Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    08. Ožujak 2024. 09:25

Simbalija

Jurky32

Ivy, sretno u utorak 🤞🥰
    Srculence, pupice sretno 🤞🥰
    Tinčica, držim 🤞 da postupak bude dobitan.. Dr. D. je divna 🥰
    Megyca, žao mi je 😔 hrabro dalje 💪🥰
    Teich, držim 🤞 na najjače da sve bude dobro 🥰
    Pitanje za trudnice sa MTHFR mutacijom, koji prenatali su najbolji, Novalac, Terra Nova, Almagea ili nešto drugo? Vjerojatno ste već pisale, ali ne pamtim 🤭😁 Hvala ❤️

Meni su sa više mjesta savjetovali terra-novu. Novalac je ok, ali Terra nova je puno bolja u smislu sastojaka.

Prenatali se piju cijelu trudnocu?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    08. Ožujak 2024. 09:26

marica36

Medena33

Stavljas li led prije pikanja, to sam vidila na internetu. Meni je prvo pikanje. Boli li ili pece? Osjetis li kakvu slabost? Pa da bas mix emocija i ja sama sebi budem teska. Radim od doma pa me srica nitko ne triba trpit. Hahhaah

Više ti psih slabost kao Pika pa ono al okej si si .malo pecnd i to je to
    Nikad nisam stavila ništa muž upikao malo držala vaticu i to je to …mijenjala ruke svaku večer drugu i to je cijela mudrost. Nije to ništa strašno
    Jel naglasili oni ruka il' trbuh?!!!!

Hej Marica.

Koliko dobro kuzim pikas se u ruku?

To nije ispravno.
    Trebas se pikati u trbuh. Imas sve napisano i nacrtano u uputi o lijeku (Pergoveris).

Isto tako imas na YouTubeu videa...

Ako si se pikala u ruku svakako nazovi polikliniku i vidi s njima sto sad.....

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Oblutak
    08. Ožujak 2024. 09:41

wildflower

Simbalija

Jurky32

Ivy, sretno u utorak 🤞🥰
    Srculence, pupice sretno 🤞🥰
    Tinčica, držim 🤞 da postupak bude dobitan.. Dr. D. je divna 🥰
    Megyca, žao mi je 😔 hrabro dalje 💪🥰
    Teich, držim 🤞 na najjače da sve bude dobro 🥰
    Pitanje za trudnice sa MTHFR mutacijom, koji prenatali su najbolji, Novalac, Terra Nova, Almagea ili nešto drugo? Vjerojatno ste već pisale, ali ne pamtim 🤭😁 Hvala ❤️

Meni su sa više mjesta savjetovali terra-novu. Novalac je ok, ali Terra nova je puno bolja u smislu sastojaka.

Prenatali se piju cijelu trudnocu?

Da, i dok dojis takodjer

👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
    👱🏻‍♂️’86 jako loš spermiogram
    2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
    17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
    04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
    29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
    (dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)

tera_
    08. Ožujak 2024. 09:51

Sretan dan žena 💐
    Sretno svima danas😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tinčica1703
    08. Ožujak 2024. 09:54

Još jednom da se zahvalim Bella1985, Saniii za savijet, puno, puno znači, Lucky, NPcelica i svim ostalim curama a znate koje ste... Hvala Vam svima na dobroti i daj Bože da kada ostanem trudna da i ja ostalima mogu pomoći jer dobro se dobrim vraća. Šaljem Vam najtopliji zagrljaj, strašno ste me ganule u srce (i opet plačem 🤦‍♀️) 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Žuži
    08. Ožujak 2024. 10:02

Drage žene, sretan vam Dan žena! Ako mi nismo dokaz da žene mogu sve, ne znam tko je😜💪🏼
    P.s. Sretno svima koje čekaju postupak, ultrazvuk, transfer, betu ili bebu!🍀💐😘

👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

Marisha
    08. Ožujak 2024. 10:04

Nisam zapamtila čiji je nick ali sam zapamtila citat u potpisu: veselim se tuđim uspjesima jer ga ima za sve nas i meni je neopisivo drago da sam dio ovog foruma gdje vlada dobra energija, pozitiva i sve curke su spremne uskočiti u pomoć i zato mi je drago radi Tinčice i svih nas i zato vam cure hvala i ja vam od srca želim Sretan dan žena i da nam iduće godine bude i majčin dan💐❤️🙏

Teich javi nam se, u mislim si mi, nadam se da je sve ok 
    Rolica možeš pojasniti, zašto misliš da ste fulali ciklus?
    Svim curama sretno danas 

• marica36
    08. Ožujak 2024. 10:17

wildflower

marica36

Medena33

Stavljas li led prije pikanja, to sam vidila na internetu. Meni je prvo pikanje. Boli li ili pece? Osjetis li kakvu slabost? Pa da bas mix emocija i ja sama sebi budem teska. Radim od doma pa me srica nitko ne triba trpit. Hahhaah

Više ti psih slabost kao Pika pa ono al okej si si .malo pecnd i to je to
    Nikad nisam stavila ništa muž upikao malo držala vaticu i to je to …mijenjala ruke svaku večer drugu i to je cijela mudrost. Nije to ništa strašno
    Jel naglasili oni ruka il' trbuh?!!!!

Hej Marica.

Koliko dobro kuzim pikas se u ruku?

To nije ispravno.
    Trebas se pikati u trbuh. Imas sve napisano i nacrtano u uputi o lijeku (Pergoveris).

Isto tako imas na YouTubeu videa…

Ako si se pikala u ruku svakako nazovi polikliniku i vidi s njima sto sad…..

Ej ej ne pikam se u ruku ...tako sam radila na sv duhu
    Zvala sam danas Repromed i počinjem ili danas ili pon vidjet ćemo ovisno o M....bez brige...u trbuh ide da

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• mila123
    08. Ožujak 2024. 10:20

Sretan vam Dan zena!🥰🎊💃🏻
    Neki dan sam vam se u ocaju javljala posto me ova grupa toliko utjesi i toliko pronadjem korisnih savjeta..
    Pisala sam vam koliko sam razocarana jer su mi javili da se nisu oplodile osim 2 i da su jako lose kvalitete i da najvjerojatnije nece biti embriotransfera. Na taj sok ja ocajno ispitujem dok mi se doslovno ruke tresu  da li se mogu poboljsati, doktor kaze da ce pricekati 5.dan ali nazalost ne moze reci hoce li uspjeti posto su lose. Svoj ocaj i tugu ne moram ni objasnjavati 😭. 4.dan me doktor zove i kaze da se jedna oplodjena i dalje drzi i ako izdrzi sutra da ce biti embriotransfer.  Ujutro sam bila kao napeta puska i cekam poziv, i embriolog kaze: transfer je danas u 12. Ja vam ne mogu opisati srecu!!! 🥰 Doktor je rekao da je blastocista odlicna i evo me, danas je 3.dan od transfera. Zelim vam svima puno strpljenja i lijepih vijesti! ❣️❣️❣️❣️❣️

wildflower
    08. Ožujak 2024. 10:31

Pridruzila bi se i ja cestitkava za Dan zena lavice moje!!❤️
    Druge cure su sve vec napisale....

Sretno svim curama danas

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani