Cure samo da javim, napravila test. Opet snijeg bijelo 💔 Tako da znam sutra ishod bete.
Kako dalje, što dalje, neznam.
I ja sutra vadim betu😏naravno odgovor već znam😔..
Vjerujem da si dosla do djela šta sada,kuda,šta promijeniti…a energetski se dici🤯
Tako nekako se osjećam. Pred zidom. Uz sve moguće terapije, prp metode svačega nečega opet ništa. Vjerojatno je u startu blastica s greškom ili neznam ni sama što bi moglo biti. Slijedi nam sve ispočetka, aspiracija itd.
Cure ako imate kakav savjet (možda još neznam za njega) kako poboljšati kvalitetu jajnih stanica, poboljšati muški dio, molim Vas pište što ste radili, uzimali. Bila bi vam zahvalna ❤️🩹
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Pozdrav cure,
Molim vas za pomoć, u petak sam bila na UZV, sve je u redu, vidljive gestacijska i žum.vrećica, međutim još se ne čuje ❤️.
Od FET-a sam na terapiji Estrofem i Cyclogest.
Jučer navečer sam na wc papiru primijetila par tamnosmeđih točkica. Noćas i jutros sam prilikom brisanja primijetila ostatke cyclogesta obojane u smjetlosmeđu boju. Jako me strah, ali opet si mislim - ne treba paničariti, jer svugdje čitam da nije opasno ako crveno. Da li je koja od vas imala takav ili sličan slučaj? Ne znam što da radim…
Ja u ovom postupku imam smeđarenje od 10dnt, jače slabije,... Ali ide na sve slabije (nađem hematom na uzv)
Moguće da je od lijekova, moguće da si se pogrebala, možda postoji negdje nekakvi hematom.
U 1. trudnoći nisam ni znala da imam hematom dok nije pukao u 10tt, bio je na cerviksu pa nije bio opasan za bebu.
Polako samo i sretno.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
243.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
🌟✨💫
Imam jedno pitanje van medicine… kada govorite okolini za trudnoću? Ja sam uvijek htjela čekati ta famozna tri mjeseca da prođu pa onda, ali nakon toliko godina i neuspjeha, htjela bih već ulicom trčati i vrištati da sam trudna, jer eto nažalost strah je prisutan uvijek i nekad bih htjela to podijeliti jer sto ako se nedaj Boze nešto opet desi, neću vise imati priliku to izgovoriti😭😩… Jedna med sestra mi je rekla da me razumije i da obzirom na strah mogu to gledati kao da sve sto se može desiti na početku ustvari može bilo kada jer eto, nije trudnoća filmski scenarij uvijek… A s druge strane misli čovjek eto šutim da ne čuje zlo…
Ja bi najradije svina vikala trudna sam, ali bas me strah, nasi bliznji znaju, na mom poslu i mm ovom, ali npr javno sa slikom sa uzv npr na fejs, kako je to moj mm zamislio, ja se ne usudim.. Prvo sam rekla da cekamo prvi uzv, pa sad ipak jos i drugi, ali nisam sigurna i da cemo poslije drugog.. A strah me tog uzv vise nego iceg, znam da sam na prvom mislila da ce mi srce iskocit, a sad na drugom tek uhhh.. Ehhh kad se sjetim prve trudnoce, bez brige i pameti kroz cijelu trudnocu isla, bila je prirodna i bila je prije puno godina, bika sam mlađa, pa mozda zato.. S ovom sad se ne mogu nikako opustiti..
Medenko i dreamer drzimo fige da bete iznenade 🤞🍀
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚 (5 oplođenih) 1🐣 0❄️ ET
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Nakon 3 mj korištenja dha, dhea, q10, vitamin d, folacin i muž profertil prvi puta uz svježi ET imali o jednog smrzlića.
Mada kažu da se ženske stanice nemogu poboljšati ...
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
243.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
🌟✨💫
plavuša kod nas isto. On se bas veseli i htio bi već danas da svi znaju. A možda je i u pravu, ne mogu se sakriti do poroda, a i to neće ništa promjeniti
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀
Drage borilice,
Krećem u postupak, krećem s Femarom... Tražila sam mišljenje endokrinologa jer imam povišen samo Anti Tg, TSH uredan i rekao je da ne trebam još terapiju nikakvu da to ne bi trebalo imati utjecaja na ishod u Mpo priči.
Želim vjerovat kako je ovo zadnji put🙏
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Dreamer jako mi je žao 💔 Nemam ništa pametno za reći, kratko sam u ivf-u. Nadam se da će ti idući postupak donijeti sreću!
Zara čestitam na beti!
Marita sretno!
Ana ZK i Plavuša vaši potpisi mi daju nadu! Strah me baš da će biti teško kod mene zbog tog AMH. Nek vam budu uredne trudnoće do kraja, od srca vam želim.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Hope82 auuu, pa zakaj bez alkohola, ja se ne bih usudila itijednu injekciju pikat bez toga, odnosno Octenisepta, a pikam se sukladno uputama: barem 5 cm lijevo ili desno od pupka, ubod pod 90 stupnjeva i lediti 10 min. Imam masnice obje strane trbuha svejedno, jebi ga. Što se tiče pomicanja sata, a kaj sad, piknut ću se ranije po novom vremenu i ciao. 😁
Aries85 ajme draga hvala ti puno, puno! Baš me dirnula tvoja reakcija. Da, i ja sama još se privikavam na činjenicu da je moje vrijeme napokon došlo! 😍🥹🥰
Lea25 znači ti tako reagiraš na Cyclogest? To prvi put čujem, nisam nikad tako reagirala na progesteron, tako da brijem da je kod mene ipak od stimulacije. A ovo što pišeš o strahu i kad reći, jer ako ne kažeš sad, možda kasnije nećeš stići, evo imala sam identične misli. Nevjerojatno. Da, vikala bih s krovova, ali suzdržavam se. 😅❤️
RiaMaro hvala na savjetu, imam doma rehidro, probam. 🥰
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Dreamer, tako mi je žao... Nadam se da si dobro i šaljem ti veliki zagrljaj 🤗 Nemam ti što pametno reći jer vjerujem da si većinu već odradila (kariotip, histero i NK, trombofilije, imunologija - štitnjača, antifosfolipidni, ANA i celijakija..) dalje od toga ne znam.. ev razmisliti o PGT-A zametaka?
.
Bela draga, otišao mi je komad srca s onom tvojom objavom.. Tako sam se nadala da će ti ovaj postupak biti dobitan.. Neizmjerno mi je žao... Znam da si jaka i da ćeš isplivati i iz ovoga.. Želim ti mir i zdravlje, a ostalo, kako god se odlučite, će doći 💙
.
Batice, za Brevactide, ja sam ga dobivala u zadnjem FET-u- prvu dozu odmah nakon transfera, a drugu nakon 4 dana (kad se daje nakon transfera, koristi se u svrhu podržavanja žutog tijela). Prvu dozu sam dobila u bolnici, a drugu mi je dala prijateljica jer ima "lakšu ruku" od muža. Daje se u debelo meso na način da stranu za koju se odlučiš "podijeliš" na 4 kvadranta, a injekciju daješ u gornji vanjski kvadrant. Dezinficiraš mjesto uboda, slobodno ubodeš iglu jer je injekcija muskularna, samo pazi da prije nego uštrcaš lijek obavezno aspiriraš (povučeš držač od šprice prema gore) - tako provjeravaš da nisi u krvnoj žili. Ako nema krvi, daš lijek, ako ima, mijenjaš ubodno mjesto.
Vrijeme eliminacije Brevactida 1500 jedinica je nekih 7 dana - inicijalno vrijeme poluraspada je cca 6 sati, nakon toga svakih cca 24 sata.
.
Lea, drago mi je da je na kraju sve ispalo dobro 🤗☺️
.
E da, za vježbanje nakon transfera.. Ja recimo idem na jogu, moja instruktorica zna da sam u MPO procesu pa mi je rekla samo da joj napomenem da sam imala transfer da mi malo prilagodi vježbe (ne bi smjelo biti većeg naprezanja trbušnih mišića u početku), tako da planiram normalno nastaviti vježbati kad do toga dođe.
.
Sretno cure svima! 💓
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Dreamer, žao mi je 🥺
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳