Noor, Ljupkic, pupice sretno 🤞🥰
Teich, mislim na tebe 🤗🥰
Rolica, navijam 🤞🤞🥰
Ivka33, nadamo se najboljem 🤞🥰
Sanjushka, drži se draga..neizvjesnost je teška, ali vjerovati ćemo da će sve biti dobro ❤️🙏
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hvala vam curee, i ja navijam za svaku od vas 🥰💪
Sretan vam svima Dan žena! 🌺🪻🌸
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure koje ste imale pozitivan test nakon transfera s 1 blastocistom, kada ste najranije pravile kucni test? Nakon koliko dana od embriotransfera bi se mogao napraviti? 🙏
Ja sam nakon tjedan dana mislim, moram pitati muza on sve pamti, i bio je pozitivan a onda smo svaki dan utvrdivali trudnocu 😃😃🤣
Ja sam nakon tjedan dana mislim, moram pitati muza on sve pamti, i bio je pozitivan a onda smo svaki dan utvrdivali trudnocu 😃😃🤣
Ajmee, predivno 😊 cestitam 😍😍😍
Uh, meni moj muz kaze da bolje pricekam i napravim tek dan prije vadjenja bete, ali necu moci izdrzati. Znam da je rano bilo, ali moram pitati 😄 Jesi li ikakav simptom u tih 8 dana?😊
Rolica, Saniii, Tincica puno hvala cure na odgovorima i savjetima 😊 dogovorili smo se da cemo razmisliti preko vikenda pa cu ili ostaviti ovaj termin privat ili pricekati jos dva mjeseca pa ici preko HZZO-a. Tako da za sad nebum isla na listu..ali vama svima koje imate ubrzo nesto nadam se da ce sve ici svojim tokom ❤
Drage gospoje sretan nam nas dan!
Ja sam danas bila na prvu folikulometriju, malo sam upala u depru.
Na pregledu je vidljiv jedan veci folikul koji je otisao u cistu i par manjih. Vec me dr pripremila da vjerojatno nista od toga, kao ovi nece bas toliko vise rast radi te ciste, ali da nastavim sa injekcijama i dodem za dva dana.
Jel ima nade ili? Bas sam se veselila… cak mi je spominjala i hiperstimulaciju. Ja cijeli dan osjecan jajnike, napuhana sam… inace 6 dan ciklusa mi je.
Cure samo da javim na sve vam je danas 30% popusta na:
https://pharmeria.hr/
Samo danas za dan žena
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Rolica, Saniii, Tincica puno hvala cure na odgovorima i savjetima 😊 dogovorili smo se da cemo razmisliti preko vikenda pa cu ili ostaviti ovaj termin privat ili pricekati jos dva mjeseca pa ici preko HZZO-a. Tako da za sad nebum isla na listu..ali vama svima koje imate ubrzo nesto nadam se da ce sve ici svojim tokom ❤
Pa čak i ovo za 2 mjeseca nije loše koliko mi se čini, taman ti se tijelo malo odmori od ovih hormona što si sad uzimala, malo se oboje boostate suplementima i još ti je sve pokriveno preko hzzo-a, neko moje viđenje stvari :) Da kako kažeš, najbolje prespavati i promisliti malo ❤
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Mila123, noor, ljupkic pupice, sretno 🍀 nek se mrve čvrsto prime 🤞🍀
Mareelica dobrodošla i sretno 🤗🍀
Sanjushka uvijek smo strože prema sebi.. vjerujem da te je strah, ali rekla bih da je to lijepi rast. Mislim na tebe i drzim fige da bude sve okej ❤️ ja sam betu u medicu vadila, za sat dva budu nalazi na mailu.
Teich drzi se ❤️
Rolica super, sretnooo 🤞🍀
Žene lavice, sretan vam dan žena ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji