Mint sretno danas🤞🏽✨
Pupice,cekalice..kako ide?ja neznam jel jedva čekam sutra il bi zbrisala u drugom smjeru🤪🫣..vječita nedoumica nas ovdje..znati ili ne znati🤷🏽♀️♎️🤫
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
MiliPe Dobro sam, hvala na pitanju. Nestrpljiva oko uzv.
Inače od simptoma bol u grudima, menstrualni bolovi tu i tamo, mučnine i vrtoglavica, pospanosti.
Nadam se da sutra bude ❤️🙏
Kako si ti? Ostale cure u čekanju prvog uzv? 🤞
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏
Mint sretno na uzv!
Sanii žao mi je 💔
Medenko jesi ponavljala test ili čekaš betu? Kako si?
Ja sam ok, imam i dalje lagane grčiće, cice me bole i imam neki mliječni iscjedak zadnja 2 dana. Danas sam 6dn5dt.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Mint sretno na uzv!
Sanii žao mi je💔
Ja sam ok, imam i dalje lagane grčiće, cice me bole i imam neki mliječni iscjedak zadnja 2 dana. Danas sam 6dn5dt.
Lori očekujemo ➕🤞🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏
Nikitta čestitke na dečkiću 😍🤭💙, sad kad imaš i pisanu potvrdu da je sve uredu se malo opusti i uživaj 🤗, nadam se da će te i mučnine uskoro popustiti 😘, hug 🤗❤️.
Milipe drago mi je da je ipak sve okej 🙏❤️, jesi ti pitala za odnose nakon poz bete? Meni su u svim klinikama bili zabranjeni do bete a ako je beta pozitivna zabrana se odnosi do prvog UZVa zbog kontrakcija maternice koje bi se trebale izbjegavati u početku..
Srculence, Hrabricapupice sretno 🤞🙏
Anchy321 pa draga welcome back 😍🤗, stara ekipa se većinom rasula ali evo ja sam još tu 🙈. Super za rezultate mtese, nadam se da vam CITO donese sreću, kad planirate postupak? Jeste se vratili u Hr?
Ivis čestitke na ❤️.
Jane23 ja povremeno pijem melatonin od 1-2mg radi boljeg usnivanja, pred postupak pojacam dozu na 3mg, bitno je ne uzimati ga stalno nego praviti povremene pauze da se ne bi poremetio cirkadijalni ritam.
Medenko pa to je super crtica na 9dpt ❤️, sretno dalje 🤞🙏
Mint dobrodošla I što prije otišla 🤗..
Fabbadobrodošla I sretno 🤗
Dreamer meni je kozmetičarka rekla da nema prepreke jer ipl zrake idu do folikula dlake i ne dalje, ja ju ipak ne koristim u samim postupcima nego između 😏
Nata žao mi je ,opet su te predugo ostavili bez UZV-a kao i u većini tvojih postupaka, pred kraj postupka UZVi bi trebali bit što češći, svaki dan ako treba, a obavezno na dan stoperice..Ti opet znaš najbolje svoju situaciju ,odmori se pa hladne i bistreglave hrabro naprijed ❤️
Sretno svima 🤞
Hvala na odgovoru kao i svim ostalim curama ❤️
Ja sam imala uzv u petak, tad je bio sedmi dan ciklusa, a curim 6 dana i folikul od 17 mm (???) i jedan manji, estradiol 205, po tome je odlučeno da si u petak i subotu dam Menopur i Cetrotide, plus štoperica u subotu i odmah jučer aspiracija.
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Dobro jutro čekalice . Netko je u onoj uputi na prvim stranicama napisao da čekanje obilježi ovaj postupak jer realno stalno nešto čekamo. Ovo čekanje testa me baš baca, malo sam optimist, malo realist a onda se malo i svadim s ljudima :D Nadam se da netko neće zamjeriti ali stavljam link jedne molitve koja govori o utjecaju straha i kako taj strah pretvoriti u vjeru..to je jutarnja molitva i mene ful diže kad me krene lovit panika dok čekam betu....pa eto..ako koju od vas malo umiri kao što je i mene...bit će mi drago <3 i nadam se da neće nitko zamjeriti, znam da nije vjerski forum ali ne može odmoći...
https://www.youtube.com/watch?v=rkhgfuT1AFc
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Medenko na jutro prije bete sam se rasplakala i nisam htjela van iz kreveta i mužu govorila “neću vadit betu, želim biti trudna i dalje” 🙈 točno kužim osjećaj. Sretnoooo 🤞🏽
Barbi Jedva čekam sutra da nam javiš da kuca srce junačko ♥️ umirila si me s ovim bolovima, jer ih i sama imam povremeno…pa se uplašim.
Inače, iznenadila sam samu sebe koliko sam strpljiva bila i za betu i sad za čekanje uzv 💪🏼
Lori planiras li raditi test?
Sanii na kraju me dr zvala s isprikom i toplim razgovorom, pa sam okej ajde :) Žao mi je zbog bete, nadam se da je tvoja sreća blizu 🙏🏼♥️
MiliPe kako si nam ti? Koliko sad brojiš tt?
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Mint sretno na uzv!
Sanii žao mi je💔
Lori ponovila sam idući dan..bilo je malo tamnije pa me malo umirilo..i sad čekam sutra✨✨✨..
Tvoji simptomi dobro zvuče 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
Riamaro bas tako i gore🤫🤣😂😉
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
Sani Jesam pitala, rekli su da cekam do prvog Uz pa onda vidjeti sa dr.. Svakako nemam ni volje.. 😅
Barbi Ja nemam bolne grudi, imam povremene grceve i dobila sam magnezijum od doktorice, imam malo mucnine i stalno podrugivanje ako se to moze navesti kao simptom ali eto to sam primjetila.
Riamaro Hvala na pitanju jako sam nestrpljiva. Ja ocigledno ne znam izracunati koji sam tjedan. Po nekim aplikacijama sam 6+0 sto mislom da je realno a po nekim 6+5.. Imala sam transfer 29.04 prvi dan zadnje ciklusa je 10.04 transfer blastociste. Sto ti mislis koji sam tjedan 🤣 Kako si ti?
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Mint sretno na uzv!
Sanii žao mi je💔
Lori očekujemo ➕🤞🍀
Lori takve simptome sam i ja zapisala. :) Iscjedak je meni bio i od cyclogesta, aliii u kombinaciji s bolnim grudima i grčićima.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414