Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isla
    10. Ožujak 2024. 21:15

Teich jako mi je zao, zao mi je zbog jajovoda koji je odstranjen ispada za bezveze i zao mi je zbog svega kroz sto prolazis... Ja bih svakako pricekala phd nalaz sto se tice jajovoda i njegovog stanja u kojemu je bio. Nadam se da ce beta poceti padati i da ce naci plod....

👸34, 2xhisteroskopija, ✂️oba jajovoda
    🤴34,normo
    05/23 1. IVF prirodni,beta ❌
    06/23. 1.AIH - vanmaternična trudnoća lijevi jajovod
    08/23. 2.AIH-biokemijska trudnoća
    09/23. Spontana trudnoća-vanmaternična trudnoća desni jajovod
    2/2024 IVF stimulirani- 11 🥚-8 zrelih, oplodeno 5 i na kraju 1 blastica prezivjela, aspiracija 3.2. transfer 8.2., beta 20.2.❌

Isla
    10. Ožujak 2024. 21:22

Molim cure za savjet i mišljenje, krajem prvog mjeseca sam pocela sa stimulacijom (gonal, menopur i cetrotide). Obavila sve, aspiraciju, transfer-negativna beta. Nakon prestanka uzimanja utrogestana dobila sam menstruaciju odmah sljedeci dan ( malo manje obilnu nego inace ali ajmo reci normalnu). Sve je ok do ovulacije u iducem ciklusu nakon koje non stop imam smedi iscjedak koji traje evo vec više od tjedan dana i krvarenja svježe krvi nakon odnosa. Trudna sigurno nisam jer nemam jajovode pa me zanima da li je sve to moguce zbog toga sto je jos ostalo horomna u meni od te stimulacije pa se napravio neki hormonski disbalans ili mi se nesto zesce zakompliciralo? Narucena na pregled jesam ali tek iza sljedece menstruacije. Da li je to neka od vas dozivjela, spada li to pod moguce normalno ili se trebam zabrinuti? Sve nalaze papa test, hormonski status i cervikalne briseve sam radila isto tako u 1. Mj i sve je ok... 

👸34, 2xhisteroskopija, ✂️oba jajovoda
    🤴34,normo
    05/23 1. IVF prirodni,beta ❌
    06/23. 1.AIH - vanmaternična trudnoća lijevi jajovod
    08/23. 2.AIH-biokemijska trudnoća
    09/23. Spontana trudnoća-vanmaternična trudnoća desni jajovod
    2/2024 IVF stimulirani- 11 🥚-8 zrelih, oplodeno 5 i na kraju 1 blastica prezivjela, aspiracija 3.2. transfer 8.2., beta 20.2.❌

• BikMik
    10. Ožujak 2024. 21:24

Teich, i meni je uzasno zao kroz sta prolazis, covjek se ponada i onda tako zavrsi. Ali sve mi imamo vise snage nego sto mislimo, molim se za tebe 🙏.

Zene, meni je danas 9DPO i negativan test i nemam simptoma nekih, pa mislim da cu dobiti sutra po grcevima. Da li u toku stimulacije pijete/jedete vise proteina ili je to samo u slucaju hiperstimulacije? Da li se smije popiti casa vina u toku stimulacije, jer mi je jako dobra frendica dobila bebu pa ce se slaviti za vikend, pa da znam 😅? 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Oblutak
    10. Ožujak 2024. 21:29

Teich 🙏🏼❤️‍🩹❤️

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

djetelina13
    10. Ožujak 2024. 21:44

Lunolina

djetelina13

Lunolina

Sani nije mi dr rekla da bi trebali preskociti inseminaciju i odraditi IVF s 3 folikula, ali ima smisla sto govoris i u pravu si. No s druge strane svjesna sam da postoji sansa da se sva 3 oplode i prime, ako bude tako, imat cemo 3 bebice😄znam da nije idealno i nama bi to mozda bilo previse, ali prihvatili bi tu opciju. Ipak…nadam se da ce se barem jedna mrva primiti❤️
    .
    Djetelina ja pijem sok od cikle kad god se sjetim u danu s tim da nekako ispadne da ga pijem na taste, jednom tijekom dana i prije spavanja, a ananas (pola ananasa) izblendam i tako ga na silu gutam 1 u neko doba dana😬
    .
    Kad smo kod ananasa i cikle - prestaju se piti sokovi na dan O ili?
    .
    BikMik na kraju sam jurila doma i doma se pikala. Bilo me strah to nanasati okolo.🙈
    .
    Prosli put sam imala inseminaciju 36 sati od stoperice i tada folikuli jos nisu popucali. Dr Lana je nekidan prokomentirala ‘vidim da vam tad jos nisu puknuli folikuli’ (tad je Skvorc radio inseminaciju) i sad mi je dala stopericu 38 sati od stoperice. Po tome ispada da je inseminaciju bolje raditi nakon sto folikuli puknu?

Lunolina, aha znaci nije bitno koliko se pije. Jer sam negdje čitala da nije dobro previše se krcat svim vitaminima. Kako pijem i catafertyl, vitamin D3 i CoQ10, uz ananas i ciklu bojim se da je previse 🤣 iako možda to nema veze. Hvala ti🙂

Ja nakon inseminacije pijem imunosupresore pa racunam da ce oni ponistiti jaki imunitet😂
    Ja pijem svasta - d vital, catafertyl, CoQ10 (400mg), e vitamin, kurkumin (jer je protuupalni, a imam problema s osjetljivim mjehurom odnosno cestim upalama pa tako pokusavam ovaj problem drzati pod kontrolom), c vitamin, nekakve vitamine za ljepotu (to sam dobila pa reko, da se ne baci😂), i najljepsi dio - melatonin prije spavanja za kvalitetu stanica, to me tako fino zakuca, u 5 minutica utonem u sam🙈
    Meni su i cikla i ananas odvratni u tekucem obliku pa racunam da ih sigurno ne pijem u kolicini kao one koje to vole😄
    I nemoj se iznenaditi, cikla ti urin oboja u crveno. Meni je u jutro izgledalo kao da sam mengu dobila.
    A i 💩 pocrveni😅😂

Okeeee Lunolina ja ne pijem nista naspram tebe 🤣🤣🤣🤣 
    Onda nemam straha s unosom svih ovih vitamina 🙂 
    Mogla bi jos nabaviti i ovaj melatonin 👌 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Pixi
    10. Ožujak 2024. 21:59

Teich56

Cure, kod mene ipak vanmaternicna.☹️
    Moram na operaciju.

Žao mi je ❤️
    Drzi se 💪

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

djetelina13
    10. Ožujak 2024. 22:03

Teich drži se i čuvaj se. Uz tebe smo 🍀

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Lunolina
    10. Ožujak 2024. 23:29

Teich ova agonija zvuci strasno! Neizmjerno mi je zao. Zelim ti puno snage i da si cim prije doma kako bi barem mogla biti u zagrljaju muza❤️ drzim palceve da beta sutra bude manja i da napokon mozes krenuti s procesom oporavka.
    Drzi se i cuvaj se ❤️ nadam se da je najgore iza tebe.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

bejbe2018
    11. Ožujak 2024. 04:50

Lunolina

djetelina13

Lunolina

Sani nije mi dr rekla da bi trebali preskociti inseminaciju i odraditi IVF s 3 folikula, ali ima smisla sto govoris i u pravu si. No s druge strane svjesna sam da postoji sansa da se sva 3 oplode i prime, ako bude tako, imat cemo 3 bebice😄znam da nije idealno i nama bi to mozda bilo previse, ali prihvatili bi tu opciju. Ipak…nadam se da ce se barem jedna mrva primiti❤️
    .
    Djetelina ja pijem sok od cikle kad god se sjetim u danu s tim da nekako ispadne da ga pijem na taste, jednom tijekom dana i prije spavanja, a ananas (pola ananasa) izblendam i tako ga na silu gutam 1 u neko doba dana😬
    .
    Kad smo kod ananasa i cikle - prestaju se piti sokovi na dan O ili?
    .
    BikMik na kraju sam jurila doma i doma se pikala. Bilo me strah to nanasati okolo.🙈
    .
    Prosli put sam imala inseminaciju 36 sati od stoperice i tada folikuli jos nisu popucali. Dr Lana je nekidan prokomentirala ‘vidim da vam tad jos nisu puknuli folikuli’ (tad je Skvorc radio inseminaciju) i sad mi je dala stopericu 38 sati od stoperice. Po tome ispada da je inseminaciju bolje raditi nakon sto folikuli puknu?

Lunolina, aha znaci nije bitno koliko se pije. Jer sam negdje čitala da nije dobro previše se krcat svim vitaminima. Kako pijem i catafertyl, vitamin D3 i CoQ10, uz ananas i ciklu bojim se da je previse 🤣 iako možda to nema veze. Hvala ti🙂

Ja nakon inseminacije pijem imunosupresore pa racunam da ce oni ponistiti jaki imunitet😂
    Ja pijem svasta - d vital, catafertyl, CoQ10 (400mg), e vitamin, kurkumin (jer je protuupalni, a imam problema s osjetljivim mjehurom odnosno cestim upalama pa tako pokusavam ovaj problem drzati pod kontrolom), c vitamin, nekakve vitamine za ljepotu (to sam dobila pa reko, da se ne baci😂), i najljepsi dio - melatonin prije spavanja za kvalitetu stanica, to me tako fino zakuca, u 5 minutica utonem u sam🙈
    Meni su i cikla i ananas odvratni u tekucem obliku pa racunam da ih sigurno ne pijem u kolicini kao one koje to vole😄
    I nemoj se iznenaditi, cikla ti urin oboja u crveno. Meni je u jutro izgledalo kao da sam mengu dobila.
    A i 💩 pocrveni😅😂

Ja sam sad nakon CR tražila neki prirodni sok i uzela taj od cikle.
    Baš mi odgovara.
    Ali eto svi smo individue.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

sanjushka
    11. Ožujak 2024. 07:44

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️  
    OŽUJAK 2024.
    11.3. pon
    JABUKICA - ultrazvuk
    LALI28 - transfer 
    SANJUSHKA - beta3
    LUNOLINA - inseminacija
    12.3. uto
    LUCKY 🍀 - beta
    TINČICA1703 - konzultacije ivf
    IVY19 - transfer
    ROLICA - ultrazvuk ivf
    13.3. sri
    JURKY32 - ultrazvuk 
    TERA_ - ultrazvuk fet
    OBLUTAK - ultrazvuk fet
    MEDENA33 - ultrazvuk ivf
    MARISHA - aspiracija
    15.3. pet
    MONNY - ultrazvuk 
    18.3. pon
    SUNCE12 - ultrazvuk 
    WINDFLOWER - konzultacije ivf
    19.3. uto
    HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
    BIKMIK - ultrazvuk ivf 
    MILA123 - beta
    20.3. sri
    SRCULENCE - beta
    21.3. čet
    MONNY - anomaly scan
    26.3. uto
    NPELICA - ultrazvuk 
    28.3. čet
    KORNI - ultrazvuk

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Jutro! Sretno svima danas! 🍀🤞🏻

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.