Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivis
    05. Svibanj 2025. 13:48

Lori ne znam što bih ti rekla za trčanje. Ja sam uglavnom prije aspiracije i transfera normalno išla na pilates i na treninge snage. Nisam imala nikakvih problema zbog toga. Sad sam 12dnt i baš se pazim i držim mirovanja, samo šetam. Načelno sam ok, hvala ti na pitanju 😊 Danas me baš ulovila neka tuga jer još ništa ne osjećam osim malo pritiska kao pred m. Trudim se biti što strpljivija, ali danas me baš nekakvo plakanje ulovilo.
    Riamaro super rezultat!!! Neka bude što više smrzlića 🤞🍀
    MiliPe kad je tebi predviđena beta?
    Eni žao mi je, ne znam što bih ti rekla... šaljem zagrljaj 🫂

👩🏻35👦🏻34
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
    ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
    04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

Xoxo23
    05. Svibanj 2025. 14:01

Evo da vam javim da je moja beta 580 🫣🙏🏻 

Eni super za folikul 🫶🏻🥰
    Riomaro odlican broj da bude dobar party 🥰🤞🏼

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 ⏳25.07 UZV 🙏🏻

• Nina000
    05. Svibanj 2025. 14:05

Cure vas sve koje pate simptomi pred čekanje bete, kod mene je bilo ovako: negdje 4 dan nakon transfera sam bila ljuta na sve živo. Radim s kamionđijama i stvarno se trudim u poslu i uvijek sam u dobrom odnosu sa svima i poznatima i nepoznatima, taj dan sam ih sve sterala u rodni kraj. Grozno sam se osjecala. Bas sam bila zivcana i nadrndana. Jedva sam cekala da dodjem doma. Sutra dan ja kao nova. E tad su poceli nekakvi grcevi koji su bili cudni. 8dnt je bilo smeđarenje, tu sam pomislila da je menga stigla. Testirala se 9dnt. Jedino po cemu sam ja nekako znala su grudi. Bile su osjetljive, bolne. I evo do danas kad sam 6tt su osjetljive, bolne, grceve imam nekoliko puta. Nemam volje za jelom, ne povraca mi se ali ja uopce nisam gladna. Imala sam super probavu, sad imam zatvor. I to me bas muci. 

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414

Ivis
    05. Svibanj 2025. 14:06

Kasne mi malo poruke pa sada vidim Eni držim fige 🤞🤞🤞🍀🍀

👩🏻35👦🏻34
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
    ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
    04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

Verbena
    05. Svibanj 2025. 14:10

Riamaro, super vijesti!! Držim fige za što bolji rezultat sutra!! Nadam se da si dobro, odmaraj i oporavljaj se 🤗
    Lori, mislim da se općenito za vrijeme stimulacije ne preporučuju nikakvi high intensity treninzi. E sad, ne znam bi li trčanje spadalo u to? Vjerojatno ovisi koliko dugo, kojim tempom, po kakvom terenu? 🤷🏼‍♀️ Ja osovno mislim da od neke laganije do umjerene tjelovježbe može biti više koristi nego šetete, i za fitičko, a posebno za psihičko zdravlje..
    I da, ja sam u fazi čekanja M koja bi trebala doći kroz par dana pa onda od 2. dana ciklusa krećem s estrofemom..

Cure moje, posljednjih dana je baš boom novorođenčadi u bliskoj okolini i mogu vam reći da mi baš teško pada gledati te slikice i sretne vijesti.. Naravno da sam sretna zbog svake od tih žena i čak ne osjećam zavist nit ljubomoru, već neku tugu i prazninu.. 
    Eto, samo sam vam se htjela pojadati jer znam da razumijete..

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Barrrbi
    05. Svibanj 2025. 14:24

Xoxo23

Eni super za folikul 🫶🏻🥰

Xoxo odlična beta 😃😃😃🥳🥳🥳🥳🥳
    Neka se pravilno dupla 🤞

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏

• MiliPe
    05. Svibanj 2025. 14:28

Ivis Moja beta je 13.5 isto se osjecam kao i ti po malo grceva kao pred mengu, nista posebno totalno sam razocarana. Ja mislim da ako ikad budem trudna da bih trebala imati sve simptome, u praksi to i nije bas tako sve mi cekamo neki znak trudnoce a mozda su bas ovo znaci.. Zelim vam svima kao i sebi pozitivnu betu 🤞🍀🥰

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

• Mukii
    05. Svibanj 2025. 14:28

Xoxo23

Eni super za folikul 🫶🏻🥰

Super!!!!🎉❤️ divne vijesti! 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Uniqlo7
    05. Svibanj 2025. 14:39

Verbena

Riamaro, super vijesti!! Držim fige za što bolji rezultat sutra!! Nadam se da si dobro, odmaraj i oporavljaj se 🤗
    Lori, mislim da se općenito za vrijeme stimulacije ne preporučuju nikakvi high intensity treninzi. E sad, ne znam bi li trčanje spadalo u to? Vjerojatno ovisi koliko dugo, kojim tempom, po kakvom terenu? 🤷🏼‍♀️ Ja osovno mislim da od neke laganije do umjerene tjelovježbe može biti više koristi nego šetete, i za fitičko, a posebno za psihičko zdravlje..
    I da, ja sam u fazi čekanja M koja bi trebala doći kroz par dana pa onda od 2. dana ciklusa krećem s estrofemom..

Cure moje, posljednjih dana je baš boom novorođenčadi u bliskoj okolini i mogu vam reći da mi baš teško pada gledati te slikice i sretne vijesti.. Naravno da sam sretna zbog svake od tih žena i čak ne osjećam zavist nit ljubomoru, već neku tugu i prazninu..
    Eto, samo sam vam se htjela pojadati jer znam da razumijete..

Xoxo predivna beta🥹 čestitam, neka se lijepo dupla! 
    Verbena, mislim da nas isti filing prati. Sretni smo, cestitamo, dijelimo srecu s njima i onda kad dodjemo doma i val tuge i praznine. Mislim da nas se vecina tako osjeca. Taj popratni melankolični osjećaj jedino nemam kad netko od cura koje se ovdje bore dobije pozitivan test/rodi.. 🥹

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

Kawa
    05. Svibanj 2025. 14:46

pozdrav cure 🥰 prije godinu dana sam ovdje bila jako aktivna, i kao sto vidite iz potpisa nas prvi stimulirani pokusaj je bio uspjesan. iako ne pisem , tu i tamo skicnem da vidim sto se desava s curama s kojima sam prije bila u kontaktu. 
    tako cekam cijelo jutro rezultate bete od xoxo i samo da kazem da mi je jako drago, zelim ti od srca da se pravilno  dupla i da bude sve ok 🥰
    eni vidim da je tebi punkcija u srijedu, super da si se odlucila na konkretnije korake i zelim ti da ovo bude prvi i zadnji pokusaj ❤️
    dodo i tebi zelim od srca pozitivnu betu , testovi izgledaju obecavajuce ❤️
    vidim da je dosta starih cura uzelo odmor, ako citaju ovim putem ih pozdravljam, sanjuska, sani ❤️ 
    nama je danas termin ali zasad se nista ne desava, sve je spremno a ja jedva cekam upoznat svog djecaka. namucili smo se da dodemo do njega ali zato sam bila blagoslovljena predivnom trudnocom i zelim vam svima isto od srca ❤️

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.