Drage žene, hvala svima na podršci❤️!
Kad vidim neke potpise i koliko je duga i mukotrpna vaša borba, posramim se svog osjećaja beznađa jer sam tek krenula u IVF vode i imam već jedno dijete iz prirodne trudnoće. Pa slušam komentare iz bliže okoline, većina ima stav: "već imate dijete pa ako ne uspije, nije tolika tragedija". Pa kad vidim koliko se neke od vas muče godinama, pomislim da je okolina u pravu, a s druge strane, silno želimo još jedno dijete i znam da imam svako pravo biti tužna i razočarana ali i nadati se da će nam uspjeti dok god mi godine to dozvoljavaju.
Drago mi je biti dio ove zajednice, sve ste u svojoj borbi podržavajuće i pune razumijevanja.
Šaljem svima zagrljaje i nadam se da ćemo sve jednog dana doći do svog cilja🤗😘
A ja ću si nakon početnog neuspjeha, nakon dugo vremena dozvoliti uživanje u dobrom vinu😅
🫅40, AMH 7.82pmol/L
🧔47normozoospermija
2018. Spontana trudnoća👶
Kbc Split
4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
5/25 IVF blagi protokol, gonal, cetrotide, ovitrelle, 1js nezrela❌
Pozdrav cure..vidim da se pričalo o štitnjači..ja od 16 g imam Hashimoto i kad smo krenuli u borbu nitko se nije pretjerano oko toga brinuo .taj oko 2 (s terapijom) i to je ok..nakon 5 neuspjelog transfera otišla sam kod Radončića (tad još nije ovako popularan bio🤭) koji mi je rekao tsh za MPO je idealan 0.8..nevjerojatno ali u dogovoru s endokrinologicom koja je fakat super podigle terapiju i sljedeći transfer je bio dobitan..da li je to razlog ne mogu reći 100% ali eto meni je to upalilo..pa eto..možda nekome pomogne..
Preporuka za endokrinologicu Herman Mahečić..sad radi u Petrovoj..doduše sad se za prvi pregled dosta dugo čeka..ali žena je odlična..
Sorite na dužem postu
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
5/25 FET
Nisam stigla popratiti za vikend bas, samo sam dosla reci da budete njezne prema sebi na sutrasnji dan, znam koliko je Majcin dan meni znao biti okidac. Sve ste vi i puno vece majke vec sada od nekih koje su to porodom postale. Saljem zagrljaje ❤️
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji