Cure koje ste imale pozitivan test nakon transfera s 1 blastocistom, kada ste najranije pravile kucni test? Nakon koliko dana od embriotransfera bi se mogao napraviti? 🙏
Gle, najranije tamo 7. dan ja mislim da bi se trebala nazirati sjenica, a do 9-og dana sa blasticom bi moralo pokazati plusić. Meni je u ovoj sad biokemijskoj trudnoći već 5. dan bila sjena, ali nije nikako tamnila, shvatila sam da je to alarm za uzbunu ako svaki dan bar malo ne tamni pod uvjetom da se testiraš uvijek sa istim testom, najbolje trakice iz Mullera...
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Drage ženice, molim Vas ako je koja koristila suprecur sprej koliko je kasnila M..meni tri dana kasni i nikako da dode a sve me boli grči vrti......više sam luda samo da ona dode pa da mi malo sve bude lakše....nemam više što obući koliko sam napuhana 🤣🫣 ..hvala puno ...
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Cure koje ste imale pozitivan test nakon transfera s 1 blastocistom, kada ste najranije pravile kucni test? Nakon koliko dana od embriotransfera bi se mogao napraviti? 🙏
Gle, najranije tamo 7. dan ja mislim da bi se trebala nazirati sjenica, a do 9-og dana sa blasticom bi moralo pokazati plusić. Meni je u ovoj sad biokemijskoj trudnoći već 5. dan bila sjena, ali nije nikako tamnila, shvatila sam da je to alarm za uzbunu ako svaki dan bar malo ne tamni pod uvjetom da se testiraš uvijek sa istim testom, najbolje trakice iz Mullera…
Gle, najranije tamo 7. dan ja mislim da bi se trebala nazirati sjenica, a do 9-og dana sa blasticom bi moralo pokazati plusić. Meni je u ovoj sad biokemijskoj trudnoći već 5. dan bila sjena, ali nije nikako tamnila, shvatila sam da je to alarm za uzbunu ako svaki dan bar malo ne tamni pod uvjetom da se testiraš uvijek sa istim testom, najbolje trakice iz Mullera…
Jako mi je zao😔 Jesi sada u postupku ili? Zelim ti svu srecu u sljedecem! 🙏🥰
Napravit cu onda tek 9.dan, mene brine sto osjetim bas menstrualne grceve, kako mi i bude uvijek tjedan prije menstruacije, ali ne zelim negativno razmisljati. 😊
Cao zene pitanje jedno. Odradila sam somoHSG gdje su mi ustanovljeni skoro pa skroz neprohodni jajovodi. Dr je rekao da ako u ovom i iducem ciklusu ne zatrudnim da sam kandidat za VTO. Imam 26g,muz28. Medjutim nije mi nista rekao za propuhivanje jajovoda ili je to isto kao ovaj sonoHSG. Necu da idem precicom hocu prvo da probal sve sto me sljeduje pa onda VTO.
Jutro, curke!🥰🤗
Marisha sretno danas na ultrazvuku!🤞🤞🥰❤
Ostale curke također sretno i ugodan i miran vikend svima!😘😘🤗❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Cure mnogo hvala za odgovor..nisam stigla ranije da vas citam.. zeljezo cu ipak piti prije spavanja.. Bila sam ubjedjena da cu u martu poceti postupak..medjutim moja doktorica je do daljnjeg na bolovanju i sad se trebam odluciti za novog doktora, muz mora piti vitamine da popravi svoj nalaz..i tako da nista prije maja 😔 razocarana sam, vrijeme prolazi meni je uskoro 40
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Gle, najranije tamo 7. dan ja mislim da bi se trebala nazirati sjenica, a do 9-og dana sa blasticom bi moralo pokazati plusić. Meni je u ovoj sad biokemijskoj trudnoći već 5. dan bila sjena, ali nije nikako tamnila, shvatila sam da je to alarm za uzbunu ako svaki dan bar malo ne tamni pod uvjetom da se testiraš uvijek sa istim testom, najbolje trakice iz Mullera…Cure koje ste imale pozitivan test nakon transfera s 1 blastocistom, kada ste najranije pravile kucni test? Nakon koliko dana od embriotransfera bi se mogao napraviti? 🙏
Jako mi je zao😔 Jesi sada u postupku ili? Zelim ti svu srecu u sljedecem! 🙏🥰
Napravit cu onda tek 9.dan, mene brine sto osjetim bas menstrualne grceve, kako mi i bude uvijek tjedan prije menstruacije, ali ne zelim negativno razmisljati. 😊
Ma ja sam skroz komplicirana priča🥺 , prije par dana tek sam saznala za biokemijsku, iskoristila sve preko hzzo, namučila se da dođem do financija za novi postupak i sad za 3 dana imam dogovor za novu stimulaciiju..
Što se tiče grčeva, nemoj unaprijed paničariti, sve to može biti od terapije... Pozitivno i ustrajno... Mi smo prave lavice ovdje i kad god ti je teško ima nas puno da ti pružimo podršku jer tu smo da jedna drugoj budemo moralna podrška. Ajme koliko su slomova živaca od mene ovdje cure suosjećale 🤦♀️🤦♀️, ali to je sve dio ovog procesa. Probaj se opustiti koliko god je moguće. Držim fige da sve bude ok ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Jutro curke obavljen ultrazvuk (20,16.8,16.8,15.4,15.3,15.1 i pojavio se jos jedan 11.9) endometrij 9.6. Aspiracija u srijedu 💞 jos dva dana pikanja i u ponedjeljak stoperica✌🏻Ugodan vikend vam zelim😻
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Marisha wooohooo supeeer rezultati! Držimo fige za dalje! ❤️
Marelica dobrosošla i sretno!
Npelice, Korni ❤️❤️ Kako ste curkee?
Super vikend svima želim!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Likbratz sonoHSG ti je propuhivanje jajovoda. Ne znam na zalost, ako se tako nisu odstopali, na koji nacin se to moze rijesiti. Medjutim, VTO je jedna od opcija za tvoju situaciju.
.
Cure, evo mene s UZV-a s lijepim vijestima🥰 onaj veliki folikul je pricekao ostale tako da sad imam 3 folikula! Veceras ide stoperica i u ponedjeljak je inseminacija. Endometrij je dosao u 2 dana sa 4mm na 8.7mm, do ponedjeljka jedem samo ciklu i ananas😂🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji