su samo 5 milijuna pokretnih. Dr. Lana je odmah rekla - dobro, ako ne uspije onda idemo na IVF. Mislim da ni ona ne vjeruje da tih 5milijuna moze sta napraviti. Ljuta sam na svog MM jer sad ima azoospermiju jer je isao van i pobrao virozu, a nakon toga je bio tipicno musko i rekao da njemu ne trebaju suplementi za poboljsanje apermiograma.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Zvala sam ih na kraju pa su poslali nalaz.
Moja beta danas iznosi 2363 (6.3. 403, 8.3. 730)
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Sunce, Teich,
Cure, stvarno mi je zao. Saljem vam zagrljaj, drzite se. ❤️
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Sunce ajme, tek sad sam vidjela. Neopisivo mi je žao.😞🫂 Da, slažem se sa tobom, toliko pregleda, pretraga, toliko injekcija, toliko strepnje i strahova nad svakim pregledom i onda se dogodi najgori mogući scenarij. To jednostavno nije fer.😥🥺 Uzmi si vremena da malo ojačaš i onda u nove pobjede.💪💪Tvoji smrzlići te čekaju.❤ Uz tebe smo!❤🤗
Wildflower da, i ja samo o tome razmišljam, ali evo, začas je to tu.💪💪❤ Sad smo već na konju.🤭 Ma, i ja stalno od nečeg strahujem, ovaj tjedan si idem provjeriti TSH i antitjela pošto sam na euthyroxu i vitamin d jer mi je bio nizak, pa sam ga uspjela podići, ali sad sve idem provjeriti radi svog mira.😉🤷♀️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji