Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    11. Svibanj 2025. 11:31

Koka kao sto su cure vec rekle, moze. Meni je dr iz poliklinike prepisala dozu, a ginic mi pusta recept (ne zeli staviti ponavljajuci pa svako malo moram ici tamo da mi opet pusti recept )
    Riamaro hvala na popisu! Puno znaci curama koje su trenutno u postupku i koje ce tek biti 🥰
    Cure, zelim da sve za sljedeci Majcin dan imamo bebana u rukama ❤️🙏

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

sanjushka
    11. Svibanj 2025. 11:37

Cure moje drage, došla sam vas malo pozdraviti i zaželjeti vam sretan Majčin dan. 🥰 Doći će i taj dan kada će netko i nas zvati "mama".. ❤️

Pratim vas iz sjene i čestitam svima na lijepim vijestima..❤️

Sage, s tobom sam se pratila u dan i dijelimo istu sudbinu. Mi smo dosta brzo išli u novi postupak koji je rezultirao biokemijskom. U pon idem još ispratit tu betu ali eto, došlo je do toga da mi više postupci ne stanu u potpis pa sam napisala samo sažetak.. 

Slee je dobro napisala, meni je današnji dan lagani "okidač", pogotovo jer sam jučer saznala loše vijesti. Ali glavu gore i idemo dalje.. 💪🏻

Riamaro drago mi je da si preuzela listu. 😘

Šaljem puse svim mojim curama sa stažom, a i onima koje su sretno napustile ovu temu ali još uvijek tu malo provire zbog nas koje se i dalje ne damo.. 😘😘

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Uniqlo7
    11. Svibanj 2025. 11:56

Lori🍀

Sretan majčin dan cure. Sve smo mi majke koje se borimo, neovisno imamo li već dijete doma ili je ono u želja u srcu🥰
    Srculence sretno! Želim ti da ti prp maternice bude rješenje i da ti fet donese najveću sreću❤️
    Gdje su nam Uniqlo i Nata, kako ste cure? Vi ste negdje imale u isto vrijeme ivf odn iui? Kad vam je beta?
    Koka može, meni je Škvorc promijenio terapiju..

Hvala ti draga što si se sjetila.. da, nas dvije se pratimo tu negdje😂
    ja sam u srijedu imala emocionalno destruktivan dan pa sam uzela predah i od foruma.. ja sam se testirala i ponovila jutros, svi testovi negativni. U utorak je beta, idem čisto da zaključim priču. Javljam se u vinogradsku, dr iz IVFa mi je rekao da ne idem u prirodni ali ja mislim dw cu se dodatno konzultirati s dr iz vinogradske..nisam upratila sve poruke, ali svima želim sretne i visoke bete, mamama sretan majčin dan i nama kojima je teško pao majčin dan, neka dogodine bude najljepši 🤞🏼🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1.Poliklinika IVF 4/25 ET x

Verbena
    11. Svibanj 2025. 12:22

Uniqlo, žao mi je zbog testića... 😔 drži se i retno dalje!! 
    Nato, razumijem da se ne nadaš, ali čekamo s tobom i nadamo se čudu, sretno! 🙂
    Sanjushka, drago mi je baš da si se javila 🙂 žao mi je zbog biokemijske, ali nadam se da je to dobar znak i da će vam sljedeći postupak donijeti sreću! Glavu gore, čuvaj se i sretno dalje!! 🤗😘

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Barrrbi
    11. Svibanj 2025. 13:20

Sanjushka i Uniqlo žao mi je cure 💔

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI (Gonal+Cetrotide+Ovitrelle);13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕🙏🍀

korni
    11. Svibanj 2025. 15:25

sanjushka

Cure moje drage, došla sam vas malo pozdraviti i zaželjeti vam sretan Majčin dan. 🥰 Doći će i taj dan kada će netko i nas zvati "mama".. ❤️

Pratim vas iz sjene i čestitam svima na lijepim vijestima..❤️

Šaljem puse svim mojim curama sa stažom, a i onima koje su sretno napustile ovu temu ali još uvijek tu malo provire zbog nas koje se i dalje ne damo.. 😘😘

Sanjushka evo ja upravo provirila malo na temu. Žao mi je zbog biokemijske. Znam da je teško i iscrpljujuće, ali glavu gore i hrabro naprijed ❤️ mora se uloviti mala mrva 🍀❤️ čupavica i ja saljemo veliki zagrljaj i pusu i nadam se dobrim vijestima kad iduci put provirim 🫂
    Saniii šaljem i tebi 🫂❤️ nadam se da si dobro, da uzivas i da ces se uskoro javiti s dobrim vijestima 🍀 molim te pozdravi mi Tikvicu, stelu i jurky, ako se čujete 😍
    Čestitam svima na betama, neka se lijepo duplaju 🤞🍀 sretno svim curama od ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Sage
    11. Svibanj 2025. 16:53

Lori, Medenko, MiliPe, riamaro, Xoxo, Barrrbi, Mukii, Verbena, Ivis hvala vam cure ❤️

Xoxo znam da je teško čekat, stresirati se, ne testirati se... bete su ti jako lijepe, testovi jakojako ovise o koncentraciji urina (ja sam u 3 sata dobila jako svijetlu crticu i jednu konkretnu tamnu), od srca se nadam da ćeš u srijedu vidjeti da je sve okej i da te čeka školska trudnoća 🤞🤞🤞

sanjushka baš mi je žao da te snašlo isto, ja se i za tebe i za sebe nadam da je ovo dobar znak i da nas uskoro čeka naša sreća 🫂💕

uniqlo žao mi je zbog testova, drži se 🩵

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - 7dpt ➕; beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️

Xoxo23
    11. Svibanj 2025. 18:04

Barrbi ma da u pravu si, teško je to priznat al svakako stvari nemozemo prominit. Lipo uživajte za rodic 🫶🏻 

Sanjushka zao mi je 🥺😔 drži se 🫂🫂❤️❤️ 

Uniqlo zao mi je ❤️🫂 slažem se, doc će i nama valjda dan di ćemo sretne dočekati ovakav dan. 

Sage ma znam sve to, al me onda opere žuta minuta di radim ovakve gluposti 😅 al u globalu nekako u sebi imam osjećaj da nikad neće bit sve okej i samo čekam nešto loše. I ovo su mi prve bete koje su normalne u tri trudnoće , pa opet čekam šta neće bit dobro 🙄 teški ptsp 😅  al eto mogu se ipak nadat i moram si stavit u glavu da nemam ništa od stresiranja i ovih svojih misli ❤️❤️❤️ al sve znas 🫂

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Lori🍀
    11. Svibanj 2025. 23:33

Nata od sveg ti srca želim da te osjećaj vara i beta u sri iznenadi❤️
    XOXO razumijem te. Agonija od plusa do prvog pregleda zvuči mi još gore od one agonije od transfera do testa. A i ta mi je grozna bila. Drži se. Nadamo se najboljemu, znaš i sama da nije tim testovima uvijek za vjerovati!
    MiliPe sreeetno!
    Sanjuška žao mi je

Sretno cure u idućem tjednu❤️

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    11. Svibanj 2025. 23:35

Uniqlo7

Lori🍀

Sretan majčin dan cure. Sve smo mi majke koje se borimo, neovisno imamo li već dijete doma ili je ono u želja u srcu🥰
    Srculence sretno! Želim ti da ti prp maternice bude rješenje i da ti fet donese najveću sreću❤️
    Gdje su nam Uniqlo i Nata, kako ste cure? Vi ste negdje imale u isto vrijeme ivf odn iui? Kad vam je beta?
    Koka može, meni je Škvorc promijenio terapiju..

Hvala ti draga što si se sjetila.. da, nas dvije se pratimo tu negdje😂
    ja sam u srijedu imala emocionalno destruktivan dan pa sam uzela predah i od foruma.. ja sam se testirala i ponovila jutros, svi testovi negativni. U utorak je beta, idem čisto da zaključim priču. Javljam se u vinogradsku, dr iz IVFa mi je rekao da ne idem u prirodni ali ja mislim dw cu se dodatno konzultirati s dr iz vinogradske..nisam upratila sve poruke, ali svima želim sretne i visoke bete, mamama sretan majčin dan i nama kojima je teško pao majčin dan, neka dogodine bude najljepši 🤞🏼🤍

Žao mi je, boli, znam. Isplači se i odtuguj a nakon toga glavu gore i uskoro u nove pobjede💔😘

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.