Teich svu sreću ti želim! držim fige da je sve ok!
Koliko vidim ta beta nije garancija ničeg, nadam se da će se sutra na ultrazvuku vidjeti bebolinka❤️
Da, sve je to individualno. U prvoj mi trudnoći puno veca beta od početka, isto se odma nije vidjelo, istina da nije dobro završilo na kraju al opet skroz drugačije bilo.
Sanjushka, neka te barem umiri što su rekli da raste. Al i ja bi išla na opet vadit tak da sve kužim. Mir je mir, kolki tolki. Držim fige da raste💪
Znate kaj ja ne kužim....svugdje na netu piše kao da se beta dupla u početku od 48-72h. Svi ju vadimo svaki drugi dan. A dal je ok ako se nekome dupla i svakih 72h?! Ponavljam, znam da je sve individualno ali valjda nebi bio određen taj raspon ako nije u redu da se beta podupla i taj treći dan? Ili sam nešto pogrešno protumačila?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Drage žene sretan vam dam žena 🤗❤️❤️❤️
Sretno svim 🙏🙏❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sanjuska, beta se okej poduplala ne vidim razloga za brigu, uzivaj!
Mjerilo pravilne bete a samim tim i nagovestaja uredne trudnoce je pravilno duplanje 80% svaka dva do tri dana. Postoji i raspon pocetnih beta na raznim stranicama klinika pa uvek mozete videti okvirno gde stojite sa istom.
Nakon toga ultrazvuk potvrdi pravo stanje.
Beta jeste merilo početnog razvoja trudnoce i sama sam sa betom imala apsolutno sve scenarije ( DOBITNI JE BIO SAMO ONAJ GDE JE SVE BILO SKOLSKI I U RASPONU)
Zelim ti da sve bude okej a bice....❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Marica36 bolje u trbuh kako si rekli. Ja sam sinoc prvu inekciju primila. Dragi je to odlicno odradio, a ja sam pokrila oci hahha. Danas sam super skroz. Nemam neke simptome. Al malo me strah onda da ne djuluje kad je ovako.
Kad si ti u repromeda?
Noor sretno, neka se lijepo primi i razvija bez obzira na sve 🙏🥰
Ljupkic sretno 🥰🥰
Teich drži se 🤗🤗 nadam se da ce se sutra pojaviti na uzv 🙏🙏 Ja sam u dvije vanmaternicne imala i bolove i smeđarenje, to su i bili simptomi, a beta je nepravilno rasla pa se malo smanjivala, vjerujem da u tebe to nije slučaj.
Dreamer neka svi nalazi budu uredni 😊
Lali super, sretno 🤗
Rolica super, sretno dalje 🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
nemam ti pojma draga...vikend sprej...tek od pon očito pergoveris....tako da će se odužiti ful...nisam mislila da bude tako al okej, baš pada sada vikend.....vjerojatno bude uzv dr petak....nadam se bar tomu.....nekako sam mislila da bude sve oko 18og al mislim da će se sada odužiti.....vidjeti ćemo....oni znaju što rade ja ih slušam, nema druge :)
meni je malo bilo nekad ujutro muka (sljedeće jutro)od pergoverisa il gonala....znala se desiti mučnina...to je to bilo
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Noor1994 embriji se mogu vraćati u svim stadijima i bilo koji dan do blastice, i kao dvodnevni i trodnevni i morule i blastice. Ako je embrij u stadiju kompaktacije znači da se i dalje razvija. Sretno 🤞
Sanjuska nije idealno ali nije ni za otpisati . Ja bih isto na tvom mjestu ponovila još barem dvaput da vidim u kom smjeru ide, jer gdje je 21.3 🙄. Drži se , šaljem 🤗
Fionci lijekove kupuješ u ljekarni i konačna cijena ovisi o količini i vrsti lijekova koje ćeš potrošiti . Najeftinija ljekarna je Filipovic na Tresnjevci, mozes ih nazvati i pitati za cijene svih lijekova koji te zanimaju. Ali cca 1200-1500e otprilike racunaj. Nemoj lijekove kupovat u klinici jer oni zaračunaju procenat zarade na iste.
Teich nadam se da nije vnm 🤞, dobro je da si pod nadzorom, btw gestacijska bi se trebala vidjeti na betu od 1500 . Drži se 🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Vraćen mi je jedan embrij u stadiju kompaktacije, ako sam dobro skuzila to je stadij prije blastice. Ugl nisam bas zadovoljna i ne nadam se bas. Embriologica je rekla da ih prati jos 5 ali da se ne razvijaju ravnomjerno, da ih ima svakakvih i da su spori, ovaj koji je vraćen je najbolji. U pon trebam nazvati da čujem šta je s ostalima. 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Moram priznat da nisam baš ovako loš rezultat očekivala i malo sam šokirana. Mislila sam da cu imati barem 2,3 kvalitetna. Nisam nikad ni čula da je netko napisao za transfer u ovom stadiju, ali Sv. Duh koji ne radi vikendom pa tranfer 5. dan otpada🤦🏽♀️Ugl imam za dva tjedna konz u Beta+ tak da cu se tamo prebacit
Hej, evo upravo sam bila u Beti na konzultacijama kod doktorice A. inace imam konzultacije za postupak u srijedu na Sv. Duhu al mislim da cu tamo otkazati i prebaciti se isto tu. Receno mi je ak se ide preko HZZO-a da je prvi termin 5 mjesec a sa placanjem vec mogu ovaj ciklus. Imam AMH 44 i mogla bi lako imati hiper a na Sv. Duhu sam imala samo 1 za transfer pa me to isto bilo malo razocaralo. Al realno samo nam jedna i treba, tako da te kuzim al drzim fige da bude😉
Sanjushkameni to djeluje dobro al daj pitaj njih..
Cure moze pomoc iako znam da je individualno, koliko otprilike kostaju ljekovi u Beti privatno? Jer kad mi je rekla da je postupak cca 2200 sam se razveselila i onda skuzila da je to bez ljekova 😏 i dal neka ima iskustva sa doktoricom A? Hvala 🙃
Hej, molim te da nipošto ne kupuješ lijekove baš u poliklinici, jer su meni u prošlom postupku računali 100 € prolutex npr, a ja u Mađi nabavim za 35 € cca ako se ne varam, ali treba se naručit dan-dva prije i treba recept. Zavisi i od toga kako ti reagiraš na lijekove i koliko jedinica ti je potrebno da bi dobila više jajnih stanica.... Ne želim ni razmišljat koliko bi mi tamo naplatili Gonal/ menopur, znači ajme...
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Cure kome je potreban Novi Fertil up za muške neka se javi na mail, poklanjam.
Meni je puno Vas pomoglo na razne načine, hvala Vam neizmjerno, želim i ja nekom pomoći jer dobro se dobrim vraća. ❤️🥹 Moj muž ima dobar spermiogram i nije nam više potrebno. Uredno u roku i novo neotvoreno. Javite mi se na mail usluznoprintanje@gmail.com
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Ja malo pročitala zaostatke pa da se javim..
Mila čestitam pupo, neka bude jedna ali vrijedna! 🤞🏻🍀
Mareelica dobrodošla i još prije otišla na veselije teme ❤️
Noor pupice, čestitam, nemoj ništa otpisivat, nikad se ne zna šta nas čeka.. 🍀❤️
Sunce, Teich, Sreca, Sanii, Lucky ❤️❤️
Ma da, kao svjesna sam da je ovo ok ali nije savršeno i sad me to naravno ful muči što nije idealno 🙈.
A ništa, u pon prije posla idem privatno vaditi pa ćemo znati u kojem pravcu idemo.. 🤞🏻
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔