Sage divna crtica, cestitam! Cekamo zajedno betu 🤞🍀
Dodo pa cestitam!!! Vjerujem da ce se super poduplati!
Riamaro to je odlican rezultat! Nemoj ocajavati, dobar je to broj i vjerujem da ce doci do transfera🤞🍀❤️
Xoxo kada ides sutra vaditi betu? 😌 strpljivo cekamo😘
Nina jako mi je drago cuti da srceko kuca!! 🥰
Jane jesi li obavila konzultacije?
Drage moje zenice hvala vam sto brinete, pregled je bio maloprije😊 Mi smo obavili prvi uzv, vidljive gestacijska i zumanjcana vrecica i plod koji je premali da se vidi kuca li srceko. Doktor kaze da je to normalno za ovako ranu trudnocu, da zato voli kad je uzv malo kasnije, narucio me ponovno za dva tjedna, ali sam ipak malo mirnija sada❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Drage žene, je li koja imala slučaj da vam uz stimulaciju jako brzo rastu folikuli? Meni je danas 7.dc i već imam folikul od 17mm, drugi 21mm, za kojeg dr pretpostavlja da je cista. Od 2. do 6.dc sam uzimala gonal 100, jednom dnevno i 6.dc cetrotide. Večeras ide štoperica i u četvrtak aspiracija. Nekako mi se čini pre rano 9. dan aspiracija. Prošli ciklus sam bila na femari i nastale su ciste i zato smo sad u ovom ciklusu krenuli s ful blagom stimulacijom. Je li moguće da moje tijelo tako brzo reagira na stimulaciju ili da mi jednostavno ne odgovara nikakva stimulacija i da mi u obzir dolaze isključivo prirodni ciklusi?
Inače su mi ciklusi 26-28 dana.
🫅40, AMH 5.34 pmol/L
🧔47normozoospermija
2018. Spontana trudnoća👶
Kbc Split
4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
5/25 IVF blagi protokol, gonal, cetrotide, ovitrelle, 1js nezrela❌
7/25 potvrđena prirodna trudnoća, 5tt.💔
8/25 čekamo IVF
Nina ja nisan, pijem folat od Solgara.. isto imam homo MTHFR.
Ako bude potrebno nekih dodatnih stvari, mislim da je uvijek bolje odvojeno uzimat nego te 10 u1 😅
Muki super vijesti 😍❤️❤️ bas lipo ❤️❤️koliko si danas trudna ? ic ću ujutro opet sto ranije čak prije sedam, da mi šta prije dođu nalazi 😅 nadam se da ću znat oko podne .. ne znam koja je praksa prvog pregleda, sa koliko se ide otprilike kada je IVF u pitanju, ja sam kad sam imala vanmaternicnu dobila preporuku sljedeći put na pregled sto ranije, a do pregleda pratit betu pa sad nisan sigurna kako bi to moglo izgledat..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 ⏳25.07 UZV 🙏🏻
Curke pitanje: pijete li Novalac? Predstavlja li on dovoljni količinu folne kiseline? Uz njega pijem i folic active s aktivnim folatom. Imam MTHFR mutaciju i danas nakon UZV sam zvala kliniku gdje mi je receno da nastavljam s terapijom i dobila sam upute prema kojima Novalac trebam piti tek od 12 tjedna?
Ja ga pijem od pripreme. I sad mene brine jel to uopce dovoljno i jesam ga smjela piti?
Ja sam danas isto pitala doktora jer prijem Premama Duo. Da li je to dovoljno folne, rekao je da je, samo da procitam koliko folne sadrzi. Rekao je da mi u tijelu u biti imamo dovoljno jer se raznoliko hranimo, ali da je svejedno preporuka piti, odmoci ti nece nikako 😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Nina ja nisan, pijem folat od Solgara.. isto imam homoMTHFR.
Ako bude potrebno nekih dodatnih stvari, mislim da je uvijek bolje odvojeno uzimat nego te 10 u1 😅
Muki super vijesti 😍❤️❤️ bas lipo ❤️❤️koliko si danas trudna ? ic ću ujutro opet sto ranije čak prije sedam, da mi šta prije dođu nalazi 😅 nadam se da ću znat oko podne .. ne znam koja je praksa prvog pregleda, sa koliko se ide otprilike kada je IVF u pitanju, ja sam kad sam imala vanmaternicnu dobila preporuku sljedeći put na pregled sto ranije, a do pregleda pratit betu pa sad nisan sigurna kako bi to moglo izgledat..
E tako sam isla i ja ranom zorom da nalazi dodju sto prije, javi cekamo!!🤞😄
Danas je 5 tjedana i 4 dana. Doktor je rekao da sestre obicno naruce tako rano jer su ljudi nakon ivf-a u strahu pa da se vidi da je sve okej i s obzirom na vanmaternicnu mislim da je to dobro, ali svakako je rano za srce, idealno je u 7.tjednu 😊
Mislim da ne moras nakon drugog puta vise vaditi betu ako se pravilno podupla, radije se naruci na malo raniji uzv 😌
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Cure, mene zanima je li normalno da nakon stimuliranog ciklusa ovulacija bude kasnije? Danas mi je 12.dan i trakica mi je ful blijeda, a inače na 12 dan najkasnije imam ovulacije u normalnim ciklusima. Strah me da je neće ni biti?
Čestitke svima od srca na betama🥺❤️
👩🏻🦰 AMH 5,7
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 ⏳
Curke pitanje: pijete li Novalac? Predstavlja li on dovoljni količinu folne kiseline? Uz njega pijem i folic active s aktivnim folatom. Imam MTHFR mutaciju i danas nakon UZV sam zvala kliniku gdje mi je receno da nastavljam s terapijom i dobila sam upute prema kojima Novalac trebam piti tek od 12 tjedna?
Ja ga pijem od pripreme. I sad mene brine jel to uopce dovoljno i jesam ga smjela piti?
Smije se piti. Preporuka i prije trudnoće, tijekom i 2 mj nakon poroda tijekom dojenja. Ja osobno pijem Novalac i od transfera uz njega još Folacin 5mg na recept do 12 tj trudnoće (ako do trudnoće dođe). Tako sam i sa prvim djetetom.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏
Smije se piti. Preporuka i prije trudnoće, tijekom i 2 mj nakon poroda tijekom dojenja. Ja osobno pijem Novalac i od transfera uz njega još Folacin 5mg na recept do 12 tj trudnoće (ako do trudnoće dođe). Tako sam i sa prvim djetetom.
E pa meni je u biti transfuziologinja koja ima isto tu MTHFR mutaciju preporucila Novalac zbog aktivnog metiltetrahidrofolata. Kao da gledam taj sastav. U ljekarnoj nitko nezna. U biti narucila sam Dietpharmov Active Folic njega pijem i eto taj Novalac s aktivnom folnom (u biti oboje imaju taj quatrefolic).
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414
Eto to pijem od pocetka procesa. 🤷🏽♀️
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414
Riamaro super! Držim fige da se lijepo dijele i rastu do transfera 🤗🍀🤞
Puno je dobrih beta ovaj tjedan pa vjerujem da ćemo nastaviti u tom tonu 🤭
Što se tiče UZV meni su napisali 10-12 dana nakon bete. Dakle nekih 25 dana nakon transfera. Ja se baš veselim beti, još jedan dan moram izgurati 🙈
👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji