Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rolica
    11. Ožujak 2024. 11:37

Marisha

Sunce12 žao mi je , daj si vremena i samo polako i nježno prema sebiRolice sretno sutra i javi kako jajca napreduju, kaj si rekla koliko ih je bilo na prošlom UZV-u?

Hvala ti :) Prošli puta su bila dva i to na desnom jajniku koji je obično uvijek uspavan, a na lijevom ništa. Bili su veličine 12 i 9, to je bilo u petak ujutro. Bilo je doduše i još nešto manjih ali njih nije pisala. Sad ćemo vidjeti kako se ponašaju nakon Gonala :)
    .
    Sunce vjerujem da to je najbezbolinije, tako se i meni dogodilo. Tijelo se samo "počisti". Doduše mi smo bili već u 11 tt tako da nije bilo bezbolno, ali sam bila sretna da se riješilo bez struganja i ostaloga. Uzmi si vremena, odmori se psihički od svega ❤️

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Lunolina
    11. Ožujak 2024. 11:42

Evo i mene s inseminacije. O jos nije bila - ne kuzim kako mi od stoperice ne popucaiju folikuli, proslo je 38 sati. Tako je bilo i prosli put.
    Uglavnom, spermiogram nam nije bas bajan i izvukli su samo 5 milijuna pokretnih. Dr. Lana je odmah rekla - dobro, ako ne uspije onda idemo na IVF. Mislim da ni ona ne vjeruje da tih 5milijuna moze sta napraviti. Ljuta sam na svog MM jer sad ima azoospermiju jer je isao van i pobrao virozu, a nakon toga je bio tipicno musko i rekao da njemu ne trebaju suplementi za poboljsanje apermiograma.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

sanjushka
    11. Ožujak 2024. 12:06

Zvala sam ih na kraju pa su poslali nalaz.
    Moja beta danas iznosi 2363 (6.3. 403, 8.3. 730)

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

• Lunaa93
    11. Ožujak 2024. 12:09

Sunce, Teich,
    Cure, stvarno mi je zao. Saljem vam zagrljaj, drzite se. ❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

Hypnoticpoison
    11. Ožujak 2024. 12:10

Sunce ajme, tek sad sam vidjela. Neopisivo mi je žao.😞🫂 Da, slažem se sa tobom, toliko pregleda, pretraga, toliko injekcija, toliko strepnje i strahova nad svakim pregledom i onda se dogodi najgori mogući scenarij. To jednostavno nije fer.😥🥺 Uzmi si vremena da malo ojačaš i onda u nove pobjede.💪💪Tvoji smrzlići te čekaju.❤ Uz tebe smo!❤🤗
    Wildflower da, i ja samo o tome razmišljam, ali evo, začas je to tu.💪💪❤ Sad smo već na konju.🤭 Ma, i ja stalno od nečeg strahujem, ovaj tjedan si idem provjeriti TSH i antitjela pošto sam na euthyroxu i vitamin d jer mi je bio nizak, pa sam ga uspjela podići, ali sad sve idem provjeriti radi svog mira.😉🤷‍♀️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• marica36
    11. Ožujak 2024. 12:13

Medena33

Marica36 super, drago mi je da je konacno stigla m. Ja sam ok, jucer mi je bilo malo mucno, malo mi po stomaku burlja hahha. Napuhana sam i malo mi vise trazi sna, a ostalo ok. Do sad sam potrosila 1 kutiju pergoverisa, imam jos dvije. Na uzv sam u srijedu popodne i jedva cekam vise da vidim stanje. Posto sam mengu dobila prvi dan spreja uopce ne znam kako da racunam kad bj mi mogla biti aspiracija.

jao i meni nemaš pojma koliko da više krenem sa svime.
    jučer sam bila crazy pa me NPelica smirila malo i hvala joj na tome ako čita još jednom.
    ja isto jedva čekam sve da krene i da čujem kada bi sve okvirno moglo biti i tako i kakvo je stanje dolje hehhehe
    pergoveris 1 kutija je za dva dana jel tako? 
    jao tebi će brzo srijeda, odlično :)

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Medena33
    11. Ožujak 2024. 12:23

Marica36 koliko jedinica dajes? Ja 225. U kutiji je 900 tako da je jedna kutija mi za 4 dana. Nisam zar nesto krivo izracunala.

• marica36
    11. Ožujak 2024. 12:30

Medena33

Marica36koliko jedinica dajes? Ja 225. U kutiji je 900 tako da je jedna kutija mi za 4 dana. Nisam zar nesto krivo izracunala.

225....ajme top...ja zabrijala kako je jedna za 2 puta ajme super ako je za 4 dana top top :)
    kad narihtamo pen onda ćemo vidjeti što i kako i koliko heheh
    ja zvala onaj broj 01/49 neešto nešto pa se ne javljaju pa im mail sendala.......da vidim jel danas start ili kada......
    da tako je i meni malo bilo muka na sv duhu sjećam se.....al dobro neš nam mora bit malo ;) meni je sve to top al ovaj sprej ajme majko mila do sad ga nikad koristila i to su bile emocije od tuge sreće do polu depresije majka božja :) :) strašno

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

tinčica1703
    11. Ožujak 2024. 12:37

Cure moje, lavice i supatnice ❤️ , pročitala sam zaostatke i užasnuta sam razvojem događaja. 
    Draga Teich56, Sunce neizmjerno mi je žao.... Srce mi se lomi dok ovo čitam..  Nemam riječi kojima bih vas utješila... 😭💔💔
    Ovo je strašno što se događa.... Ajme 💔
    Još jednom želim iskoristiti priliku da mojim dobrim anđelima čuvarima zahvalim: Lucky, Npcelica, Ana, Sanja, Ivana,Suzana - cure hvala do neba. Ako koja cura ima Gonal /menopur/ Cetrotide/ Orgalutran / Prolutex , Ovitrelle viška javite mi se u inbox- (usluznoprintanje@gmail.com) kupujem viškove ako slučajno imate, bitno mi je samo da je cijena barem nešto niža nego u ljekarni.
    Psihički se spremam za sutra, kada vidim što se dešava drugima nemam razloga da kukam nad svojim propalim pokušajima, imam dojam da samo želim zabiti glavu u pijesak kao noj.... Trenutno mi je potrebno barem 10 psihoterapeuta a i oni bi poludjeli samnom.... 
    Sanjushka tako se radujem s tobom , sretno i nadalje💕 ... 
    Jabukica, Lali28, Lunolina sretno!! 🤞
    I svim ostalima držim fige, preplavite ovaj forum sretnim vijestima, ove loše su nas nadjačale nekako u zadnje vrijeme. Neka nam svima Bog da snage... Šaljem najveći hug svima

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Lunaa93
    11. Ožujak 2024. 12:40

sanjushka

Zvala sam ih na kraju pa su poslali nalaz.
    Moja beta danas iznosi 2363 (6.3. 403, 8.3. 730)

Ne znam kako sam izostavila tvoj post. Usla sam da prelistam zaostatke, i tek sad vidim. Draga, cestitam! ❤️
    Zelim ti skolsku trudnocu! 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani