Cure, ja išla danas vadit progesteron, usput izvadila i betu, na 10dnt mi je 182 😊
Sutra ću raditi u Petrovoj i onda ponoviti opet u petak.
Jel može progesteron biti previsok? I on mi je 180nmol/L.
🤭🍀 čestitam!!🥳
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Poliklinika IVF 4/25
Cure, ja išla danas vadit progesteron, usput izvadila i betu, na 10dnt mi je 182 😊
Sutra ću raditi u Petrovoj i onda ponoviti opet u petak.
Jel može progesteron biti previsok? I on mi je 180nmol/L.
Cestitam 🤗
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025. ET x2 ➖️
Marjolinaako si u stimulaciji onda nema vodećeg folikula nego se lijekovima poticu svi antralci da podjednako rastu, sretno 🤞
Bo_5 dobrodošla i žao mi je zbog spontanih 💔. Cure su već rekle koje otprilike pretrage ćeš odraditi, i obzirom da si već u mpo obradi dobit ces popis prosirenih pretraga koji inače ide nakon uzastopnih spontanih i ivf neuspjeha od svog mpo dr. Sve te pretrage osim kariograma ima smisla napraviti prije FETa, jer kariogram je genetska pretraga i važi za buduće Ivf postupke ako će ih biti (jer tvoji embriji su pohranjeni takvi kakvi jesu i takve ih vraćaš ,dok u slucaju loseg kariograma ide se na novi Ivf i pgd u inozemstvo), I za većinu tih pretraga nalazi se čekaju cca mjesec dana, za kariogram 2-3mj. Da ti što brže I bezbolnije prođe ovo razdoblje, drži se 🤗
Lori ako si u stimulaciji s trčanjem bi trebalo prestati nakon prve folikulometrije jer tad folikuli i jajnici počinju rasti, pa da ne bi došlo do torzije jajnika ili pucanja folikula zbog naglih pokreta, možeš se prebaciti na neke laganije vježbe hodanje i sl..
Riamaronek ih se što više oplodi 🤞🙏, sad vidim upit, ja mislim da je to skraćeno od cistični sadržaj, moguce da je bilo folikula koji nisu sadržavali js nego su bili ciste i to je skroz normalno u stimulaciji, ne sadrži svaki folikul oocitu tj js, obično oni veći folikuli budu cistični, ali svakako pitaj svog dr ili embriologa kad te bude zvao za oplodnju i dace ti objašnjenje. 🤞🙏
Xoxo super beta 😍, nek se dupla 🤞🙏
Kawa ajme vec je termin 😍, nek ti prođe što brže i bezbolnije i javi nam se sa sretnim vijestima 😘❤️
NicolZja idem normalno frizeru u međuvremenu, ne baš drito pred postupak , i ne dok sam u postupku, obavezno odem kad obavim aspiraciju a prije transfera i kad su js na sigurnom 😅, za trudnoću ne znam ali uvijek se frisko ofarbam s nadom da ću ostat trudna pa da ne idem u prvom tromjesečju kad i nije bas preporuka 🫠. Za ostalu kozmetiku da, trebalo bi izbjegavati štetne sastojke , takva je preporuka i u knjizi all start with the egg.
UniqloBrevactid se prepisuje prema kilazi, ako imaš više od 80kg ide jača doza :)
Sageprekrasna crtica 😍,nek tamni 🤞🙏
Sretno svima 🤞
Hvala na odgovoru.
Ovaj mj idem prvi put u Fet u petak mi je prvi ultrazvuk...inace ne volim ici na pituranje dok mi traje menzis. Ciklusi mi nisu tocni vecinom su mi od 24-32,33 sestra rekla da nije sigurna kad ce biti transfer..
🧔 41
🙋♀️37, AMH 20
👩❤️👨 2018.
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
IVF 8.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025. ET x2 ➖️
Ajme koliko crtica i pozitivnih beta,obozavam kad krene jedan takav val😊Cestitam cure!
Mariposa ja ne znam previse ali znam da nekw cure piju kortikosteroide kod ponavljajucih neuspjelih transfera da ss malo imunitet suzbije pa eventualno to da pitas? Jesi radila histeroskopiju?
Dodo predivno. Moj progesteron je na 11dnt bio preko 200 i dr.R.je komentirao kako je to odlicno,nisam se pikala prolutexom ali sam i dan danas u 12 tt na cyclogestu i uttogestanu da sprijecimo nagli pad.
Riamaro cekamo 🤞
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓
Čestitke betice i testići ❤️🫂
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Hvala vam svima 🥹 al ja cu poludit od cekanja. Sad sam ih zvala pa me sestra kratko otkačila da embriologice rade do 7 i da poziv može biti bilo kad danas 💣💣💣
Cure koje ste kod Škvorca, kad su vama javljali?
Dodo pa to su divne vijesti, sad držimo fige za pravilno duplanje 🤞🏽🤞🏽♥️
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 ⏳
riamarro@hotmail.com
Mariposa moj plan ako ovaj transfer ne uspije je bio razgovarati s doktoricom o histeroskopiji
i scratchingu endometrija s obzirom da sam na forumu vidjela da cure imaju dobre rezultate nakon te pretrage, a ja sam do sada imala 2 neuspješna FET-a
Dodo super beta, čestitam i neka se lijepo dalje dupla 💚
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - 7dpt ➕
Zene moje… svih 10 stanica je zrelo, ali spermiogram nikad gori. Kaže biologica da je jedva pronašla morfološki ispravan materijal za rad, a nije nam prije morfologija bila problem 🥺
Na svih 10 je rađen ICSI, i imamo 4 oplođene.
Rekla me sutra nazvat da dogovorimo transfer i da vidimo jesu li A ili B kvalitete. Ova zadnja rečenica mi je ulila malo nade, jer zaista ne znam kako bih opet isti scenarij prolazila… 🙏🏼
Suprug je devastiran, baš se slomio jadan
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 ⏳
riamarro@hotmail.com
Zene moje… svih 10 stanica je zrelo, ali spermiogram nikad gori. Kaže biologica da je jedva pronašla morfološki ispravan materijal za rad, a nije nam prije morfologija bila problem 🥺
Na svih 10 je rađen ICSI, i imamo 4 oplođene.
Rekla me sutra nazvat da dogovorimo transfer i da vidimo jesu li A ili B kvalitete. Ova zadnja rečenica mi je ulila malo nade, jer zaista ne znam kako bih opet isti scenarij prolazila… 🙏🏼
Suprug je devastiran, baš se slomio jadan
Riamaro samo pozitivno 🤞 Neka se sve 4 lijepo razvijaju. 🥚🥚🥚🥚🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih, 4❄️;ET 1 blastice🍟🙏🍀
Pozdrav cure,
S ovim forumom imam love / hate odnos jer me zna previše okupirati pa se onda malo maknem i ne sudjelujem, a opet lakše je biti dio zajednice koja razumije kroz što prolazimo. Trenutno sam baš jako psihički loše jer mi je i treći transfer neuspješan unatoč super endometriju i prekrasnim blastama. Suborke koje imate ponavljajuće neuspjehe implantacije, što mi je činiti? Kakve pretrage obaviti, sugerirati, tražiti? Imam još tri blaste iz zadnjeg IVF-a i već imam kroničan strah od ponovnog neuspjeha.
Jesi obavila testove na trombofiliju?
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4