Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Verbena
    05. Svibanj 2025. 14:10

Riamaro, super vijesti!! Držim fige za što bolji rezultat sutra!! Nadam se da si dobro, odmaraj i oporavljaj se 🤗
    Lori, mislim da se općenito za vrijeme stimulacije ne preporučuju nikakvi high intensity treninzi. E sad, ne znam bi li trčanje spadalo u to? Vjerojatno ovisi koliko dugo, kojim tempom, po kakvom terenu? 🤷🏼‍♀️ Ja osovno mislim da od neke laganije do umjerene tjelovježbe može biti više koristi nego šetete, i za fitičko, a posebno za psihičko zdravlje..
    I da, ja sam u fazi čekanja M koja bi trebala doći kroz par dana pa onda od 2. dana ciklusa krećem s estrofemom..

Cure moje, posljednjih dana je baš boom novorođenčadi u bliskoj okolini i mogu vam reći da mi baš teško pada gledati te slikice i sretne vijesti.. Naravno da sam sretna zbog svake od tih žena i čak ne osjećam zavist nit ljubomoru, već neku tugu i prazninu.. 
    Eto, samo sam vam se htjela pojadati jer znam da razumijete..

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Barrrbi
    05. Svibanj 2025. 14:24

Xoxo23

Evo da vam javim da je moja beta 580 🫣🙏🏻

Eni super za folikul 🫶🏻🥰
    Riomaro odlican broj da bude dobar party 🥰🤞🏼

Xoxo odlična beta 😃😃😃🥳🥳🥳🥳🥳
    Neka se pravilno dupla 🤞

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih, 4❄️;ET 1 blastice🍟🙏🍀

• MiliPe
    05. Svibanj 2025. 14:28

Ivis Moja beta je 13.5 isto se osjecam kao i ti po malo grceva kao pred mengu, nista posebno totalno sam razocarana. Ja mislim da ako ikad budem trudna da bih trebala imati sve simptome, u praksi to i nije bas tako sve mi cekamo neki znak trudnoce a mozda su bas ovo znaci.. Zelim vam svima kao i sebi pozitivnu betu 🤞🍀🥰

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

• Mukii
    05. Svibanj 2025. 14:28

Xoxo23

Evo da vam javim da je moja beta 580 🫣🙏🏻

Eni super za folikul 🫶🏻🥰
    Riomaro odlican broj da bude dobar party 🥰🤞🏼

Super!!!!🎉❤️ divne vijesti! 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.

Uniqlo7
    05. Svibanj 2025. 14:39

Verbena

Riamaro, super vijesti!! Držim fige za što bolji rezultat sutra!! Nadam se da si dobro, odmaraj i oporavljaj se 🤗
    Lori, mislim da se općenito za vrijeme stimulacije ne preporučuju nikakvi high intensity treninzi. E sad, ne znam bi li trčanje spadalo u to? Vjerojatno ovisi koliko dugo, kojim tempom, po kakvom terenu? 🤷🏼‍♀️ Ja osovno mislim da od neke laganije do umjerene tjelovježbe može biti više koristi nego šetete, i za fitičko, a posebno za psihičko zdravlje..
    I da, ja sam u fazi čekanja M koja bi trebala doći kroz par dana pa onda od 2. dana ciklusa krećem s estrofemom..

Cure moje, posljednjih dana je baš boom novorođenčadi u bliskoj okolini i mogu vam reći da mi baš teško pada gledati te slikice i sretne vijesti.. Naravno da sam sretna zbog svake od tih žena i čak ne osjećam zavist nit ljubomoru, već neku tugu i prazninu..
    Eto, samo sam vam se htjela pojadati jer znam da razumijete..

Xoxo predivna beta🥹 čestitam, neka se lijepo dupla! 
    Verbena, mislim da nas isti filing prati. Sretni smo, cestitamo, dijelimo srecu s njima i onda kad dodjemo doma i val tuge i praznine. Mislim da nas se vecina tako osjeca. Taj popratni melankolični osjećaj jedino nemam kad netko od cura koje se ovdje bore dobije pozitivan test/rodi.. 🥹

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    Poliklinika IVF 4/25

Kawa
    05. Svibanj 2025. 14:46

pozdrav cure 🥰 prije godinu dana sam ovdje bila jako aktivna, i kao sto vidite iz potpisa nas prvi stimulirani pokusaj je bio uspjesan. iako ne pisem , tu i tamo skicnem da vidim sto se desava s curama s kojima sam prije bila u kontaktu. 
    tako cekam cijelo jutro rezultate bete od xoxo i samo da kazem da mi je jako drago, zelim ti od srca da se pravilno  dupla i da bude sve ok 🥰
    eni vidim da je tebi punkcija u srijedu, super da si se odlucila na konkretnije korake i zelim ti da ovo bude prvi i zadnji pokusaj ❤️
    dodo i tebi zelim od srca pozitivnu betu , testovi izgledaju obecavajuce ❤️
    vidim da je dosta starih cura uzelo odmor, ako citaju ovim putem ih pozdravljam, sanjuska, sani ❤️ 
    nama je danas termin ali zasad se nista ne desava, sve je spremno a ja jedva cekam upoznat svog djecaka. namucili smo se da dodemo do njega ali zato sam bila blagoslovljena predivnom trudnocom i zelim vam svima isto od srca ❤️

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Sage
    05. Svibanj 2025. 14:53

Xoxo odlična beta, neka se dalje sve dupla i da te prati školska trudnoća 💚
    eni drago mi je da nije cista i da te samo iznenadila brza ovulacija 🤗

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️; ET 1bc ⏳

Verbena
    05. Svibanj 2025. 14:54

Xoxo, nisam uhvatila betu pa čestitam ti!!! I sretno dalje ♥️♥️🤞

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Lori🍀
    05. Svibanj 2025. 15:02

Barbi nadam se da te osjećaj vara  Taj vrtlog emocija od transfera do testa je UŽAS. Metoda mučenja. 
    Sage još malo do testa
    Uniqlo tko zna možda je i taj iscjedak dobar znak

Riamaro wow super! 
    Eni super da nije cista, navijamo!
    IvisMiliPe sretno!
    XOXO wow koja beta, super!

Hvala na savjetima za vježbanje. Mislim da ću lagano trčati ili se prebaciti na hodanje.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    05. Svibanj 2025. 15:20

Verbena sretno❣️
    Oko mene je ista situacija, baš što kažeš baby boom. Razumijem kako se osjećaš, sretna zbog drugih tužna zbog sebe. Meni je baš neka težina na srcu zadnjih dana i sama sebi pritisak radim u glavi da mora biti odmah i sad😥

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.