Nikita, čestitkeee, baš mi je dragoi hvala za komentar za betu, ja odbrojavam dane do tog uzv-a, ne znam kako ću preživjeti, i još nije rano
Btw, mučnine, počele sa 6+1, traju cijeli dan, vjerojatno nagrada što sam prizivala ikakav simptom da psihički preživim do 26.5.
Dodoo cestitke! Sretno na uzv! 🍀 i meni su mucnine pocele tocno tako ulaskom u 7tt i trajale po cijeli dan! Zvuci dobro! Drzim fige🌷🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Curke kako provodite dane do bete.. meni je dr reka bez treninga inace idem na fitnes cca 4x tjedno i jos uz to trcim. Bas mi fali trening. Setam svaki dan a vidim da mi nije dovoljno 🙄
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 9, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni)🐧x2 ⏳️🙏
Curke kako provodite dane do bete.. meni je dr reka bez treninga inace idem na fitnes cca 4x tjedno i jos uz to trcim. Bas mi fali trening. Setam svaki dan a vidim da mi nije dovoljno 🙄
Kod mene je vrijeme čekanja bete taman spadalo pred Uskrs, generalka svega bila. 😂 I ono što sam morala i ono što nisam. I baš je nekako vrijeme brzo prošlo. Isto nisam trenirala, šetala sam maksimalno i laganini. Aktivna sam bila ful. Svaki neuspješni transfer sam ležala i odmarala. Ovaj sam odlučila biti aktivna, na kraju je to ispalo i više aktivnosti nego što sam mislila jer sam spletom okolnosti imala i goste par dana pa sam sve te noći spavala kao beba.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️ I. UZV srce kuca
Ivis čestitaaaam!!❤️
Jane žao je zbog negativnog testa, možda je i prerano, nekima je tek implantacija na 10 dpo. U svakom slučaju ako i ne bude plus, brzo će novi postupakMedenko sretno s testom sutra❤️ Od početka nemaš nikakve simptome ili si imala pa su prestali? Ne mora to ništa loše značiti, ja sam imala prvih par dana poslije transfera simptome zadnji put pa nije uspjelo.
Nikol ok sam, tek sam 2dnt pa sam još normalnaOsjećam cice i nadutost + noćas nisam mogla spavati (ako je to simptom). Ali to je sve od lijekova zasad, rano je.
Lori nekako ovaj postupak osim klasicno napuhivanja i umora nista drugo pa sam potonula🙈…nadam se da se varam🫣🤞🏽🙏🏽…tebi sretno neka Beta ode u nebesa❤️🔥
Ivis uzivaj to je to..samo neka dalje sve ide školski,dosadno i predivno 😉❤️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Meni su isto sve živo zabranili i fali mi pilates strašno. Ali odlučila sam onda malo više "vježbati mozak" pa sam si kratila dane sa Sudoku (kupila sam baš na kiosku) i čitala knjige, učila talijanski na duolingu i sl. 🤣 svejedno sam mislila na betu ali malo je ipak pomoglo 🤭
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Nata, folikuli će do ponedjeljak još narasti tako da će biti Top!
Hrabrica, ja sam u drugom postupku imala prazne folikule pa mi doktor od tada uz stopericu prepiše i 2 decapeptyla. Zašto, ne znam. Uglavnom ga ja svaki put podsjetim pa mi prepiše.
Moze pitanje, jesu li objasnili sto o praznim folikulima, dali kakav savjet? Ja sam na proslom postupku imala 9 folikula, a samo 2 JS, ostalo je sve bilo puno cisticnog sadrzaja. Nista mi nisu dalje rekli niti preporucili, samo usmeno kratko prenijeli 🧐 Dosta me bolilo nakon aspiracije, svi su vec otisli kuci, ja sam trazila ketonal -.-
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
💊 Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
6/2025 ICSI/TESE ⌛️
Medenko pa umor i napuhnutost zvuče skroz dobro😊 Ja ti držim ogromne fige da te testić iznenadi!
Nikol ja radim cijelo vrijeme tako sam i prošli put. I doma se pokušavam što više zaposliti. Al svejedno je teško😅
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️
Hrabrica, ja sam u drugom postupku imala prazne folikule pa mi doktor od tada uz stopericu prepiše i 2 decapeptyla. Zašto, ne znam. Uglavnom ga ja svaki put podsjetim pa mi prepiše.
Moze pitanje, jesu li objasnili sto o praznim folikulima, dali kakav savjet? Ja sam na proslom postupku imala 9 folikula, a samo 2 JS, ostalo je sve bilo puno cisticnog sadrzaja. Nista mi nisu dalje rekli niti preporucili, samo usmeno kratko prenijeli 🧐 Dosta me bolilo nakon aspiracije, svi su vec otisli kuci, ja sam trazila ketonal -.
Tek što sam napravila aspiraciju i došla u sobu, došao je doktor i pitao me da li sam si dala stopericu. Morala sam se pomokriti da bi testirali lh trakicama i one su pokazale da sam dala. Bila sam jos omamljena, ali se sjećam da je doktoru to bilo jako cudno i na kraju rekao da ni on ni embriolozi ne znaju razlog. Tako da na žalost, ne mogu puno pomoći. Kod mene su očito problem godine. Očajna sam i ne znam što više uraditi i promijeniti. Za svaki se postupak nadam da je dobitni i onda kako dani počnu prolaziti, tijelo se vraća u normalu i simptomi nestaju. I tako kreće moja agonija.
👨42 👩42
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan
Ivis cestitke!! 🥰 prekrasno!! Neka sve nadalje prode bez problema i stresa 🍀
Lori hvala ti! Ma da, i ja se tjesim. To je zaista brzo! Koliko god glupo zvuci, ali jedva cekam da pocnem s pikanjem i da krenemo u to iznova 🍀
Mukii hvalaa 🥰 nadam se da cu ici tvojim koracima i da bude jednako uspjesno 🍀
Upravo sam si narucila melatonin jer sam tu na forumu procitala da moze pozitivno utjecati na kvalitetu jajne stanice. Vi ste pile 3 mg? Inace u uputama pise da se pije 1 mg (koliko ima 1 tableta) pa nisam sigurna da li da zaista krenem s 3 tablete? Takoder, jeste ga davale svojim muskarcima? Citala sam da 1 mg dnevno kod muskaraca moze smanjiti fragmentaciju.
👱♀️35 god, AMH 34 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Moze pitanje, jesu li objasnili sto o praznim folikulima, dali kakav savjet? Ja sam na proslom postupku imala 9 folikula, a samo 2 JS, ostalo je sve bilo puno cisticnog sadrzaja. Nista mi nisu dalje rekli niti preporucili, samo usmeno kratko prenijeli 🧐 Dosta me bolilo nakon aspiracije, svi su vec otisli kuci, ja sam trazila ketonal -.
Tek što sam napravila aspiraciju i došla u sobu, došao je doktor i pitao me da li sam si dala stopericu. Morala sam se pomokriti da bi testirali lh trakicama i one su pokazale da sam dala. Bila sam jos omamljena, ali se sjećam da je doktoru to bilo jako cudno i na kraju rekao da ni on ni embriolozi ne znaju razlog. Tako da na žalost, ne mogu puno pomoći. Kod mene su očito problem godine. Očajna sam i ne znam što više uraditi i promijeniti. Za svaki se postupak nadam da je dobitni i onda kako dani počnu prolaziti, tijelo se vraća u normalu i simptomi nestaju. I tako kreće moja agonija.
Bas mi je zao, ne znam sto da kazem.. 😪
👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
💊 Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
6/2025 ICSI/TESE ⌛️
Sortiraj odgovore
Najstariji