Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manmustchop1
    13. Lipanj 2025. 04:19

+1 951 293 4442 Buy Undetectable Counterfeit Money- darkvendorhub.com - Buy Counterfeit Money Online - Buy Fake Money Online - Fake Dollars for Sale

Buy Euro and more Online

Undetected Bank Notes +1 951 293 4442

Counterfeit Money for Sale - Buy Fake Money | Undetected Bank Notes

Undetected Bank Notes is the best place to buy fake money online. We offer only original high-quality counterfeit currency banknotes. 100% safe and secure worldwide shipping. 

Contact Us

Name: Darkvendorhub

What's App.: +1 951 293 4442

telegram...@darkvendorhub

Website: https://darkvendorhub.com/

High-quality counterfeit money for sale on our website
    NOTES for the following currencies;

EUR – Euro,

USD – US Dollar,

DNR – DINAR,

GBP – British Pound,

AUD – Australian Dollar,

CAD – Canadian Dollar,

About Us

We are the best and unique producer of High Quality Undetectable counterfeit Banknotes. With over a billion of our products circulating around the world. We offer only original high-quality counterfeit currency Notes. We ship worldwide. We also print and sell Grade A banknotes of over 20 currencies in the world. Here is your chance to be a millionaire. High experience in this field, authentic banknotes each bill with a different serial number, holograms. We have the papers (substrate) already engraved, designed front and back of the various currencies of each denomination

We are a quality leader in undetected banknotes and counterfeit banknotes

Counterfeit Money

Order money online at undetectedbanknotes 

WE DO SELL, SUPPLY AND DELIVERED WORLD WIDE.

We will issue you with a tracking number so you can keep track on your package. We send your order in various sizes. We have a huge quantity ready in stock. Delivery is discreet and guaranteed to any location. This bills are not homemade but industrial and professional manufacturing. From High Quality IT technicians we offer high quality counterfeit. We offer next day delivery posting first class next day delivery across the UK and send first class international tracked order anywhere else which can take from 2-5 days depending on your country of origin.

riamaro
    13. Lipanj 2025. 05:14

Petak 13.6. 
    Rose - transfer 
    Hrabrica - uzv 🤰🏼
    Ponedjeljak 16.6. 
    Uniqlo - folikulimetrija
    Utorak 17.6. 
    Srculence - uzv 🤰🏼
    Mint - beta 
    Lori - uzv 🤰🏼
    Srijeda 18.6. 
    Molly - beta
    Ponedjeljak 23.6. 
    Eni - beta
    Srijeda 25.6. 
    Markolina - beta
    Četvrtak 26.6. 
    Riamaro - uzv 🤰🏼
    Verbena - uzv 🤰🏼

IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
    https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view

ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
    https://bitly.cx/OtBFM   

- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno 

LINK NA REZULTATE ANKETE
     https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836 

Arya molim te pripazi i lagano na poslu. Mene je bolilo par dana i isto sam se vratila nakon 2 dana radit, ali pogreška, jajnici su još bili uvećani i tad me dr opomenuo da budem jako oprezna kako ne bi došlo do torzije. Konkretno sam pitala sto smijem sto ne, pa mi je rekao ovako: “Pripazite se, sve polako, nema naglih pokreta j trzaja, nema saginjanja i što manje koristiti trbušne mišiće. I nemojte baš 100 puta dnevno sjesti/ustati. Lagana šetnja, lagani pokreti su ok. I nastavite tako jer trudnoća može izazvat naknadni ohss pa jajnici buknu”. 
    Rose i Hrabrica sretnoooo ♥️🍀

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️

riamarro@hotmail.com

• Markolina
    13. Lipanj 2025. 06:43

Cure sretno danas!

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ⌛

• Koka
    13. Lipanj 2025. 07:08

Hope kompaktacija je predstadij blaste, ima puno stanica, ali ne može se točno odrediti broj. U biti koliko sam shvatila kompaktacija 4.dan ima najbolje šanse da se razvije u blastu. To je tako bilo u mom slučaju jer sam ET imala 4.dan.

Možda ne mora tako biti kod tebe, možda svaki laboratorij u svakoj klinici ima svoje oznake. Ja čisto prenosim svoje iskustvo 😊 

Sretno danas svima🤗🤗

👩🏻‍🦰 33, AMH 5,7
    1.IVF - 4/2025, Beta ✖️
    2.IVF- 6/2025 ⏳

• eni233
    13. Lipanj 2025. 07:08

Rose i Hrabrica sretno danas 🤞❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Barrrbi
    13. Lipanj 2025. 07:09

Rose i Hrabrica sretnoooo 🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6. 8+5=❤️

Slee
    13. Lipanj 2025. 07:51

Ja sam u proslom postupku izbjegla ohss, imala sam 15-ak folikula, bolilo me dosta nakon punkcije, pila sam rehidromix i isosport, puno juhice i lagane hrane i mirovala bas dosta. Smirili se bolovi bas na dan kad je bio transfer. Sad sam ih imala 10, 7 zrelih izvadjenih i malo sam krvarila jer mi je lijevi jajnik bjezao skroz gore, boli me jos uvijek, ali vise kao pritisak (u srijedu bila asp). Najvise me boli kad hodam po stepenicama. Ne stizem mirovati ovaj put plus mi je tata jucer zavrsio u bolnici pa sam morala trcati i nositi mu stvari, damas me boli opet dosta. Probat cu danas polakse

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Rolica
    13. Lipanj 2025. 10:01

Drage curke, evo mene da vas pozdravim, čestitam na svim lijepim vijestima - pratim vas iz prikrajka i veselim se zajedno s vama ❤️❤️❤️ Za one manje lijepe vijesti, žao mi je cure, uzmite si vremena i samo hrabro dalje ❤️
    .
    Ja sam u nekoj fazi odmora, a planiram nastaviti iza ljeta kod Škvorca prirodnjak pa ćemo vidjeti. Mislim da neću više na lijekove jer se mjesecima osjećam užasno. Svakako tipkam novosti 
    .
    Nakon one ankete što smo složile za iskustva s IVF klinikama, uključila sam se u projekt izrade svojevrsnog bloga/portala koji bi oformio sve bitne detalje ovog IVF putovanja, a bazira se isključivo na detaljima o potpomognutoj oplodnji. Nikoga se ne reklamira niti spominju klinike, a imati će dio koji će obrađivati općenite detalje - sve moguće bitne i vezane (budžeti, pojmovi, razlike...), do dijela gdje se dijele vlastite priče u obliku bloga/članka. Ne dijelimo medicinske savjete, ne preporučujemo doktore... već se piše isključivo u obliku naših iskustva bez spominjanja klinika i doktora. Portal je neprofitan i isključivo naša dobra volja kako bi se na jednome mjestu skupili svi detalji za trenutne i buduće borilice i nemamo nikakve financijske koristi od njega. Pa u pomanjkanju vremena za pisanje svega što želimo, tražimo volonterke koje bi se htjele uključiti u pisanje, a objava na portalu bi bila anonimna (podaci poznati redakciji). Pa evo ako netko želi, možete mi se javiti na e-mail, napišite ukratko o čemu bi pisale pa vam pošaljem detalje (okviran broj riječi, itd.). Evo, nadam se da ćemo i tu uspjeti zajednički oformiti nešto lijepo i korisno ❤️❤️❤️ Na mailove odgovorim dok stignem ❤️ Šaljem vam puse svimaaaa! ❤️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Hrabrica
    13. Lipanj 2025. 11:31

Evo mene sa prvog uzv-a. Danas sam 5+0 i vidi se gestacijska koja je, kaze, na pravom mjestu.  Po njemu je jos rano za plod a po beti je to uredna trudnoća. Idući uzv u cetvrtak

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Bella🌟
    13. Lipanj 2025. 11:50

Hrabrica super za uzv, čestitke🥰to su dobre vijesti i sve je kako treba. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.