Lori, Riamaro hvala cure❤️ uvijek mi bude nekako lakse uz vasu potporu🥰
Nata nemoj razmisljati negativno, mislim i ja da ce sve biti u redu, mozda je ovaj ciklus upravo neki znak, cekamo pon🤞🍀
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Medenko čestitami nek je lijepa beta 🙏❤️
Mi odradili danas transfer jednog trodnevnog bez boostera. Doktor je čak top reagirao na moju želju da to preskočimo i onda smo imali ful otvoren razgovor kako ak je situacija za trudnoću, do nje će doći sa i bez boostera. A što se tiče mirovanja, kaže da mu struka nalaze da mi kaže mirovanje ali ak želim njegovo osobno mišljenje, nikakvo mirovanje..radit sve ko i do sad. ..I test 7.6. …sretno nam svima ❤️
Hrabrica sretno 🥰 neka se cvrsto primi 🤗🙏
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt
Mint dobrodosla i sto prije otisla! 🤞🏽
Nata kuzim da se nakon svega zelis pripremiti na sve scenarije, ali dopusti si mastati i sanjati i, kako Lori kaze probaj ne razmisljati negativno, sto je uzasno tesko u ovom kaosu, a nase tijelo to sve osjeti! Samo njezno prema sebi ♥️
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Jane23 hvala ti! 😍
Anchy321 ajme draga vratila si se nakon 3 godine, predrago mi je! Hvala ti na čestitkama! ❤️ Želim ti sreću u novom pokušaju, sve zvuči jako dobro i obećavajuće! Grlim! 😍
Medenko crtica je po meni super za 9 dnt, sad dan po dan, znam točno kako ti je, ali raduj se i predaj sve Gospodinu! 🙏🏼🍀❤️
Nikkitta, predivna ti je zadnja rečenica i savjet medenku. :) Pusa svim borilicama ovdje!
Potpisujem💞✨💓💜✨🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Pozdrav!!
Čitam vaše vijesti dobre i loše samo nisam aktivna. Pod stresom sam dosta.
Evo ja sam bila u petak na aspiraciji i imamo 3 dobra! 26.5 sutra idem na transfer 3ci dan i nadam se dobrom ishodu.
🤞
Moja dijagnoza je nizak AMH i uplasili su me i rekli da je svakim postupkom sve manje i manje oocita. Ne znam što bi mislila, nisam ni krenula s transferom već mi je u glavi što dalje ako ne 🫣 odluka je na meni vratiti jedan ili dva, a ja u glavi imam čušpajz!
🤷♀️ 34 god, AMH 5,8 pmol/L,
🤷🏻 35 god asthenozoospermija, hasimoto, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️
1.ICSI - 26/5, 3 oplođene / 0 smrzića ❌
⭐️
Pozdrav!!
Evo ja sam bila u petak na aspiraciji i imamo 3 dobra! 26.5 sutra idem na transfer 3ci dan i nadam se dobrom ishodu.
🤞
Moja dijagnoza je nizak AMH i uplasili su me i rekli da je svakim postupkom sve manje i manje oocita. Ne znam što bi mislila, nisam ni krenula s transferom već mi je u glavi što dalje ako ne 🫣 odluka je na meni vratiti jedan ili dva, a ja u glavi imam čušpajz!
Fabba sretno sutra 🤗 neka se primi i ne pusta 🥰 amh meni je 20, do kraja su mi samo 3 dosla ja sam svaki put stavljala po 2 biolog nam je rekao da su vece sanse kad se 2 stave.
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt
Meni je AMH 5,8
Pozdrav!!
🤞
Moja dijagnoza je nizak AMH i uplasili su me i rekli da je svakim postupkom sve manje i manje oocita. Ne znam što bi mislila, nisam ni krenula s transferom već mi je u glavi što dalje ako ne 🫣 odluka je na meni vratiti jedan ili dva, a ja u glavi imam čušpajz!Fabba sretno sutra 🤗 neka se primi i ne pusta 🥰 amh meni je 20, do kraja su mi samo 3 dosla ja sam svaki put stavljala po 2 biolog nam je rekao da su vece sanse kad se 2 stave.
Meni je AMH 5.9…dost nisko.
Ali eto mi smo skloniji 2.
Imam 34 godine.
🤷♀️ 34 god, AMH 5,8 pmol/L,
🤷🏻 35 god asthenozoospermija, hasimoto, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️
1.ICSI - 26/5, 3 oplođene / 0 smrzića ❌
⭐️
Hrabrice, sretno i da TWW što mirnije prođe! ❤️🤞
Muki, išla sam pogledati što su točno MoMo twins i apsolutno razumijem brigu. Ja ti od srca želim da sve bude u najboljem mogućem redu i da mirno i sretno ploviš kroz trudnoću! 🙏🤗❤️
Fabba, ima nas i "gorih".. 🤭 samo polako i, ako ti osjećaj kaže da vratiš 2, onda tako i učini. Sretno! 🤞🍀🙂
Nadam se da ste sve dobro i uživajte u sunčanom vikendu! 🤗
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Muki, išla sam pogledati što su točno MoMo twins i apsolutno razumijem brigu. Ja ti od srca želim da sve bude u najboljem mogućem redu i da mirno i sretno ploviš kroz trudnoću! 🙏🤗❤️
Fabba,ima nas i "gorih".. 🤭 samo polako i, ako ti osjećaj kaže da vratiš 2, onda tako i učini. Sretno! 🤞🍀🙂
Hvala ti ❤️ idem u srijedu kod svog ginekologa pa se nadam da cu saznati vise jer nam doktor na pregledu nije puno rekao..barem da se raspitam koja je najbolja bolnica za eventualno vodjenje trudnoce..
Sretno svim curama iduci tjedan! 🍀❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Fabba,ima nas i "gorih".. 🤭 samo polako i, ako ti osjećaj kaže da vratiš 2, onda tako i učini. Sretno! 🤞🍀🙂
Hvala ti ❤️ idem u srijedu kod svog ginekologa pa se nadam da cu saznati vise jer nam doktor na pregledu nije puno rekao..barem da se raspitam koja je najbolja bolnica za eventualno vodjenje trudnoce..
Sretno svim curama iduci tjedan! 🍀❤️
I ja sam citala..moram priznati nisam ni ja znala do sada🫣..bas kako je Nikita meni napisala..polako korak po korak uz Božju pomoć i dobrog doktora sve će biti super…sretno draga❤️🙏🏽❤️🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji