Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    05. Svibanj 2025. 19:20

Boogie slažem se s curama..kad znas da je iza nekoga borba,fizicki,psihicki izazovi bas daje svima vjetar u leđa i neku nadu..🙏🏽✨💜Xoxo jedva sam docekala tvoju betu…divna je…samo neka se dupla kako treba🙏🏽🙏🏽🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌

💜Medenko
    05. Svibanj 2025. 19:27

Bo_5

Cure, čestitam svima koje su prmile dobre vijesti 😀 vidim da vas ima s pozitivnim testovima/betama.

Ja sam danas bila na pregledu, gestacijska i plod su i dalje vidljivi, ali je plod u pola manji u odnosu na petak. Prekidam terapiju i sukladno savjetu doktorice, čekam da krene krvarenje, kako bih izbjegla medikamentozno ili kiretažu, tj. nadam se da ću se sama očistiti.
    U ponedjeljak sljedeća kontrola, da vidimo što dalje.

Zao mi je😔…neka prođe sto bezbolnije za tebe barem fizicki🙏🏽✨
    Verbena sve mi je poznato🙈..nas su već otpisali jer sam rodila tek u 39,pa su svi oko nas izredali već po vise djece a kad nam je napokon uspjelo samo govore imali ste srecu budite sretni da imate nju🫣..nakon spontanog samo komentari očito je tako suđeno..i ja ne zelim zvučati nezahvalno jer znam da je to blagoslov ali bas me razljuti stav ako je prirodno u redu je imati sto komada ako je ivf klanjaj se do kraja zivota za jedno..kao da mene ne steže sto moje dijete ima izmišljenu seku(jer je jedina jedinica u našoj okolini) i svima govori da joj je doma seka..valjda u ovom ivf te stalno nesto boli ili smeta😏il fizicki il psihicki🤷🏽‍♀️..i stalni osjećaj krivnje jer zelimo još jedno a sudeći po svemu i svima  eto pohlepni smo😟

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌

riamaro
    05. Svibanj 2025. 19:59

Bo_5 žao mi je.. drži se 🥺 i neka bude što ‘bezbolnije’
    Boogie nisi isto ti koja si prehodala trnje da dođeš do ovoga sad i ove “tete” kojima se omaklo i djeca su im došla u krivom trenutku.. pa to tako i predstavljaju, pa im ide na živce, pa im je sve teško.. Ti si inspiracija 🫶 i ponosna budi! 
    Medenko nažalost, loša strana dijeljenja s okolinom.. I sama sam izjavila da barem dobijem jedno, ne bih više nikad prolazila ovo što sad prolazim. Mislim da nam je toliko toga oduzeto pa smo “zadovoljne” kako god. Jako pozdravljam ovu tvoju borbu i želim ti uspješan postupak 🩷

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️ FET - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 ⏳

riamarro@hotmail.com

Verbena
    05. Svibanj 2025. 20:54

Bo, jako mi je žao... 😔 želim ti da se stvari što prije i bezbolnije pokrenu same i da sve dobro prođe. A onda polako pokrpati rane i hrabro dalje 💙
    Inače, hvala vam svima na podršci i podijeljenim razmišljanjima ♥️ ☺️
    Ma mislim da sam sad preosjetljiva jer se i PMS poklopio, a tad najčešće naginjem melankoliji.. A i pogodi me zapravo samo akutno, dok je vijest svježa. Kasnije, kad se sve slegne, budem skroz ok s tim. Svatko od nas ima neko svoje breme u životu pa eto, ni ja iz svoje kože ne mogu, a od uspoređivanja i kukanja nemam ništa. Stoga obrišeš suze, podigneš se i hrabro kreneš dalje, s nadom da možda baš iza sljedećeg ugla čeka tvoje čudo ☺️ 
    I Boogie, razumijem skroz osjećaj krivnje koji opisuješ, ali apsolutno nemaš razloga, pogotovo s nama koje prolazimo kroz istu borbu koju si i sama prošla. Budi sretna i uživaj i svakom trenutku, i te kako to zaslužuješ! Svima nama ovdje je uvijek neizmjerno drago kad bilo kojoj od nas uspije, a pogotovo kad se radi o nekom iza kog je dug i težak put - to nam i daje nadu i motivaciju da ustrajemo! 🙂♥️
    Medenko, sve znam... Evo i ja sam nažalost imala prilike čuti komentare da čemu to sve uopće u mojoj dobi, gdje sam bila do sada itd.. od ljudi koji su ne od mene, već silom prilika saznali da sam u IVF-u.. Kao da je to sad neki moj hir "pod stare dane", a ne dugogodišnja skrivena čežnja za koju se život do sada jednostavno nije bio otvorio...
    Uh, mrzim ovaj PMS i jedva čekam da prođe da pošaljem ovu "plačljivicu" malo na odmor.. 
    Nemojte zamjeriti 🙈😁🤦‍♀️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Xoxo23
    05. Svibanj 2025. 20:58

Marisha Medenko hvala vam cure ❤️🫶🏻 

Ivis hvala, a šta se tiče simptoma nemam ni ja bas neke velike.. grudi malo bole malo nisu, napadaji vrućine (to prepisujem progesteronu) i malo češće piskim ali i pokušavam šta vise vode pit pa prepisujem tome i to je to 🤷🏻‍♀️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 ⏳25.07 UZV 🙏🏻

Finika
    05. Svibanj 2025. 21:44

Da se nadovezem na prijasnju temu kako se pshicki nositi, u fazi kad sam zavrsavala stimulaciju i pripremala se za aspiraciju , javila mi se kolegica koje je nekoliko dana prije bila na FET-u. Ispocetka je razgovor bio ok, ali onda je pocela sijati negativu, primjerice: tko zna da li ces uopce imati js, mozda ti folikuli budu prazni, prode aspiracija, opet komentar tko zna da li ce ti se sta oplodit i da li ce opstat, prode  i ET i cekam betu, ona kaze meni da je sansa mala jer je prvi ET itd, i ne reagiram, shvacam da je  pod stresom je, ceka betu , dajem podrsku, dok ona i dalje meni ma nista od toga i tako, prode nekoliko dana i javi mi se da je beta pozitivna, ja joj cestitam i pozelim sve najbolje, najednom promjena stava kod nje ; samo trebas vjerovat, vidis kako je meni uspjelo. Kako se nositi s ljudima koji su takvi?

06/23 Missed ab. 9+6 tt, spontana trudnoća
    03/24 beta 120 , biokemijska, spontana trudnoća
    03/25 Poliklinika Mia, 19 folikula, 12 js
    ICSI 9 js oplođeno, 1 morula i 1 blasta
    04/25 ET morule, 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska
    04/25 kariogram, uredno
    05/25 biopsija endometrija, uredno
    07/25 FET, 1.beta 120, 2.beta 700, cekamo utz ⏳

nicol, z
    05. Svibanj 2025. 23:49

Sannich

Da se nadovezem na prijasnju temu kako se pshicki nositi, u fazi kad sam zavrsavala stimulaciju i pripremala se za aspiraciju , javila mi se kolegica koje je nekoliko dana prije bila na FET-u. Ispocetka je razgovor bio ok, ali onda je pocela sijati negativu, primjerice: tko zna da li ces uopce imati js, mozda ti folikuli budu prazni, prode aspiracija, opet komentar tko zna da li ce ti se sta oplodit i da li ce opstat, prode i ET i cekam betu, ona kaze meni da je sansa mala jer je prvi ET itd, i ne reagiram, shvacam da je pod stresom je, ceka betu , dajem podrsku, dok ona i dalje meni ma nista od toga i tako, prode nekoliko dana i javi mi se da je beta pozitivna, ja joj cestitam i pozelim sve najbolje, najednom promjena stava kod nje ; samo trebas vjerovat, vidis kako je meni uspjelo. Kako se nositi s ljudima koji su takvi?

Mozda nije uredu s moje strane ali zbog takvih ljudi i komentara i jos nekih razloga nisam nikom do sada rekla da smo u postupku. Suprug mi je podrska i to mi je dovoljno♥️
    Ako se odlucim ostalima vjerojatno uzoj obitelji mozda kazem iako i oni su skloni takvim komentarima cak i gorim.. 

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt

riamaro
    06. Svibanj 2025. 05:29

Mukii sretno danas, mislim na tebe 🫶

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️ FET - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 ⏳

riamarro@hotmail.com

• Mukii
    06. Svibanj 2025. 06:47

riamaro

Mukiisretno danas, mislim na tebe 🫶

Hvala ti❤️❤️❤️ 
    Javi nam vijesti iz labosa🍀

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Xoxo23
    06. Svibanj 2025. 07:18

Muki sretno ❤️❤️🤞🏼🤞🏼🤞🏼

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 ⏳25.07 UZV 🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.