Cure, čestitam svima koje su prmile dobre vijesti 😀 vidim da vas ima s pozitivnim testovima/betama.
Ja sam danas bila na pregledu, gestacijska i plod su i dalje vidljivi, ali je plod u pola manji u odnosu na petak. Prekidam terapiju i sukladno savjetu doktorice, čekam da krene krvarenje, kako bih izbjegla medikamentozno ili kiretažu, tj. nadam se da ću se sama očistiti.
U ponedjeljak sljedeća kontrola, da vidimo što dalje.
🙋♀️37 god, AMH 5,6, jedan miom oko 5 cm i jedan oko 1 cm, sve ostalo navodno OK
🙋♂️32 god, sve ok
Pokušavamo od 08/2023
06/2024 missed u 6.tjednu (spontana trudnoća)
1.IVF 03/2025 - ovaleap, menopur, cetrotide, ovitrelle: 4 oplođene js do 4.dana (rani stadij blastociste). ET jedne, 5.dan zamrznute dvije (jedna nije prezivjela). Beta pozitivna, uredno se dupla. UZV na 7+3, vidi se plod, ali nema srčane akcije
Medenko hvala ti ❤️ naravno, i ja svima vama želim sreću.
Verbena hvala, jesam, evo hrabro grabimo po trećem tromjesečju. Moj psihijatar me odmah skinuo s terapije što mi je iskreno bilo grozno(ali bolje zbog bebe) i savjetovao bolovanje tako da sam od samog početka doma. Ginekolog mi je isto savjetovao da se smirim i ostanem doma, van stresa i neurednog ritma koji mi donosi moj posao i bila je to dobra odluka, ali trebalo mi je vremena da to shvatim.
Ovo što sve pišeš po pitanju baby booma, vidiš da sve suosjećamo, pa evo iskreno i ja isto, meni je to toliko friško i poznato, a trudna sam. Sad se nekada nađem u društvu tih par cura koje imaju istih problema i zna me oprati totalno neki ne znam, sram, loše se osjećam, najrađe bih uvukla trbuh ili se ne pojavila jer znam da će im se javiti kakve takve emocije i ne želim im biti okidač za to.
Slabo sam pročitala zadnjih par stranica, ali vidim da ima dosta plusića i dobrih beta tako da samo naprijed cure, ostavljam vam trudničke prašine i čitamo se!
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Cure, čestitam svima koje su prmile dobre vijesti 😀 vidim da vas ima s pozitivnim testovima/betama.
Ja sam danas bila na pregledu, gestacijska i plod su i dalje vidljivi, ali je plod u pola manji u odnosu na petak. Prekidam terapiju i sukladno savjetu doktorice, čekam da krene krvarenje, kako bih izbjegla medikamentozno ili kiretažu, tj. nadam se da ću se sama očistiti.
Žao mi je😭 Želim ti da što prije sve bude iza tebe i da hrabro kreneš dalje kad budeš spremna. Drži se!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Xoxo koja super beta!!! Čestitam! Sad korak po korak i uzivaj u svakom danu 🤗
MiliPe tako sam i ja u potrazi za simptomima i bila sam ok do danas, baš me danas neka tugica ulovila 😅
Verbena skroz te razumijem. Kad sam imala aspiraciju, svi oko mene su već bili pred porod i samo se pričalo o bebama i svi su bili uzbuđeni i jedva čekaju, a meni u grlu knedla jer jedino što mene čeka su igle svako jutro. I taj osjećaj praznine i tuge, koji ne možeš nikome opisati...
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET ⏳️beta
ivis11062@gmail.com
Bo jako mi je žao... drži se 🫂
Boogie mislim da te ne treba biti sram jer si i sama prošla dalek put. Meni osobno, uspješne priče ivf trudnica bude emocije da će sve biti u redu. Ako ih itko razumije, to si ti.
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET ⏳️beta
ivis11062@gmail.com
Bo žao mi je, drži se…
Boogie slažem se s komentarima, tvoja priča je inspirirajuća i poticajna za žene koje se bore, tako da s ponosom dalje!
Cure, jel itko dobio brevactid 10 000? Citam na forumu cure dobivaju 1500, 1000, 5000 a ja 10 000🙄 sto to tocno znaci i koliko bi to trebalo ostat u krvi?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Poliklinika IVF 4/25
Boogie slažem se s curama..kad znas da je iza nekoga borba,fizicki,psihicki izazovi bas daje svima vjetar u leđa i neku nadu..🙏🏽✨💜Xoxo jedva sam docekala tvoju betu…divna je…samo neka se dupla kako treba🙏🏽🙏🏽🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Zao mi je😔…neka prođe sto bezbolnije za tebe barem fizicki🙏🏽✨
Verbena sve mi je poznato🙈..nas su već otpisali jer sam rodila tek u 39,pa su svi oko nas izredali već po vise djece a kad nam je napokon uspjelo samo govore imali ste srecu budite sretni da imate nju🫣..nakon spontanog samo komentari očito je tako suđeno..i ja ne zelim zvučati nezahvalno jer znam da je to blagoslov ali bas me razljuti stav ako je prirodno u redu je imati sto komada ako je ivf klanjaj se do kraja zivota za jedno..kao da mene ne steže sto moje dijete ima izmišljenu seku(jer je jedina jedinica u našoj okolini) i svima govori da joj je doma seka..valjda u ovom ivf te stalno nesto boli ili smeta😏il fizicki il psihicki🤷🏽♀️..i stalni osjećaj krivnje jer zelimo još jedno a sudeći po svemu i svima eto pohlepni smo😟
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Bo_5 žao mi je.. drži se 🥺 i neka bude što ‘bezbolnije’
Boogie nisi isto ti koja si prehodala trnje da dođeš do ovoga sad i ove “tete” kojima se omaklo i djeca su im došla u krivom trenutku.. pa to tako i predstavljaju, pa im ide na živce, pa im je sve teško.. Ti si inspiracija 🫶 i ponosna budi!
Medenko nažalost, loša strana dijeljenja s okolinom.. I sama sam izjavila da barem dobijem jedno, ne bih više nikad prolazila ovo što sad prolazim. Mislim da nam je toliko toga oduzeto pa smo “zadovoljne” kako god. Jako pozdravljam ovu tvoju borbu i želim ti uspješan postupak 🩷
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 ⏳
riamarro@hotmail.com
Bo, jako mi je žao... 😔 želim ti da se stvari što prije i bezbolnije pokrenu same i da sve dobro prođe. A onda polako pokrpati rane i hrabro dalje 💙
Inače, hvala vam svima na podršci i podijeljenim razmišljanjima ♥️ ☺️
Ma mislim da sam sad preosjetljiva jer se i PMS poklopio, a tad najčešće naginjem melankoliji.. A i pogodi me zapravo samo akutno, dok je vijest svježa. Kasnije, kad se sve slegne, budem skroz ok s tim. Svatko od nas ima neko svoje breme u životu pa eto, ni ja iz svoje kože ne mogu, a od uspoređivanja i kukanja nemam ništa. Stoga obrišeš suze, podigneš se i hrabro kreneš dalje, s nadom da možda baš iza sljedećeg ugla čeka tvoje čudo ☺️
I Boogie, razumijem skroz osjećaj krivnje koji opisuješ, ali apsolutno nemaš razloga, pogotovo s nama koje prolazimo kroz istu borbu koju si i sama prošla. Budi sretna i uživaj i svakom trenutku, i te kako to zaslužuješ! Svima nama ovdje je uvijek neizmjerno drago kad bilo kojoj od nas uspije, a pogotovo kad se radi o nekom iza kog je dug i težak put - to nam i daje nadu i motivaciju da ustrajemo! 🙂♥️
Medenko, sve znam... Evo i ja sam nažalost imala prilike čuti komentare da čemu to sve uopće u mojoj dobi, gdje sam bila do sada itd.. od ljudi koji su ne od mene, već silom prilika saznali da sam u IVF-u.. Kao da je to sad neki moj hir "pod stare dane", a ne dugogodišnja skrivena čežnja za koju se život do sada jednostavno nije bio otvorio...
Uh, mrzim ovaj PMS i jedva čekam da prođe da pošaljem ovu "plačljivicu" malo na odmor..
Nemojte zamjeriti 🙈😁🤦♀️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji