Hrabrice ja sam nakon aspiracije imala blagi hiper i bila dosta napuhnuta, ali je to splasnulo s idućom menstruacijom. Sad sam bila na terapiji za FET i vidim koju kilu više, ali mislim da je tu i dosta vode jer najviše su mi se povećale noge (izbacili smo nezdravu hranu, zbog mučnina često i preskačem hranu pa mislim da to ipak nisu klasične kile). U firmi nisam nikome rekla da smo u postupcima, ali izostajem više nego inače pa me isto sumnjičavo gledaju 😅
Sad k tome slijedi i nekoliko poslovnih ručkova gdje ću u potpunosti izbjegavati alkohol (a inače bih popila čašu vina) pa ću to pokušati opravdati da vozim odmah poslije pa zato ne pijem 😁
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ⌛
Riamarobeta je 25.6. Još razmišljam hoću li koji test prije iskoristiti.
Barbi i Hrabricapotpuno vas razumijem, nekad mi se čini da ću se pogubiti s toliko tableta 😶 ja sam trenutno na 5 vrsta dnevno, cijeli dan razmišljam kad moram što uzeti 😵💫
Nego, na otpusnom pismu mi među ostalim piše uzimanje Folacina 5 mg. Do sad sam uzimala Novalac, da nastavim i dalje s njim ili je dovoljan Folacina?
Mi se skoro pratimo . Ja vadim 23.6 🤞 neznam kako ću preživjeti do tad i neznam dajte mi neki savjet kako da preživim .. ovaj progesteron će mi dušu uzeti kolko mi se spava od njega .. o suplementima niti da ne govorim , daj šta daš 🤣 ukratko izludit ću samu sebe i sve oko mene 🤦🏼♀️
Je, tu smo negdje, držim fige da nam što brže prođe 🤞
Ja se sutra vraćam na posao pa se nadam da će i to pomoći, za vikend imamo neku proslavu,malo šetanja i tako.
Tješi me da slijedi vikend (koji prođe brzinom svjetlost) pa je idući radni tjedan skraćeni zbog blagdana i tjedan poslije slijedi beta.
Složila sam raspored uzimanja suplemenata i terapije, ajme meni, neko vrijeme ću bit hodajući ljekarna 🫣
Da ja sam se isto vratila na posao drugi dan odmah jer da ostajem Doma bi izludila .. jedino mi se užasno užasno spava od ovog progesterona , i znam biti Full cmizdrava , pa ljuta , pa cmizdrava , i tako u krug .. sad neznam dali je to stvarno od njega , ili su mi takvi dani .. inače sam ja energična i nasmijana pa stvarno to nisam ja 🙄🙄😕😕 i da probudim se sva znojna u bilo koje doba dana da zaspim .. i prvi put u životu da su mi stopala topla , inače imam problem sa hladnim stopalima 🤣😅🫣🤦🏼♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
arya55 nisam popratila koliko si imala aspiriranih jajnih stanica ali kod većeg broja često bude nelagodno nakon aspiracije. Pokušaj što više tekućine i šta više odmaranja da bi se spriječila hiperstimulacija. Meni je bilo 16 jajnih stanica i tri dana mi je tribalo da nadođem sebi da mi padne ta napuhanost i ti menstrualni grčevi, a i par dana nakon sam i dalje imala malu nelagodu ali meni su jajnici bili bas povećani i imala sam tekućine u maternici. U slučaju jakih bolova sam dobila uputu javit se na hitni ginekološki ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Riamaro da ja sam danas cijeli dan na stapicima i vodi. Sve mi se gadi i ne mogu zinut. Hvala ti za narukvicu i repecte probat cu.❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758
Imam pitanje za vas koje ste prošle aspiraciju.
Jel normalno da trbuh boli i drugi dan? Bol je slična menstruacijskoj, samo se još širi na leđa.
Jučer je trbuh bio baš velik, ali danas nisam napuhnuta ništa više nego prije aspiracije, samo ta bol.
Nakon druge aspiracije ostala sam lezati u bolnici i trazila da mi puste Ketonal, bas me bolilo. Ispalo je da sam imala 9 folikula, a samo 2 stanice tako da sam vjerojatno osjecala bol od svog tog “busenja”. Treci dan sam vec bila skroz ok i isla sam bez boli na transfer. Rekli su da ako bas jako pocnem krvariti i slicno nakon aspiracije, treba ici na hitnu, ostalo sve spada pod normalno kao. Nadam se da ce ti brzo proci!
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
💊 Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
6/2025 ICSI/TESE ⌛️
Xoxo23 bilo ih je 15, možda zato. Nema krvi, nije ni bilo, samo ta bol.
Hvala vam svima na iskustvima, evo sad, od aspiracije drugi dan navečer, mi je već puno bolje iako još malo boli i probada, ali i trbuh je sad splasnuo u odnosu na jučer. Sutra idem natrag na posao. A onda čekam ponedjeljak 🤞
👩🏻 1990. 🧔🏻♂️ 1984.
Ja: nizak AMH, desni jajovod neprohodan
Mm: sve ok
2018. 👧 prirodna trudnoća
06/2025 1. IVF
Hope meni je na nalazu iz prvog postupka pisalo “učini se ET (cc)”.
Mislila sam isto da se radi o ocjeni, a onda mi je dr rekla da je to kompaktacija.
Sto znaci kompaktacija?
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice
Xoxo23 bilo ih je 15, možda zato. Nema krvi, nije ni bilo, samo ta bol.
Hvala vam svima na iskustvima, evo sad, od aspiracije drugi dan navečer, mi je već puno bolje iako još malo boli i probada, ali i trbuh je sad splasnuo u odnosu na jučer. Sutra idem natrag na posao. A onda čekam ponedjeljak 🤞
mene je trubuh bolio 2 tj nakon aspiracije, lijevi jajnik sam mogla napipati, užas.
i onda u to sve još i transfer, cijeli taj period mi nije bas bilo dobro. Ali proslo je. :)
06/23 Missed ab. 9+6 tt, spontana trudnoća
03/24 beta 120 , biokemijska, spontana trudnoća
03/25 ICSI 9 js, 6 oplođeno, morula + blastocista
04/25 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska
04/25 kariogram, uredno
05/25 biopsija endometrija, uredno
07/25 FET
Verbena odlično za betu💪🩷 sad iščekivanje do prvog uzv-a,al brzo će to.
Uniqlo7 ,Verbena hvala na ohrabrenju i savjetima🥰 jedinica je pmol. Jesu gledali su na uzv I tad su rekli da se vide folikuli pa sam mislila da neće nalaz biti strašan jer je ispalo da ih ima što je očito važnije. I dobro. Malo sam se ohrabrila. Vidjet ćemo nakon prvih konzultacija što će reći.
Arya sretno na transferu u pon🤞🤞🤞
Dreamer nadam se da će biti dobre vijesti sutra💪
Barrrbi lijepe vijesti💓
Hope 82 sretno💗
Malo mi treba još dok sve pohvatam s tipkanjem pa nemojte zamjeriti ako koga preskočim,zaboravim😬 🥰
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Comprar dinheiro falsificado indetetável, {<darkvendorhub.com>} Comprar dinheiro falsificado online, comprar dinheiro falso online, dólares falsos à venda, comprar euros e muito mais online
Notas bancárias não detectadas +1 951 293 4442
Dinheiro falsificado à venda - Comprar dinheiro falso | Notas bancárias não detectadas
A Undetected Bank Notes é o melhor local para comprar dinheiro falso online. We only offer notas originalis de alta qualidade. Envio 100% seguro para todo o mundo.
Contact
Name: Darkvendorhub
WhatsApp: +1 951 293 4442
telegram @darkvendorhub
Site: https://darkvendorhub.com/
Dinheiro falsificado de alta qualidade à venda no nosso site
NOTAS para as seguentes moedas:
EUR – Euro,
USD – American Dollar,
DNR – DINAR,
GBP – Pound Sterling,
AUD – Australian Dollar,
CAD – Canadian Dollar,
About Us
Somos o melhor e único producor de notas falsas indetetaveis de alta qualidade. Com mais de mil milhões dos nossos produtos a circular pelo mundo, oferecemos apenas notas falsas originalais de alta qualidade. Enviamos para todo o mundo. Tábém imprimimos e vendemos notas de grau A de mais de 20 moedas em todo o mundo. This is your opportunity to become a millionaire. Vasta experiencia neste campo, notas autênticas, cada nota com um número de série diferente e hologramas. Temos os papillos (substrato) já gravados, com desenho na frente e no verso das varias moedas de cada denominação.
Sortiraj odgovore
Najstariji