Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    16. Lipanj 2025. 15:00

Srculence

Drage moje borilice,kod mene jutro krenulo kaoticno opet za izljevom krvi al bas izljevom,sve sam vec otpisala i kao to je to. Dodemo na pregled kad ono kuca ❤️ junacko.🥹 najljepsa melodija koju sam čula u životu. Ja ne mogu prestat plakat. Sve je po mjerama sve pripada tjednima. Svima vam želim da to doživite ❤️
    Ali naravno krvarenje je tu zbog hematoma dva tjedna strogog mirovanja i bit ce jos tu krvarenja dok se ne razgradi,doktorica kaze da je dobro sto je iznad ploda pa kako raste trudnoca ona ce ga “izgurati” a i on ce se razgradit sam.
    Tako da sljedeci ultrazvuk je 07.07. I nadamo se da ce taj hematom otic. 🙏🏻 ovo je stvarno velika igra zivaca i borbe. Spomenik nam je malo žene moje hrabre! ❤️

Draga moja, bas sam došla na forum pozeljeti ti sreću za sutra. 
    Drago mi je da si čula ❤️ i da je s bebicom sve uredu. Neka tako i ostane🙏🏻

Za hematom ne brini, imala sam ga i ja i dosta žena ima. Povukao se kroz mjesec dana. Miruj i povući će se. Vjerujem da si pokrivena utricima. Ne znam jel si daješ Prolutex?
    Drzi mi se😊

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• mariposa1510
    16. Lipanj 2025. 15:01

Drage suborke,

Evo me s (ukupno) 4. transfera uvijek lijepih blastocista i nijedne implantacije nikada i molim se čudu ovaj put. U terapiji nakon (F)ETa sam prvi put pored Prolutexa i Cyclogesta dobila i Clexane. Ima li pozitivnih iskustava kod koje od vas nakon uvođenja Clexanea (iako nisam radila test na trombofiliju)? Trebam pozitivu 🤞🏼❤️🙏🏼

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste ⏳

rose89
    16. Lipanj 2025. 15:03

Srculence samo hrabro dalje,bitno da ❤️ junačkom kuća. 
    Cure sa negativnim testovima,žao mi je. 
    Betočekalice osluškujete li simptome? Kako kratite dane do bete?
    Mislim, znam ja da smo pod lijekovima, i da je rano. Sve mi je jasno ali svejedno si nemogu pomoći.
    Pozdrav noći se jako znojim,probudim se slinava🤣🤣

👩1989 🙎‍♂️1987
    2014 spontani,2015 spontani 21.tjedan,2017 biokemijska
    2023.1.Ivf stiže naše zlato
    Borba za 2.bebu od 10.mjeseca 2024 vraćena 2 smrzlića beta negativna
    2025.5.mj nova 2.stimulacija,4 blastociste
    1 vraćena-,beta negativna,3❄️

• Markolina
    16. Lipanj 2025. 15:28

Srculence čestitke na srčeku, bebač se čv čvrsto primio i ne pušta ❤️❤️❤️
    Rose meni su mučnine krenule i prije transfera (većinom popodne), a sad su jedan dan jače (i kroz cijeli dan), a drugi dan slabije.
    Povremeno osjetim zatezanje i lagane grčeve, noću mi isto zna biti vruće. Naotečene ruke i noge, trbuh ko da sam 3 mjeseca trudna 😅
    Što je najgore,ako osjetim zatezanje i grčeve-brinem. Ako ništa ne osjetim-opet brinem. 
    Tako da ću izlučiti vjerojatno 😁

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ⌛

• eni233
    16. Lipanj 2025. 15:41

Cure hvala , mislila sam se testirati u četvrtak , tad ću biti biti 10dan od transfera i bit ću sigurna u pozitvan ili negativan test . Od simptoma nemam apsolutno ništa .. samo sise me bole , i naotekle su mi , Al to je moj klasični PMS simptom. Tak da vidjet ćemo šta će biti 🤞🤞

Mariposa od srca ti želim da ovaj put bude uspješno ❤️❤️🫂🫂 neznam ako me se Sjećaš s grupe lovci , često bu te se sjetila i spominjala u onoj grupi ali te vise nije bilo vidim da si sad tu .

Scrulence čestitke ❤️🤍

Uniqlo ja sam sigurna da ovaj put ćeš imati jajnu stanicu divnu i nemoj se bojati jer drugačije je kad si na stimulaciji ❤️u dobrim si rukama vjeruj🙏🫂

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Srculence
    16. Lipanj 2025. 15:54

Pixi

Srculence

Drage moje borilice,kod mene jutro krenulo kaoticno opet za izljevom krvi al bas izljevom,sve sam vec otpisala i kao to je to. Dodemo na pregled kad ono kuca ❤️ junacko.🥹 najljepsa melodija koju sam čula u životu. Ja ne mogu prestat plakat. Sve je po mjerama sve pripada tjednima. Svima vam želim da to doživite ❤️
    Ali naravno krvarenje je tu zbog hematoma dva tjedna strogog mirovanja i bit ce jos tu krvarenja dok se ne razgradi,doktorica kaze da je dobro sto je iznad ploda pa kako raste trudnoca ona ce ga “izgurati” a i on ce se razgradit sam.
    Tako da sljedeci ultrazvuk je 07.07. I nadamo se da ce taj hematom otic. 🙏🏻 ovo je stvarno velika igra zivaca i borbe. Spomenik nam je malo žene moje hrabre! ❤️

Za hematom ne brini, imala sam ga i ja i dosta žena ima. Povukao se kroz mjesec dana. Miruj i povući će se. Vjerujem da si pokrivena utricima. Ne znam jel si daješ Prolutex?
    Drzi mi se😊

Hvala ti draga Pixi. ❤️ 
    Evo zaljepila sam se za kauc i ne mrdam.🤭 
    Da,da dajem si prolutex od pocetka ☺️ kako si ti? 🥰

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️

• mariposa1510
    16. Lipanj 2025. 15:54

eni ❤️
    Sjećam te se, naravno, kao i svih ostalih cura koje su se s trakica preselile ovdje! Hvala ti što si me spominjala, ali nekako sam se lagano preselila tu u svojim MPO početcima, a onda sam i tu nekako prestala pisati jer nisam baš redovna. Imam periode kad visim tu, a i periode kad ne uđem tjednima ovisi kako se osjećam. Vidim da ti čekaš ishod svog prvog IVFa i od sveg ❤️ ti želim da bude uspješan jer znam koliko dugo se trudite 😘 Puno pusa podrške i svim ostalim kraljicama ovdje 🤞🏼❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste ⏳

Srculence
    16. Lipanj 2025. 15:55

Mariposa nek se mrva čvrsto primi i ne pušta! ❤️🙏🏻🍀

🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    6❄️
    9/2023 konzultacije
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️

Srculence
    16. Lipanj 2025. 16:04

Mariposa ja sam prvo dobila fragmin,pa su mi promijenili ovog transfera clexane. Ja nemam neku veliku mutaciju ali kaze hematolog ne moze odmoc.Tako da bez straha! Bit ce to sve dobro ❤️ 
    (Samo kad si ga dajes lagano jer zna dosta pec ako se naglo ustrca) 
    I curke koje si dajete prolutex danas mi je sestra rekla da se u sprici ostavim malo zraka i lagano ga dajem, koža da se pusti nakon sto se ubode,onda se aplicira i da nece toliko bolit mjesto uboda nakon apliciranja. 
    Pa eto ja cu od danas probat ☺️

🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    6❄️
    9/2023 konzultacije

Pixi
    16. Lipanj 2025. 16:14

Srculence

Pixi

Srculence

Drzi mi se😊

Hvala ti draga Pixi. ❤️
    Evo zaljepila sam se za kauc i ne mrdam.🤭
    Da,da dajem si prolutex od pocetka ☺️ kako si ti? 🥰

Onda si stvarno pokrivena. Beba je mala borilica 💪🏻
    Dobro sam, polako ulazim u završnicu😊

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.