Drage moje, samo da javim da sam PUPO 🥰
Blastocista,sve je super proslo 20.03. BETA. 🍀🙏🏻
Sretno svima danas! ❤️
Supeeer, sretno! Nek se čvrsto primi 🥰🥰
.
Marisha nemam takve probleme, ali nemam apetita uopce i skoro stalno su mi uzasno suha usta kao da sam pojela nezrelu dinju 🤭 Vjv od pikalica. Sutra mozda i mene natrpa s dodatnim, vidjet cemo. Ovo za bol nisam cula, znati ce bolje ostale cure. Drzi se 🥰♥️💪
.
Sretno svima curke!
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ivy, sretno u utorak 🤞🥰
Srculence, pupice sretno 🤞🥰
Tinčica, držim 🤞 da postupak bude dobitan.. Dr. D. je divna 🥰
Megyca, žao mi je 😔 hrabro dalje 💪🥰
Teich, držim 🤞 na najjače da sve bude dobro 🥰
Pitanje za trudnice sa MTHFR mutacijom, koji prenatali su najbolji, Novalac, Terra Nova, Almagea ili nešto drugo? Vjerojatno ste već pisale, ali ne pamtim 🤭😁 Hvala ❤️

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Mg2809i za kariogram smo isli u klaicevu samo napomeni da si u postupku brze ce te ubaciti. I da te stave na popis i zovu te ako netko ranije otkaze. Cekali smo mjesec i pol na termin i nalaze smo cekali nekih 2,5 tjedna. 😊
A na rebru smo dobili termin u 5 mjesecu. 🫠
Dobili smo termin za kariogram na Rebru 24.6. 🙈 koja je razlika ako se probam naručiti u Klaićevoj za raniji termin? Rade li u Klaićevoj genetsko savjetovanje? Za to su me tražili posebnu uputnicu uz uputnicu za vađenje krvi za kariogram. Imam još dvije stanice zajedno zamrznute iz prvog pokušaja te ću na fet vjerojatno ići u travnju/svibnju. Kako su mi rekli na humanoj, kariogram mi je bitan za buduće postupke stimulacije, ovo što je već zamrznuto je kakvo je takvo je ..
💃36, AMH 116, TSH 4,4 - Euthyrox
🕴️38, spermiogram: oligo..
Početak: 11/22, Vinogradska b., 5🥚, sve ❄️ zbog hiperstimulacije (3+2) - blastice
1. Fet 2/23 ❌; 2.Fet 3/23 - beta pozitivna, 9 tt 💔 -medikamentoz. prekid; 3. Fet 10/23, beta pozitivna, 6tt ♥️, 9tt 💔 - medikamentoz. prekid; 2/24 obrada na trombofiliju, kariogram u najavi
Marica36 ja veceras krecem s pikanjem. Danas osjecam lagano boluckanje u predjelu jajnika i malo sam pospana. Spavala sam cak popodne 2-3 sata. Kako si mi ti? Nije bitno odvajati sprej i pergoveris, tako su mi rekli.
Ej evo radno sam i prehladeno.uzas sam i još k tome nisam procurila ..jedva čekam početi s pikanjem a kad ono ništa od M...još!! Valunge još uvijek i tako velik trbuh tj.ogroman ...jedva čekam procuriti. Nervozna i tako, osjetljivost ..kako to već ide. Kao okej sam 🫣😛....moram vidjeti sa njima sutra šta ako budem u subotu onda bih počela s pikanjem u subotu....nebi koristila sprej do pon skorz bez pika...vidit ću. Ajme odlično za spavanje. Blago tebi heehheeh...samo daj dok možeš...🎉🌺kako si ti sve u svemu? Osim umorna jesi li nestrpljiva, vesela, nervozna? Ja sam ti mix 🙄
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Ja sa sprejem nastavljam normalno uz pergoveris 225 jedinica. Tako su mi rekli. Narucena kod njih 13.03. To mi je 14 dana od pocetka spreja i 7 od inekcija. Kako sam stvari dobila prvi dan spreja pojma nemam kako da racunam ciklus. Nisu mi rekli. Jedva cekam taj uzv da vidim sta ce mi rec. Vcrs krecem s inekcijom jer mi je partner jedino siguran navcer da je uvijek doma jer moramo davati uvijek u istu uru. Ja sam cas nervozna i grintava, cas pospana, cas ok, imam aparatic za zube pa sam dobila upalu zubog mesa pa me i to malo boli i tako. Definitivno osjecam neke hormone i promjene, promjena raspolozenja i tako. Bas mix svega kako si rekla.
Ja sa sprejem nastavljam normalno uz pergoveris 225 jedinica. Tako su mi rekli. Narucena kod njih 13.03. To mi je 14 dana od pocetka spreja i 7 od inekcija. Kako sam stvari dobila prvi dan spreja pojma nemam kako da racunam ciklus. Nisu mi rekli. Jedva cekam taj uzv da vidim sta ce mi rec. Vcrs krecem s inekcijom jer mi je partner jedino siguran navcer da je uvijek doma jer moramo davati uvijek u istu uru. Ja sam cas nervozna i grintava, cas pospana, cas ok, imam aparatic za zube pa sam dobila upalu zubog mesa pa me i to malo boli i tako. Definitivno osjecam neke hormone i promjene, promjena raspolozenja i tako. Bas mix svega kako si rekla.
Joj koma 🤕neka samo počnu ti uzv-i ..tako ću i ja bit mirnija i vidjeti što kako koliko itd..nestrpljiva sam....ja se nakljukala DNS lupoceta čaja meda .ove promjene su lude od vremena ..al definitivno sam mix emocija i sama sebe nekad teško podnosim 🤣ja ču isto navecer Pike jer tada sam sigurna da mi je suprug doma i uvijek me on pika jer sama baš i nebu ako nije sila 😛lakše mi kad mi on ..ajme odlično za 13ti...odlično...nadam se da će lijepo rasti folikuliči i obavezno javi ☀️
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Stavljas li led prije pikanja, to sam vidila na internetu. Meni je prvo pikanje. Boli li ili pece? Osjetis li kakvu slabost? Pa da bas mix emocija i ja sama sebi budem teska. Radim od doma pa me srica nitko ne triba trpit. Hahhaah
Stavljas li led prije pikanja, to sam vidila na internetu. Meni je prvo pikanje. Boli li ili pece? Osjetis li kakvu slabost? Pa da bas mix emocija i ja sama sebi budem teska. Radim od doma pa me srica nitko ne triba trpit. Hahhaah
Više ti psih slabost kao Pika pa ono al okej si si .malo pecnd i to je to
Nikad nisam stavila ništa muž upikao malo držala vaticu i to je to ...mijenjala ruke svaku večer drugu i to je cijela mudrost. Nije to ništa strašno
Jel naglasili oni ruka il' trbuh?!!!!
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Bila sam ultrazvuku, ništa se ne vidi. Poslali me na drugi odjel također ništa nisu vidjeli. Vadili mi krv, beta je skoro 1700. Ostavili me u bolnici na promatranju do daljnjega😔 Po ZM danas je točno 6-ti tjedan.
Megyca zao mi je 🌺
Drzim ti fige na najjace. 🤞🏼
Vjerujem da ce sve biti dobro. ❤️
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji