Sage kod nas embriologice odlučuju o tome, pretpostavljam prema kvaliteti i broju dobivenih blastica.. npr meni je od 8 ukupno, 4 po jednu slamčicu, a ostalih 4 dvi slamčice po dvi. Samo mi je bilo javljeno 🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
Evo i mene... 20. d.c. lijevo više nema folikula, desno je narastao s 10 na 14 mm, endometrij 12,2 mm. Sutra opet uzv i hormoni, više nikome ništa nije jasno kod mene 😂😂 Slučaj za razmatranje 😀
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Pozdrav, cure! 😊
Opet ja s gomilom upitnika nad glavom 🙈
Iz Brussela su mi spomenili pretrage na cističnu fibrozu, Fragile-X, spinomuskularnu atrofiju... Jel neka od vas to radila?
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Pozdrav, cure! 😊
Opet ja s gomilom upitnika nad glavom 🙈
Iz Brussela su mi spomenili pretrage nacističnu fibrozu, Fragile-X, spinomuskularnu atrofiju… Jel neka od vas to radila?
nisam osobno radila, ali znam da se vadi krv i šalje za Španjolsku i/ili Beč, ne mogu se sjetiti koji lab je za što, otprilike za mj dn budu rezultati.
06/23 Missed ab. 9+6 tt
03/24 beta 120 , biokemijska
03/25 ICSI 9 js, 6 oplođeno, morula + blastocista
04/25 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska
Pozdrav svima,
Ima li netko iskustva da otkako je bio svjezi transfer u stimuliranom postupku ima problem s endometrijem. Naime nikada prije transfera i aspiracije (dok smo pokusavali prirodnim putem) nisam imala problem s debljinom endometrija i da iz ciklusa u ciklus nema folikulogeneze. Jer sam isla i na folikulometrije prije konstantno i svaki ciklus je dao folikul i endo je bio ok samo do trudnoce nije dolazilo bar ne u tim mjesecima kad me se pratilo ali sad sam imala u 2 mj prvi put ivf postupak stimulirani i samo taj isti ciklus jedan ET neuspjesni i od tad muke i borbe nema folikulogeneze endo tanak, svaki put se odustane od transfera. Islo se s estrofemom sad se ovaj ciklus novi planira femara ali citala sam da treba i napraviti pauzu nakon tih stimuliranih a meni doktor nista ne spominje niti da se tjelo treba odmoriti niti zasto se sve poremetilo i sad vise nemam doslovno nista. Ponekad mi stvarno dode zao sto sam ipak osla na ivf postupak jer imam osjecaj da ce uskoro kad budem i hormone radila amh se srozat debelo. Da sve stoji i da se tjelo ponasa kao kod zene u menopauzi. Molim vasa iskustva ako je bilo slicnih jeste radile pauzu i kada ?
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Dasii možda tvom tijelu treba malo duže da uspostavi normalan ciklus poslije stimulacije. Svakako inzistiraj na odgovorima i nemoj se bojat pitati.
Vidim da si imala Rekovelle. Možeš li mi, molim te, reći kako si reagirala na njega, koliko stanica je dobiveno?
MiliPe sretno sutra 😘
Ja sam danas imala uzv, poslije minimalne doze Rekovelle brojimo 13-14 folikula, novi uzv u petak i aspiracija vjerojatno u ponedjeljak. Danas, 7dc je jedan folikul već 18,4, ali njega ćemo zanemariti. Cilj je fokusirati se na manje folikule i izvući što kvalitetnije stanice.
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 Rekovelleve + Orgalutran ⏳
riamarro@hotmail.com
Meni su vadili progesteron na dan aspiracije i rekli su mi da mi je dosta nizak (bio je 1.79 ng/ml). Dali su mi prolutex injekcije 7 dana i utrogestan 3x dnevno do bete. Mukii koliko je tebi bio progesteron? Vjerujem da su ti isto napisali na nalazu od aspiracije
Hej, bio mi je 14.9 ng/ml. Doktor mi je na transferu rekao da je progesteron super pa kao ne treba nista osim Utrica
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.
Dasiimožda tvom tijelu treba malo duže da uspostavi normalan ciklus poslije stimulacije. Svakako inzistiraj na odgovorima i nemoj se bojat pitati.
Vidim da si imala Rekovelle. Možeš li mi, molim te, reći kako si reagirala na njega, koliko stanica je dobiveno?
MiliPesretno sutra 😘
Ja sam danas imala uzv, poslije minimalne doze Rekovelle brojimo 13-14 folikula, novi uzv u petak i aspiracija vjerojatno u ponedjeljak. Danas, 7dc je jedan folikul već 18,4, ali njega ćemo zanemariti. Cilj je fokusirati se na manje folikule i izvući što kvalitetnije stanice.
Super! Dobre vijesti🥰
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.
Cure malo sam se isključila do transfera pa nisam sve polovila, vidjela sam nešto dobrih beta i termina za UZV idući tjedan. Želim vam dosadne i školske trudnoće🤞
Što se tiče promjene planova i odustajanja od ciklusa, znam kako je, šaljem zagrljaj i dobru vibru za naredni mjesec❤️
Pitanje za sve koji ste imali više blastocisti, kako ste birali kako ćete ih zalediti (pojedinačno ili po dva)? Mi ćemo sutra saznati koliko ih imamo, ali evo razmišljam već o raznim varijantama pa bih voljela biti spremna :)
Hej! 😊 Nama je samo javljeno na koji nosac je stavljeno koliko, u nasem slucaju jedna blastocista po nosacu. Mislim da je to odluka embriologa ovisno o kvaliteti zametka.
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Mukii bome puuuuno vise nego moj! Malo me brine sto su mi onda s tako niskim progesteronom dali prolutex na samo 7 dana. Mozda bi bilo bolje da su produzili do bete :/ Mozda mi je to bio razlog za 2 biokemijske nakon inseminacije jer tada nitko ne kaze da bi se trebao vaditi progesteron. Nikad necemo saznati
Riamaro to je super!!! Drzim fige da bude super! 🍀🍀Planiras anesteziju?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Sortiraj odgovore
Najstariji