Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Molly8
    14. Lipanj 2025. 11:51

Mislite li ako se testiram danas ili sutra ujutro da ce jos biti moguc lazno pozitivan od injekcije hcg-a (1500) koju sam primila u nedjelju? 

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.

• arya55
    14. Lipanj 2025. 12:00

Javljam da je transfer obavljen, u ponedjeljak ću na mail dobiti otpusno pismo, nisam pitala koliko stanični.

Prvo su mi pokazali na ekranu stanje onih 7 koji su opstali 2.dan, kao laik sam vidjela da nisu dobri. 5 ih je bilo jako fragmentirano, a 2 su bila ok.

Jedan su vratili, drugi će ostaviti do ponedjeljka, možda se razvije do blastociste, možda ne, ali pustit će ga.

Dobila sam oprečne informacije oko mirovanja nakon transfera.

Na webu i u priručniku poliklinike o IVF-u piše da nastavljam s redovnim aktivnostima samo bez previše naprezanja, to mi je isto rekla sestra na odlasku iz poliklinike.

Ali...doktorica i sestra koje su bile na transferu su mi rekle da budem na bolovanju barem tjedan dana. Navodno zbog toga što trebam dati tijelu da se oporavi od aspiracije, jajnici su mi još jako osjetljivi i veliki, i dalje imam bolove kroz cijeli dan, nekad slabije, nekad jače. Rekle su mi da ako dođe do trudnoće, to može biti još gore pa da si dozvolim maksimalno oporavak do bete.

Eto, sad sam PUPO 😅

26.6. vadim betu.

👩🏻 1990. 🧔🏻‍♂️ 1984.
    Ja: nizak AMH, desni jajovod neprohodan
    Mm: sve ok
    2018. 👧 prirodna trudnoća
    1. IVF 06/2025 - 14.6. ET 3dn embrija - 26.6. beta

• Hope82
    14. Lipanj 2025. 12:21

Mint sretan rodjendanko tvojoj "zadnjoj sansi" 🎁🥰
    Dreamer baš mi je drago zbog kvalitete. Opusti se, vidiš da ce sve biti u redu.
    Saniii hvalaaaa ❤️

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice

Karamela
    14. Lipanj 2025. 12:51

Mint zao mi je, drzi se, svi tu znamo kako je ugledati takav test 😌
    Arya55 ja bih na tvom mjestu poslusala doktora i sestru koji su ti bili na transferu i dali taj savjet. Sretno 💪🏻
    Riamaro mogu na listu, folikulometrija 20.6. Sutra krece bockanje (Pergoveris). Ima li netko ovdje tko od stimulacije dobije pogoršanje astme? 

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
    💊 Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE ⌛️

Slee
    14. Lipanj 2025. 13:21

Arya cestitam! 
    Karamela ja imam astmu, ali mi u nijednoj stumulaciji nije bilo gore. Koristila sam lijekove kao i inace

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Karamela
    14. Lipanj 2025. 14:40

Slee

Arya cestitam!
    Karamela ja imam astmu, ali mi u nijednoj stumulaciji nije bilo gore. Koristila sam lijekove kao i inace

Koje si lijekove za stimulaciju primala, ako smijem pitati?
    Ja imam astmu koja je u obliku napadaja kaslja. Obje stimulacije otkako sam se krenula bockati Bemfolom pogorsanje, prvi put sam mislila da sam bolesna, tek sam kasnije skuzila da je to jedna od rijetkih nuspojava injekcija. Drugi put sam prijavila Halmed-u, po preporuci frendice ljekarnice. Kako je bila zadnja injekcija Bemfole-tako je sljedeci dan gusenje od kaslja prestajalo 😪
    Pitala sam dr u Vinogradskoj i rekle su da je to def povezano s lijekovima zbog povecanog unosa hormona (nisam zapamtila detalje). Uglavnom, izgleda da ce tsko biti i ovaj put jer je i za Pergoveris isto navedena astma kao nuspojava 🥴

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
    6/2025 ICSI/TESE ⌛️

Molly8
    14. Lipanj 2025. 14:46

Nisam izdrzala i testirala sam se... Bijel ko snjeg s obzirom da je 11dpt mislim da je to to... 

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    Kariogram 👫✅

Karamela
    14. Lipanj 2025. 15:12

Molly8

Nisam izdrzala i testirala sam se… Bijel ko snjeg s obzirom da je 11dpt mislim da je to to…

Kako to da ti je beta 18.6. ako si sad 11dpt? Oprosti ako se ponavljas, nisam pohvatala svih..
    Iskreno, razumljivo skroz da nisi izdrzala.. Zao mi je 😐😒

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
    6/2025 ICSI/TESE ⌛️

• Markolina
    14. Lipanj 2025. 15:18

Arya držim fige da se mrvica čvrsto primi ❤️

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ⌛

Molly8
    14. Lipanj 2025. 15:23

Karamela

Molly8

Nisam izdrzala i testirala sam se… Bijel ko snjeg s obzirom da je 11dpt mislim da je to to…

Kako to da ti je beta 18.6. ako si sad 11dpt? Oprosti ako se ponavljas, nisam pohvatala svih..
    Iskreno, razumljivo skroz da nisi izdrzala.. Zao mi je 😐😒

Ne znam tako su mi rekli u bolnici...  meni je isto bilo cudno ali kao mislim sto je tu je doc ce i to. I danas me bas cijeli dan drzi neka nervoza i testiram se... Nikad do sad nisam vidila crticu pa kaze muz ajde da i to vidimo, pratit cemo tamni li ako je od injekcije lazno pozitivan. Njega je bas pogodilo jer je bio uvjeren da je to to... 

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    Kariogram 👫✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.