Drage žene, sretan vam Dan žena! Ako mi nismo dokaz da žene mogu sve, ne znam tko je😜💪🏼
P.s. Sretno svima koje čekaju postupak, ultrazvuk, transfer, betu ili bebu!🍀💐😘
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Nisam zapamtila čiji je nick ali sam zapamtila citat u potpisu: veselim se tuđim uspjesima jer ga ima za sve nas i meni je neopisivo drago da sam dio ovog foruma gdje vlada dobra energija, pozitiva i sve curke su spremne uskočiti u pomoć i zato mi je drago radi Tinčice i svih nas i zato vam cure hvala i ja vam od srca želim Sretan dan žena i da nam iduće godine bude i majčin dan💐❤️🙏
Teich javi nam se, u mislim si mi, nadam se da je sve ok
Rolica možeš pojasniti, zašto misliš da ste fulali ciklus?
Svim curama sretno danas
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Stavljas li led prije pikanja, to sam vidila na internetu. Meni je prvo pikanje. Boli li ili pece? Osjetis li kakvu slabost? Pa da bas mix emocija i ja sama sebi budem teska. Radim od doma pa me srica nitko ne triba trpit. Hahhaah
Više ti psih slabost kao Pika pa ono al okej si si .malo pecnd i to je to
Nikad nisam stavila ništa muž upikao malo držala vaticu i to je to …mijenjala ruke svaku večer drugu i to je cijela mudrost. Nije to ništa strašno
Jel naglasili oni ruka il' trbuh?!!!!
Hej Marica.
Koliko dobro kuzim pikas se u ruku?
To nije ispravno.
Trebas se pikati u trbuh. Imas sve napisano i nacrtano u uputi o lijeku (Pergoveris).
Isto tako imas na YouTubeu videa…
Ako si se pikala u ruku svakako nazovi polikliniku i vidi s njima sto sad…..
Ej ej ne pikam se u ruku ...tako sam radila na sv duhu
Zvala sam danas Repromed i počinjem ili danas ili pon vidjet ćemo ovisno o M....bez brige...u trbuh ide da
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sretan vam Dan zena!🥰🎊💃🏻
Neki dan sam vam se u ocaju javljala posto me ova grupa toliko utjesi i toliko pronadjem korisnih savjeta..
Pisala sam vam koliko sam razocarana jer su mi javili da se nisu oplodile osim 2 i da su jako lose kvalitete i da najvjerojatnije nece biti embriotransfera. Na taj sok ja ocajno ispitujem dok mi se doslovno ruke tresu da li se mogu poboljsati, doktor kaze da ce pricekati 5.dan ali nazalost ne moze reci hoce li uspjeti posto su lose. Svoj ocaj i tugu ne moram ni objasnjavati 😭. 4.dan me doktor zove i kaze da se jedna oplodjena i dalje drzi i ako izdrzi sutra da ce biti embriotransfer. Ujutro sam bila kao napeta puska i cekam poziv, i embriolog kaze: transfer je danas u 12. Ja vam ne mogu opisati srecu!!! 🥰 Doktor je rekao da je blastocista odlicna i evo me, danas je 3.dan od transfera. Zelim vam svima puno strpljenja i lijepih vijesti! ❣️❣️❣️❣️❣️
Pridruzila bi se i ja cestitkava za Dan zena lavice moje!!❤️
Druge cure su sve vec napisale....
Sretno svim curama danas
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sretan dan žena drage lavice! Prekrasno je koliko ovdje ima snage, podrške, razumijevanja i pomoći!
Tincica želim ti svu sreću 🍀🤞🏼
Teich, nadam se da je sve u redu, javi se 🤞🏼🤞🏼❤️❤️
Mila i noor pupice! Neka se mrve prime 💕💕
Nemojte zamjeriti ako sam koju zaboravila, sve pratim i čitam i držim fige za svaku od vas ❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Pozdrav svima, ako me primate i ja bih se vam se priključila - na ovom mjestu na kojem je toliko raznih životnih priča, a svima isti cilj
Nakon nekoliko godina neuspješnih prirodnih pokušaja, rollercoastera emocija - od onih „idemo dalje, bit će sljedeći mjesec“ do „ja više ne mogu, odustajem“, toliko psihičkih uspona i padova, želja, nadanja i naglih „triježnjenja“, stavljamo novu zvjezdicu na svom putu, i krećemo s MPO.
Ovo nam je prvi mjesec, prvi postupak…
Sretan vam Dan žena!
03/24 ➡️ 1.IVF - 1 ❄️
04/24 ➡️ FET - beta ❌️
11/24 ➡️ 2.IVF - 2 ❄️❄️
01/25 ➡️ FET - beta ❌️
02/25 histeroskopija
03/25 ➡️ FET -
11 dnt - beta 134 ✅️
13 dnt - beta 422 ✅️
17 dnt - beta 1672 ✅️
28.03. UZV 6+6 (prema fet-u 6+1)
04.04. - ⏳️ čekamo ❤️ 🙏🤞
Pozdrav svima, ako me primate i ja bih se vam se priključila- na ovom mjestu na kojem je toliko raznih životnih priča, a svima isti cilj
Nakon nekoliko godina neuspješnih prirodnih pokušaja, rollercoastera emocija - od onih „idemo dalje, bit će sljedeći mjesec“ do „ja više ne mogu, odustajem“, toliko psihičkih uspona i padova, želja, nadanja i naglih „triježnjenja“, stavljamo novu zvjezdicu na svom putu, i krećemo s MPO.
Ovo nam je prvi mjesec, prvi postupak…
Sretan vam Dan žena!
Sretno i samo pozitivno! 😍😊🙏
Sretan vam Dan zena!🥰🎊💃🏻
Neki dan sam vam se u ocaju javljala posto me ova grupa toliko utjesi i toliko pronadjem korisnih savjeta..
Pisala sam vam koliko sam razocarana jer su mi javili da se nisu oplodile osim 2 i da su jako lose kvalitete i da najvjerojatnije nece biti embriotransfera. Na taj sok ja ocajno ispitujem dok mi se doslovno ruke tresu da li se mogu poboljsati, doktor kaze da ce pricekati 5.dan ali nazalost ne moze reci hoce li uspjeti posto su lose. Svoj ocaj i tugu ne moram ni objasnjavati 😭. 4.dan me doktor zove i kaze da se jedna oplodjena i dalje drzi i ako izdrzi sutra da ce biti embriotransfer. Ujutro sam bila kao napeta puska i cekam poziv, i embriolog kaze: transfer je danas u 12. Ja vam ne mogu opisati srecu!!! 🥰 Doktor je rekao da je blastocista odlicna i evo me, danas je 3.dan od transfera. Zelim vam svima puno strpljenja i lijepih vijesti! ❣️❣️❣️❣️❣️
Neka se mrvica čvrsto primi 🙏🤞. Neka bude jedna ali najvrednija.
Wildflower pikanje ide u ruku ako je žena malo deblja (tako su meni rekli) i na Duhu sam se pikala u ruku i oba puta sam imala dosta folikula što znači da je djelovalo. Ovo što nije uspjelo to je sve bio krivi tajming...
U Vinogradskoj sam se pikala u trbuh i opet bilo dosta folikula. Onako kako nam kažu da se pikamo onda ih je najbolje i poslušati. 😘
Marelica dobrodošla i što prije otišla na veseliju temu.
Rolica bit će to sve u redu, lako za ovulacijsku sluz i meni krene nekoliko dana prije O.
Sretan dan žena 💗💐💓
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Simbalija, hvala na info 😊
Mila123, pupo sretno 🤞🥰
Mareelica, dobro nam došla i sretno 🤞🥰
Rolica, i meni se sluz znala pojaviti i nekoliko dana prije aspiracije, ali folikuli su bili na mjestu 🤞🥰
Teich, nadam se da je sve oke ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji