Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    05. Svibanj 2025. 20:58

Marisha Medenko hvala vam cure ❤️🫶🏻 

Ivis hvala, a šta se tiče simptoma nemam ni ja bas neke velike.. grudi malo bole malo nisu, napadaji vrućine (to prepisujem progesteronu) i malo češće piskim ali i pokušavam šta vise vode pit pa prepisujem tome i to je to 🤷🏻‍♀️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580 🫶🏻

Sannich
    05. Svibanj 2025. 21:44

Da se nadovezem na prijasnju temu kako se pshicki nositi, u fazi kad sam zavrsavala stimulaciju i pripremala se za aspiraciju , javila mi se kolegica koje je nekoliko dana prije bila na FET-u. Ispocetka je razgovor bio ok, ali onda je pocela sijati negativu, primjerice: tko zna da li ces uopce imati js, mozda ti folikuli budu prazni, prode aspiracija, opet komentar tko zna da li ce ti se sta oplodit i da li ce opstat, prode  i ET i cekam betu, ona kaze meni da je sansa mala jer je prvi ET itd, i ne reagiram, shvacam da je  pod stresom je, ceka betu , dajem podrsku, dok ona i dalje meni ma nista od toga i tako, prode nekoliko dana i javi mi se da je beta pozitivna, ja joj cestitam i pozelim sve najbolje, najednom promjena stava kod nje ; samo trebas vjerovat, vidis kako je meni uspjelo. Kako se nositi s ljudima koji su takvi?

06/23 Missed ab. 9+6 tt
    03/24 beta 120 , biokemijska
    03/25 ICSI 9 js, 6 oplođeno, morula + blastocista
    04/25 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska

Nicoll, z
    05. Svibanj 2025. 23:49

Sannich

Da se nadovezem na prijasnju temu kako se pshicki nositi, u fazi kad sam zavrsavala stimulaciju i pripremala se za aspiraciju , javila mi se kolegica koje je nekoliko dana prije bila na FET-u. Ispocetka je razgovor bio ok, ali onda je pocela sijati negativu, primjerice: tko zna da li ces uopce imati js, mozda ti folikuli budu prazni, prode aspiracija, opet komentar tko zna da li ce ti se sta oplodit i da li ce opstat, prode i ET i cekam betu, ona kaze meni da je sansa mala jer je prvi ET itd, i ne reagiram, shvacam da je pod stresom je, ceka betu , dajem podrsku, dok ona i dalje meni ma nista od toga i tako, prode nekoliko dana i javi mi se da je beta pozitivna, ja joj cestitam i pozelim sve najbolje, najednom promjena stava kod nje ; samo trebas vjerovat, vidis kako je meni uspjelo. Kako se nositi s ljudima koji su takvi?

Mozda nije uredu s moje strane ali zbog takvih ljudi i komentara i jos nekih razloga nisam nikom do sada rekla da smo u postupku. Suprug mi je podrska i to mi je dovoljno♥️
    Ako se odlucim ostalima vjerojatno uzoj obitelji mozda kazem iako i oni su skloni takvim komentarima cak i gorim.. 

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 8.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025. ET x2 ➖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.