Dodo, Muki, Ivis čestitam 🍀🙂
Verbena ovo je baš zanimljiva informacija🤔
Cure koje ste na Sv.Duhu, jel ste nakon aspiracije dobile nekakvo otpusno pismo gdje piše koja je bila terapija, koliko folikula je aspirirano, kakvi su bili, kakav je spermigram partnera bio i sl.? Jel generalno dobivate nalaz nakon svakog pregleda/uzv-a? Ja nisam dobila svaki put, a nema ničeg ni na e-građani (od 5 posjeta, na e-građanima je nalaz samo od prvog posjeta)
.
Netko je spomenuo u starim postovima da su im iz VV preporučili odlazak u Češku. Za koje 'slučajeve' je Češka na glasu kao bolja? Neka određena bolnica ili generalno?
Ja sam u Vinogradskoj, vjerujem da je svugdje slicno pa napisem i mozda pomogne-morala sam napomenuti nakon folikulometrije da zelim nalaz svaki put jer ga ne bi izdali, a meni treba za putni nalog. Ostale nalaze bi dali, ali ovo ne bi osim ako na pocetku izricito ne naglasim da mi treba..
👩🏻’93. AMH 6.50 pmol/l
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
💊 Bemfola, Cetroride, Ovitrelle
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
6/2025 ICSI/TESE ⌛️
Koka, vjerujem da kod mene ovaj peak znači da je vjerojatno došlo do ovulacije ovog malog folikula, ali kako je mali, jajna stanica u njemu nije mogla dovoljno sazrijeti, a ako je jajna stanica nezrela, nije za očekivati ostvarenje trudnoće.
Sutra idem na pregled pa me baš zanima što će se vidjeti na UZV.
Anda, ja sam na Sv Duhu. Za folikulometrije imam onu njihovu terapijsku listu gdje sam upišu nakon svakog pregleda broj i veličinu folikula i debljinu endometrija.
Za "veće stvari" (aspiracija, et, fet, mmc) sam svaki put dobila nalaz koji sadrži copy-paste anamnezu, kratki nalaz UZV i postupak koji je napravljen i zaključak s uputama za dalje.
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Medenko neka si se odmorila😊 Ja u sri imam konzultacije pa ću preuzeti lijekove, negdje za vikend trebam dobiti i onda kreće pikanje.
Tea imamo jako sličnu situaciju. Meni je nizak AMH, imam dijete i pokušavamo god i pol. Ja sam u poliklinici Škvorc u Samoboru i zadovoljna sam. Oni imaju ugovor s hzzo. Sretno!
Verbena zanimljivo je ovo s trakicama. Ja svaki mj ulovim pik ali tko zna što se stvarno događa u tijelu
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Dodo sretno, da se mrvica čvrsto primi 🤞🏼❤️❤️
Muki odlična beta i duplanje 😍
Verbena tako bi i meni bilo .. ja nebi imala ni vidljivog folikula a trakica pozitivna 🙄
Xoxo23, ne razumijem, kako je trakica pozitivna a nema vidljivog folikula? Ajde za Verbenu mi je i jasno jer je bio folikul.
Cure, pratite li vi ovulaciju lh trakicama kad ste u stimuliranom? Kad je najbolje dati stopericu, kad je već pik ili prije? Nešto razmišljam da počnem pratiti. Nadam se da ovaj put neće biti ciste i da ću moći u postupak.
Sretno svima ❤️
👨42 👩42
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
Hope kod PCOS su razine LH, dosta visoke neovisno o tome da li ima ovulacije ili ne. Zato trakice nisu pouzdana metoda praćenja ovulacije i zato će uvijek na UZV vidit jeli blizu/jeli prošla itd. 😊
Neznam zašto bi pratila sama ovulaciju u stimuliranom ako je UZV svako dva dana i nama doktori u St određuju dan i uru štoperice a ne mi sami 😳
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
Hvala svima na lijepim željama, vratili smo 2 bubice, tako da se nadam da će se barem 1 primiti 😊
Imam pitanje u vezi soka od cikle - ostala mi je cijela boca jer se endometrij super zadebljao pa me zanima mogu li ga koristiti i sad ili ne više. Za ananas pretpostavljam da ne bih trebala radi kontrakcija maternice.
Želim svima lijepu nedjelju i puno sreće ovaj tjedan, što god imale 🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
P. S. Je li netko od vas koristio Prolutex svaki dan i ako da, koje su bile indikacije za to?
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Netko je spomenuo u starim postovima da su im iz VV preporučili odlazak u Češku. Za koje 'slučajeve' je Češka na glasu kao bolja? Neka određena bolnica ili generalno?
Anda u našem slučaju VV nas je uputio na kariogram, a na nalazu s Rebra je napisano mišljenje da zbog translokacije postoji indikacija za postupak PGTa koji se radi u inozemstvu. Prema tom nalazu su iz VV predložili jednu kliniku iz Praga i jednu iz Bruxellesa. Ne znam da li predložene klinike ovise o tome jesu li povezane s HZZOom ili ovisno o problematici para 🤷♀️
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET
ivis11062@gmail.com
Hvala svima na lijepim željama, vratili smo 2 bubice, tako da se nadam da će se barem 1 primiti 😊
Imam pitanje u vezi soka od cikle - ostala mi je cijela boca jer se endometrij super zadebljao pa me zanima mogu li ga koristiti i sad ili ne više. Za ananas pretpostavljam da ne bih trebala radi kontrakcija maternice.
Želim svima lijepu nedjelju i puno sreće ovaj tjedan, što god imale 🤗
Super! Sada samo uzivaj i odmaraj i drzim fige da se mrvice prime🤞🍀🥰
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180… uzv 6.5.
Hope kod PCOS su razine LH, dosta visoke neovisno o tome da li ima ovulacije ili ne. Zato trakice nisu pouzdana metoda praćenja ovulacije i zato će uvijek na UZV vidit jeli blizu/jeli prošla itd. 😊
Neznam zašto bi pratila sama ovulaciju u stimuliranom ako je UZV svako dva dana i nama doktori u St određuju dan i uru štoperice a ne mi sami 😳
Joj da, nisam se ni sjetila PCOS. Naravno, doktor određuje, ali nekad ni on nije siguran da li dati stopericu taj dan kad sam bila na folikulometriji ili sutradan, zato sam mislila da možda netko tako prati i možda se pokazalo kao sigurnija metoda. Ispričavam se ako je pitanje bilo glupo.
👨42 👩42
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji