Hej curke, hvala vam što podržavate ovu inicijativu za portal ❤️❤️ Posebno hvala Riamaro koja se prva javila s konkretnim prijedlozima i temama ❤️ Sanii javiš mi se pls na mail, mislim da bi mogle ovdje svašta osmisliti? :) Naravno sve dogovaramo u vašem tempu, kako imate volje i vreemna... i da je jedna korisna objava mjesečno to je super... Za pisanje o iskustvima bi bilo sve korisno, što vam je pomoglo da uspijete ili ne uspijete, sve što mislite da bi nekome dalje koristilo... znate i same kako su forumi nepregledni za te stvari. A tko nije siguran u svoje pisanje, mi ćemo to naravno dotjerati prije objave. Ako netko želi skroz ostati anoniman, čak i redakciji, mogu vidjeti kako stoje stvari oko toga. Javite mi se samo na mail iz potpisa. Puse svima šaljem! ❤️❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Koliko u prosjeku (ako se ništa novo ne otkrije,zakomplicira) vremenski bude od prvih konzultacija do transfera? Jel to većinom bude unutar par mjeseci ili bude duže?
Ja ti mogu reci da za Vinogradsku ovisi o tvom slucaju i u koju vrstu postupka ides te da li ides u prirodnom ili stimuliranom ciklusu. Kao netko tko moze ici samo u stimulirani, nakon neuspjeha moram na listu cekanja za lijekove sto ukljucuje pauzu od stimulacije 3 mjeseca + doci na red na listi cekanja (nekad je to vise cekanja, nekad manje). Sad od zadnjeg pokusaja do ovog je proslo 4 mjeseca.
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
6/2025 ICSI/TESE ⌛️
Nike ja sam se uvik testirala na 7 dpt, i mislim da je to okej dan da iskljucis trudnoću ali pazi na osjetljivost testa. Ako ti je onaj od 25 osjetljivosti onda ti možda ni ne pokaže, onaj od 10 bi triba .. mislim da možeš u FET, iako nisan sigurna jer znam u slučaju kada se ide iz FET-a u FET da možeš, neznam kad je bio ET pa FET .. sretno svakako 🫶🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Bella mi smo prve konzultacije imali početkom listopada, u prvi postupak smo išli tijekom veljače, a prvi transfer (FET) prošli tjedan. Sve je dosta individualno, nama je zbog dugih ciklusa trebalo dosta vremena da uopće skupimo sve nalaze, pa u postupke često ne ide sve po planu i sl.
Nike mislim da je još rano za testiranje, ja sam imala transfer petodnevne blastocista u četvrtak i beta mi je tek 25.
Markolina, cestitke!!!! Kad si vadila betu i koji dan poslije transfera?
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice
Hvala vam cure na odgovorima. Koristila sam First Sign urinski test za rano otkrivanje trudnoće. Svakako planiram ponoviti možda sutra, prekosutra test i betu u petak.
Htjela bih možda odmah sad u novi pokušaj ako ovaj nije uspio jer kreće ljeto i godišnji pa ne bih gubila vrijeme ako je moguće.
Bella mi smo čekali cca mjesec dana, s tim da nismo imali sve potrebne nalaze ali smo u međuvremenu obavili. kod nas je vrlo brzo išlo.
Čitam da neke curke pišu tipa “zapisani smo za lijekove tad i tad”, meni dr smo kaže idemo s idućim ciklusom, bez čekanja i zapisivanja za lijekove. Tako je bilo i prvi i sad drugi put 😃
👩🏻🦰 33, AMH 5,7
1.IVF - 4/2025, Beta ✖️
2.IVF- 6/2025 ⏳
Koliko u prosjeku (ako se ništa novo ne otkrije,zakomplicira) vremenski bude od prvih konzultacija do transfera? Jel to većinom bude unutar par mjeseci ili bude duže?
Ja sam Vinogradskoj bila prošli mjesec u prirodnom ciklusu , to smo zakasnili , jajna stanica je pobjegla … odma sam sljedeći mjesec mogla opet .. a za stimulirani se čeka 3 mjeseca između .. kolko sam skužila kod njih .. a ja se nadam da će biti uspješno ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Jao žene neznam dal ću izdržat ne testirat se do bete 🙄🙄🙄 već sam nestrpljiva .. meni su stavili morulu ( četverodnevnu ) pa neznam razmišljam da se testiram 12 dan od transfera mislim da bi mi tad pokazalo nešto? Kaj vi mislite ? Barem da znam
Dal da se nadam za pozitvnu betu ili ne 😕 od simptoma
Nemam apsolutno ništa 🤣😅 tako da sudeći po tome nemogu se nicem nadat 🫣🫣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Mali update..
juce krenulo po malo braonkasto, ima ga pa ga nema.. po koja tackica.. uradim test ne sa prvim jutarnjim negativan.. nisam se nesto puno potresla, zao mi jeste bilo ali sam se lepo drzala ☺️ Juce je bio 9dnt trodnevnih, i to su mi rekli da je transfer odradjen ranije da su vremenski embrioni okej ali da je ranije transfer nisu puna tri dana prosla. Simptomi neki ne prestaju, nocno znojenje pocelo evo nocas druga noc, grcevi, grudi bolne, i imam kao neko strujanje kroz njih. Jutros uradila test, pojavila se jako ali jako svetla druga linija.. to vrv samo ja i suprug vidimo 🤣
Sutra ujutru radim novi test. A u utorak beta pa sta bude 🤞🏼
Malo mi je kasno sve, a opet uvek je svaki postupak individualan..
2019 IVF - neuspesan
2020 IVF - uspeh 💙
2023 Fet - spontani u 10 nedelji
2025 IVF - vracena 2 trodnevna....🙏🏼
Nike mislim da ti je on čak 25, pa bi ti ja ipak ponovila za dva dana..
Eni znam za blastu da je 7 dan siguran, nisam sigurna za četverodnevnu ali ako hoćeš ja sam za to da se testiraš .. ja sam uvik za test 😂🤞🏼🫶🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji