Hej cure evo me.
Danas mi je 6+5 i vijesti su sljedeće: GO promjera 18x16 mm, EO i ŽV se još ne prikazuju, tako da imam kontrolu opet za tjedan dana kad bi trebalo biti jasnije. Doktor bi radije da su otkucaji tu, ali dopušta još šansu za ok scenarij, a ja baš i nisam sigurna 🙈
Nakon svih ishoda, dosta sam realna i bit će kako bude.
Nisam se ovih dana javljala jer mi je mala bolesna pa još i nju hendlamo.
Puse svima, pročitam ostatak vijesti kad mi zmaj zaspi.Dodo držimo 🤞 za ❤️ sljedeći tjedan 🍀
Tu smo za tebe,molim za sve cure na forumu,borimo se i prkosimo..tu smo jer vjerujemo u čuda i male srećice za sve nas..
Sretno svim curkama ovaj tjedan🥳🥳🥳
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Hvala vam borilice na podršci 🫂
Nakon iduće menge idem na provjeru prohodnosti jajovoda, trebali smo odmah u još jedan prirodni, ali moram malo odmoriti glavu od svega… A i zanimaju me jajovodi da znam mogu li se nadati prirodno nečemu ili ne…
Dodo, Hope držim najveće fige, popravite ovaj dan na forumu ❤️
Draga Nata, zao mi je.
Kao netko tko isto ima nizak AMH suosjećam 😢
Netko je tu spomenuo RODIOVA, to je meni dr preporučila i pijem ga tek 2 tjedna. Isto i DHEA. Uz to uzimam hrpu dodataka vitamina za boostanje.
Ja nekako u tu rodiovu polažem nade, skupa je ko vrag, i preporuča se pije je 3 mjeseca za neki efekt.
Želim ti svu sreću dalje 🤗
Sretno i svima ostalima, i čestitke novim beticama! 🥰 virnem iz prikrajka, ali ne stizem tipkati. Živim na selu pa uživam u košnji trave, cvijeću i sadnji u svojoj bašti 😇
Jel pijes ista uz njega od suplemenata ili je on dovoljan za sve ostalo? Pretpostavljam da ubiquinol treba svakako..
Rodiova
Dhea 3x25
Mg, Zn, probiotik, melatonin, q10, d3 3000ui, omega 3, folat, laneno ulje, matična mliječ.
Sve sam ju to pitala prošli put na konzultacijama i sve odobrila. Sad hoće imat kakvog učinka to sve na kvalitetu, ne znam, ali polažem velike nade.
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Hej cure evo me.
Danas mi je 6+5 i vijesti su sljedeće: GO promjera 18x16 mm, EO i ŽV se još ne prikazuju, tako da imam kontrolu opet za tjedan dana kad bi trebalo biti jasnije. Doktor bi radije da su otkucaji tu, ali dopušta još šansu za ok scenarij, a ja baš i nisam sigurna 🙈
Nakon svih ishoda, dosta sam realna i bit će kako bude.
Nisam se ovih dana javljala jer mi je mala bolesna pa još i nju hendlamo.
Puse svima, pročitam ostatak vijesti kad mi zmaj zaspi.
Dodo samo pozitivno! 🤞Svakako je jos uvijek rano i iskreno i nakon svog slucaja mislim da je uzv bolje raditi nesto kasnije, vjerujem u lijepe vijesti iduci tjedan❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️
Dodo držim najveće za jedno ❤️ junacko,koje je bilo malo sramezljivo na prvom pregledu.☺️🤞🏼🍀🙏🏻
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Dodo žao mi je da nisu ljepše vijesti Nadam se da je samo bilo rano i da će idući uzv pokazati da je sve ok❤️.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Dreamer nadam se da će ovo biti treća sreća 🤞🏽 što se IPL-a tiče, prestala sam ga koristiti prije početka stimulacije, jer primjenom tijekom nekakvih hormonskih odstupanja može doći do promjena na koži, opeklina, fleka i slično. Možda ne bi bilo ništa, ali nisam željela riskirati.
Hope žao mi je 🥺 nadala sam se da će te beta iznenaditi…
Nicoll tvoji simptomi zvuče obećavajuće 🤞🏽🥰
Dodo draga 🫂 nadam se najboljem mogućem ishodu, jer kako je Medenko rekla, čuda se događaju, pa tako znam jednu curku kojoj sve do 8tt nije bilo ploda. Rodila je zdravu djevojčicu ♥️ Iskreno ti želim sretne vijesti sljedeći tjedan!

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Hope a rečeno mi je da je to tako u prirodnom postupku, uvijek su šanse 50% da će biti prazno... Iako ja i dalje mislim da je to što je bilo veliko na sedmi dan ciklusa bila cista, a da je stanica možda bila u ovom manje folikulu koji još nije dovoljno narastao. Naravno ako nije zrel ne može se jajna stanica ni aspirirati van. No to je sad što bi bilo kad bi bilo, gotovo je... Još kad tome dodamo moj mizerni Amh, ne znam mogu li išta uopće očekivati...
Lori moram sjesti sama sa sobom i vidjeti poliklinike i recenzije za moj slučaj. Malo mi je trenutno glava puna svega, mislim da će mi dobro doći malo pauze. U pola godine sam prošla 5 postupaka uz svakakve turbulencije i komplikacije. Kad se samo sjetim da sam u prošlom postupku koji je bio kratki protokol bila 21 dan na injekcijama, na kraju folikul pukne dan prije aspiracije. Prije toga pucanje folikula od kontrolnog uzv do sale... Malo mi je puno svega. Znam da ne smijem kukati, sve je to za bebija, ali bebi treba zdrava mama...
Navijam za sve vas i za bebice u pupi ❤️🫂
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Dodo pridružujem se svima u nadi da je samo bilo rano i da ce te idući razveseliti snažni otkucaji ❤️
Dreamer evo i ja bas krenula s tećim postupkom nadam se da će nam oboma donijeti sreću 🤞🏻
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Uzela mjesec dana odmor od ivf priče da se resetiram 😊 Čitala vas jesam ali ipak i se sada nakupilo 200 stranica. Budem sve popratila. Mi krećemo u naš 3. ivf, u četvrtak imam kontrolni uzv i ako je sve u redu idemo u nove pobjede. E sad, vadila tsh i bio mi je 2.5 a dr Škvorc želi do 2 i tako mi je uz min dozu euthyroxa uvijek i bio ali dan prije vađenja krvi smo se pošteno častili na poslu (catering, ledeni vjetar :) ) i sad mi dr želi povećati dozu kroz vikend. Nisam odmah krenula jer si želim još ovaj tjedan provjeriti da li je bilo do gozbe ili je ipak potrebno regulirati terapiju 🫣
Cure pitanje, IPL i postupak potpomognute, ima kakve zapreke? Taman sam krenula sa lumeom da pokušam istrijebiti dlačice 🤣
I ja sam kod dr.Škvorca i nikad me nisu pustili u postupak ako je TSH viši od 2.. i meni je u 2.mj.porastao na 3.5 i ne znam zašto je do toga došlo
A ovo za IPL i mene zanima..🤗
🙋♀️86' 🙋♂️85'
Kbc Ri-04/19-02/20- 3x AIH+2xprirodni IVF+1xICSI-bez transf
Škvorc
09/20-ICSI-20 oocita-4 🥚-ET 1bc-❌️
01/21- ICSI- 14 oocita-6🥚-ET 2X (10st+8st)+ 1bc ❄️
02/21-➕️▶️💔- medikam. neuspjeli- kiretaza
09/21-FET-bc-❤️
06/22- 🤱-4250 g/ 52,5
🙋♀️ TSH 1,98 (Euthyrox 25), AMH 3,63 ug/L
🙋♂️NORMO
Idiopatska
11/24-OVAL+ORG+DECA-ICSI-17 oocita-6 🥚- OHSS-3 BC ❄️
01/25- TSH 3,46+upala pluća- odgađamo FET
05/25-FET-BC- 8DNT ➕️; 12 DNT beta 12,7; 14 DNT 4,2
06/25- FET
Nata baš mi je žao ..
Ja prijavljujem za sutra prvu folikulometriju (9.dc)..novi FET..nadam se uspješan 🤞
🙋♀️86' 🙋♂️85'
Kbc Ri-04/19-02/20- 3x AIH+2xprirodni IVF+1xICSI-bez transf
Škvorc
09/20-ICSI-20 oocita-4 🥚-ET 1bc-❌️
01/21- ICSI- 14 oocita-6🥚-ET 2X (10st+8st)+ 1bc ❄️
02/21-➕️▶️💔- medikam. neuspjeli- kiretaza
09/21-FET-bc-❤️
06/22- 🤱-4250 g/ 52,5
🙋♀️ TSH 1,98 (Euthyrox 25), AMH 3,63 ug/L
🙋♂️NORMO
Idiopatska
11/24-OVAL+ORG+DECA-ICSI-17 oocita-6 🥚- OHSS-3 BC ❄️
01/25- TSH 3,46+upala pluća- odgađamo FET
05/25-FET-BC- 8DNT ➕️; 12 DNT beta 12,7; 14 DNT 4,2
06/25- FET
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji