Ivis sretno 🤞🏻❤️
Markolina super broj! Bolje pricekati jos malo i dati najbolju šansu mrvama, ionako smo navike na čekanje 😅
Ja vec mjesec dana vucem neku upalu mjehura, pila sam čaj od brusnice, uvin caj… Nakon sto to nije pomoglo odnjela sam urin i doslo je da je upala pa mi je doktorica dala antibiotik. Nakon njega par dana malo bolje pa opet, prosli tjedan sam odnjela urinokulturu i dosla je da je sve ok. Ne znam vise sto da radim…
Molly ja sam čula da žene hvale D manozu pa možda da probaš s time.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI (Gonal+Cetrotide+Ovitrelle);13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕🙏🍀
Ivis sretno 🤞🏻❤️
Markolina super broj! Bolje pricekati jos malo i dati najbolju šansu mrvama, ionako smo navike na čekanje 😅
Ja vec mjesec dana vucem neku upalu mjehura, pila sam čaj od brusnice, uvin caj… Nakon sto to nije pomoglo odnjela sam urin i doslo je da je upala pa mi je doktorica dala antibiotik. Nakon njega par dana malo bolje pa opet, prosli tjedan sam odnjela urinokulturu i dosla je da je sve ok. Ne znam vise sto da radim…
Ni slučajno miješati brusnicu i uvin čaj, piti ili jedno ili drugo duži period. Jedno je lužnato, drugo kiselo i onda se djelovanja pobijaju i ne pomažu ništa. Probaj vidjeti u ljekarni nešto za upalu mjehura, čula sam da imaju nešto baš od brusnice, ali sam nažalost zaboravila kako se zove, probam svakako i ja naći. Sretno 🫂
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Sanjushka i Uniqlo zao mi je 💔 držite se
Xoxo znam da zelimo sto vise svega ovoga kontrolirat ali na zalost puno toga ne mozemo. Osobito to cekanje koje nas stalno prati. Zadnje vrijeme kroz forum vidim koliko su nepouzdani svi ti testovi i nista to ne mora znacit. Nadam se da ce ti brzo doc ta srijeda!
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 ⏳
Barbi cula sam i ja bas nekidan mislim se mozda i to uzet.
Nata nisam miješala, prije antibiotika sam brusnicu pa kad nije pomoglo sam stala i pila antibiotik tjedan dana. Nakon sto ni to nije pomoglo sam presla na uvin caj. Imala sam kad sam bila mlada upale i dan dva uvinog bi mi odma pomoglo sad nista.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 ⏳
Xoxo još samo dva dana do pregleda, možeš ti to 🤗
Ivis sretnoo!!!
Markolina odlična brojka, držimo fige za idući ciklus onda 😊
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
Ivis sretno 🤞🏻❤️
Molly meni uvijek pomognu cystinol tablete. Uvijek ih imam doma i svaki put me spase od antibiotika. Sretno
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Lornie vidim da ti nitko nije odgovorio, beta se sa razlogom vadi na 48h jer u tom vremenskom intervalu se očekuje duplanje i ne može se odrediti kad se taj skok na duplo desava, da li postepeno ,da li odjednom , možda se kod tebe hcg izlučio u prvih 24h pa će do sutradan ići sporije. Uglavnom ako beta ide na 3× od početne vrijednosti smatra se normalnom, dapace, meni osobno su takve bete draže nego kad se ne poduplaju, opet svakakvih primjera je bilo.. Sretno 🤞 i javi nam rezultat :)
Koka probaj tsh dovest u red prije stimulacije, jer ti mogu odgodit postupak ako nije sve ok.
AnchyZd žao mi je, gledaj na to kao na loš ciklus i da je idući bolji, na prvim stranicama imas savjete kako si pripomoci za što bolji rezultat 🤞
Sage žao mi je 😔, u FET možeš odma, dapače, receptori maternice su se sad aktivirali 🤗.
Riamaro bravo za listu 👍🤗
Sanjushka sve znaš ❤️
Korni hvala ti 😘, dobro sam, u borbi I dalje, kad budem imala sto novo javim, Tikvica ti šalje pozdrave. I za Npelicu ako čita isto 😘😘, puse tebi i tvojoj princezi 😘❤️
Markolina super rezultat 💪
Slee sretno u srijedu 🤞. Meni je M od Superfacta kasnila 4 dana a od Decapeptyla čak 6..
Medenko otprilike 40-50 nmol pa naviše.
Molly a da uzmeš i probiotik, Omnibiotik flora plus je najbolji, također možeš i D manozu uz svu terapiju, znaci napast ju sa svih strana..
Sretno svima 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Barbi cula sam i ja bas nekidan mislim se mozda i to uzet.
Nata nisam miješala, prije antibiotika sam brusnicu pa kad nije pomoglo sam stala i pila antibiotik tjedan dana. Nakon sto ni to nije pomoglo sam presla na uvin caj. Imala sam kad sam bila mlada upale i dan dva uvinog bi mi odma pomoglo sad nista.
Evo već je napisano, na D manozu sam i ja mislila, ali se nisam mogla sjetiti. Probaj, odmoći sigurno neće. Držim fige da što prije prođe, znam koliko je to iritantno i koliko ispati. Međutim, ja sam trenutno na antibiotiku, jer je ispalo na liječničkom da imam upalu, a ja nemam baš nikakve simptome. 🤔😄
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Ja sam se čula sa svojom doktoricom i dogovorile smo da idem na histeroskopiju ovaj ciklus, kaže da po njoj to za mene ima smisla pošto mi je ovo bio treći neuspješan transfer školske blastociste. Sada čekam M pa onda iza 21. DC idem na zahvat i nadamo se uspješnom transferu u lipnju :)
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
Curke, ne stignem čitati jer sam još na poslu, ali sam vam htjela javiti da mi je 2. Beta 4294 🙈 meni se to čini malo duplo više od duplo 😅
Imam 1. Uzv. 20.05.
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354
ivis11062@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji