Srculence pupo čestitam! Nek se mrvica čvrsto primi 🍀🥰
Tinčica sretno, zapisala sam.. ❤️
Megyca žao mi je.. Gore glavu i u nove pobjede! ❤️
Teich držim fige da sve bude dobro 🤞🏻🍀🤞🏻
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Cure, ja pijem betaglukan od Solgara i Papilocare.
Sljedeći tjedan počinjem s bockanjem, da sad prestanem s pijenjem?
Hvala svima 🤗
Jel to uzimas zbog HPV-a?
Proxeed je dobro uzimati 3-6 mjeseci prije aspiracije posto je on za jajne stanice. Beta glukani su imunomodulatori u prijevodu jako dizu imunoloski sustav sto nakon vracanja odnosno transfera nije pozeljno pa ih ne preporucujemo.
Da, nazalost HPV+ sam, pape uredne, saznala na brisevima za IVF :(
Ok, onda beta glukan pijem negdje do transfera ili bolje da prestanem vec i prije?
D-vital sam popila, dobila onaj 25000.
Je li bio netko u IVF-u nedavno na aspiraciji? Koju ste terapiju dobile? Ja cu imati Gonal 300, cetrotide 0.25 i Ovitrelle.
Ja bi uzela i analgeziju, jel za to treba i posebne pretrage jos prije napraviti?
Jel vrijedi uzimati embrioglue?
Trebala bi to vidjet sa doktorom kakva je njihova preporuka u vezi HPV-a, stimulacije i dodataka prehrani. Ako sam dobro shvatila imas hpv ali bez promjena odnosno CIN-a? HPV se lijeci sa dizanjem imuniteta pa ne znam kako to sve uskladiti. Ja sam imala hpv prije par godina i to 16, trebalo mi je oko godinu dana dok nalazi nisu bili potpuni uredni. Do tad nismo isli u postupak. Sad imam papu svih 6 mjeseci da vidimo da li je sve u redu.
Embrioglue sam ja uzela prvi puta sada u dobitnom postupku🤗❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Pozdrav cure!
Je li netko od vas imao problema sa zadebljanjem endometrija i luteiniziranim folikulima koji ne pucaju prilikom FETa?
Da ukratko opišem, u četvrtom protokolu u 7 mjesecu 2023 (Elonva, Orgalutran + Pergoveris) aspirirane su 4 JS, što je najbolji rezultat do tada i odlično za moju operiranu endometriozu, i dobivene 2 blastice koje su ocijenjene visoke kvalitete. Blastice su zamrznute da probamo FET nakon tri neuspješna ET. Moja odluka je bila da preskočimo ciklus da se odmorim.
Od tada imam problem sa zadebljanjem endometrija. Bila su tri prirodna ciklusa, dva s Estrofemom, opet jedan prirodan i zadnji s Klomifenom i Ovitrelle je doveo do najboljeg rezultata te je endometrij bio 7.5mm no bilo je previše luteiniziranih folikula te je ocijenjeno da nije povoljno za transfer.
Ne tražim rješenje, zanima me jel netko imao slična iskustva?
👩 40g, endo, AMH 2.4 pmol/l (2022), AMH 5.8 pmol/l (2023)
👨 44g. normo
Repromed
1. 12/2022 - 1JS - ET 3dnevni 30.12. - beta neg.
2. 02/2023 - 1JS - ET četverodnevni 28.02. - beta neg.
3. 05/2023 - 3JS - 1 blastica - beta neg.
4. 07/2023 - 4JS - 2 blastice - FET 04/2024 - 11dnt beta 224; 13 dnt beta 201; 15 dnt beta 64 - biokemijska // FET 06/2024 beta neg.
5. 07/2023 - 2JS - 1 blastica - ET
Marica36 ja veceras krecem s pikanjem. Danas osjecam lagano boluckanje u predjelu jajnika i malo sam pospana. Spavala sam cak popodne 2-3 sata. Kako si mi ti? Nije bitno odvajati sprej i pergoveris, tako su mi rekli.
Hej curkice, sretnooo svima danas!❤️
.
Djetelina možeš svakako sugerirati dr koji bi postupak, izjasniš što misliš i želiš. Nama su recimo odmah rekli da preskačemo inseminaciju jer nema smisla gubiti vrijeme s time pa smo išli na ivf, što je sigurnija opcija s obzirom na naše godine i nalaze. Ne može te nitko natjerati na 4x za redom ako ne želiš, koliko sam upućena🤗 Jedino ako ti dr baš to sugerira s obzirom na druge okolnosti, a tada možeš naravno mijenjati dr i kliniku, otići privatno, na drugo mišljenje… Sretno!❤️
Okej super hvala ti.
Danas sam imala neki svjetlo smeđi iscjedak koji je cini mi se prestao. 11 dan dpo-a mi je. Inace kad dobivam menstruaciju odmah prokrvarim, bez smede krvi. Iscjedak nema nikakav miris. Za dva dana bi trebala dobiti mentruaciju. Pocela sam piti pred tjedan dana catafertyl pa mi se mozda nesto i promjenilo od njega. Vec nekih tjedan dana me boli trbuh kao da cu svaki cas dobiti mentruaciju. Ne znam dal da se nadam jeli mozda u pitanju implementacijsko? Sta mislite? 🙂
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Drage moje, samo da javim da sam PUPO 🥰
Blastocista,sve je super proslo 20.03. BETA. 🍀🙏🏻
Sretno svima danas! ❤️
Supeeer, sretno! Nek se čvrsto primi 🥰🥰
.
Marisha nemam takve probleme, ali nemam apetita uopce i skoro stalno su mi uzasno suha usta kao da sam pojela nezrelu dinju 🤭 Vjv od pikalica. Sutra mozda i mene natrpa s dodatnim, vidjet cemo. Ovo za bol nisam cula, znati ce bolje ostale cure. Drzi se 🥰♥️💪
.
Sretno svima curke!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ivy, sretno u utorak 🤞🥰
Srculence, pupice sretno 🤞🥰
Tinčica, držim 🤞 da postupak bude dobitan.. Dr. D. je divna 🥰
Megyca, žao mi je 😔 hrabro dalje 💪🥰
Teich, držim 🤞 na najjače da sve bude dobro 🥰
Pitanje za trudnice sa MTHFR mutacijom, koji prenatali su najbolji, Novalac, Terra Nova, Almagea ili nešto drugo? Vjerojatno ste već pisale, ali ne pamtim 🤭😁 Hvala ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Mg2809i za kariogram smo isli u klaicevu samo napomeni da si u postupku brze ce te ubaciti. I da te stave na popis i zovu te ako netko ranije otkaze. Cekali smo mjesec i pol na termin i nalaze smo cekali nekih 2,5 tjedna. 😊
A na rebru smo dobili termin u 5 mjesecu. 🫠
Dobili smo termin za kariogram na Rebru 24.6. 🙈 koja je razlika ako se probam naručiti u Klaićevoj za raniji termin? Rade li u Klaićevoj genetsko savjetovanje? Za to su me tražili posebnu uputnicu uz uputnicu za vađenje krvi za kariogram. Imam još dvije stanice zajedno zamrznute iz prvog pokušaja te ću na fet vjerojatno ići u travnju/svibnju. Kako su mi rekli na humanoj, kariogram mi je bitan za buduće postupke stimulacije, ovo što je već zamrznuto je kakvo je takvo je ..
💃36, AMH 116, TSH 4,4 - Euthyrox
🕴️38, spermiogram: oligo..
Početak: 11/22, Vinogradska b., 5🥚, sve ❄️ zbog hiperstimulacije (3+2) - blastice
1. Fet 2/23 ❌; 2.Fet 3/23 - beta pozitivna, 9 tt 💔 -medikamentoz. prekid; 3. Fet 10/23, beta pozitivna, 6tt ♥️, 9tt 💔 - medikamentoz. prekid; 2/24 obrada na trombofiliju, kariogram u najavi
Marica36 ja veceras krecem s pikanjem. Danas osjecam lagano boluckanje u predjelu jajnika i malo sam pospana. Spavala sam cak popodne 2-3 sata. Kako si mi ti? Nije bitno odvajati sprej i pergoveris, tako su mi rekli.
Ej evo radno sam i prehladeno.uzas sam i još k tome nisam procurila ..jedva čekam početi s pikanjem a kad ono ništa od M...još!! Valunge još uvijek i tako velik trbuh tj.ogroman ...jedva čekam procuriti. Nervozna i tako, osjetljivost ..kako to već ide. Kao okej sam 🫣😛....moram vidjeti sa njima sutra šta ako budem u subotu onda bih počela s pikanjem u subotu....nebi koristila sprej do pon skorz bez pika...vidit ću. Ajme odlično za spavanje. Blago tebi heehheeh...samo daj dok možeš...🎉🌺kako si ti sve u svemu? Osim umorna jesi li nestrpljiva, vesela, nervozna? Ja sam ti mix 🙄
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Ja sa sprejem nastavljam normalno uz pergoveris 225 jedinica. Tako su mi rekli. Narucena kod njih 13.03. To mi je 14 dana od pocetka spreja i 7 od inekcija. Kako sam stvari dobila prvi dan spreja pojma nemam kako da racunam ciklus. Nisu mi rekli. Jedva cekam taj uzv da vidim sta ce mi rec. Vcrs krecem s inekcijom jer mi je partner jedino siguran navcer da je uvijek doma jer moramo davati uvijek u istu uru. Ja sam cas nervozna i grintava, cas pospana, cas ok, imam aparatic za zube pa sam dobila upalu zubog mesa pa me i to malo boli i tako. Definitivno osjecam neke hormone i promjene, promjena raspolozenja i tako. Bas mix svega kako si rekla.
Sortiraj odgovore
Najstariji