Kloksi1987 nažalost informacije za KBC Ri su da nisu prošli inspekciju, odnosno sada su unutar roka za rješavanje nesukladnosti koju su dobili. Problem je navodno u infrastrukturi nove zgrade, odnosno nešto što je teško rješivo. Riječi jedne ginekologice su bile da je problem teško legalno rješiv, pa iskreni savjet je da ne čekate ih za rad ukoliko ste u mogućnosti ići u Zg.
Jokahtjela bih se nadovezati na ovu temu. Znam da bi dosta ljudi htjelo posvojiti malu bebu (iako meni bi bilo drago posvojiti i starije dijete, ali muž ne bi htio u taj proces, no nebitno). Koliko uopće naš sustav omogućuje takvo nešto?
Rijetko. Ovo je ravno eurojackpotu. Ali doslovno. Ja sam bila pobornik samo bebe do godine dana,muz je htio i starije dijete al nekako nisam mogla. 2022 smo usli u registar od tada nas nisu nikako zvali. Sad smo promjenili u sustavu da zelimo dijete od 0-7 godina i tada su krenili pozivi među njima i ovaj zadnji beba od 2 mjeseca. Danas su nam obznanili da su nas izabrali za posvojitelje. 🥹🥹🥹🥹🩷🩷🩷🩷
Draga Joka cestitam od srca i zelim vam svu srecu ovog svijeta, volite se i mazite. Uzivaj u svakom danu sa svojom bebom!💕🧸🌷
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Joka ajme predivno. Baš mi je drago za vas.
Mi smo u onoj drugoj kombinaciji, za udomljavanje. Pao mi mrak na oči od one silne papirologije. Još mi fali jedan papir koji nikako da stigne da mogu sve predati.
Što se tiče poziva mislim da se radi o nekoliko poziva godišnje i oni ne gube roditeljska prava. To je strašno jer toliko ima djece, a opet bolje im je u obiteljima gdje su željena nego po domovima.
Nadam se da beba uskoro stiže. ❤️
Sretno i tebi draga, procitala sam onaj dan za dan poroda, zao mi je i nadam se da za tebe dolaze lijepsi dani🌞
09.2023. Vinogradska IVF
03.2024.Škvorc IVF
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
Vidim da ima pozitivnih testica i poduplanih beta, cure cestitam i sretno dalje! ✨ Rolice jesi ponavljala test? 🤞🏻Srculence meni uzmu maticnu na Tresnjevackom placu kod neke bakice na standu mogu pitati ako si i Zagreba. Znam da ima u cityu isto kod teta na standu sto prodaju med, pa i to mozes izviditi.
09.2023. Vinogradska IVF
03.2024.Škvorc IVF
09.2024.Škvorc ICSI
Sirena poznat mi je taj osjećaj kada ne želiš mjenjati kliniku. Ja sam mnogo puta zakazivala konzultacije kod drugih pa otkazala. U Vg sam se uvijek osjećala kao doma. Tu su bile najbolje sestra Željka i Anita, biolozi koje sam već znala, moj doktor. Naravno da je ponekad bilo i loše organizacije i kao na traci ali da opet moram sve ispočetka, opet bi izabrala isti put i Vg. Ok, ja sam malo I sentimentalna jer sam ipak tamo 12 godina i 2 ostvarene trudnoće. Crvena doktorica meni nikad nije bila samostalno u ordinaciji tako da ne mogu komentirati a dr. Iva je još mlada i tek na početku karijere ali vjerujem da će s vremena i ona biti sigurnija u sebe. A i znam da ona uvijek zove Kunu ili Bolanču kad nije sigurna i konzultira se s njima. Kada sam 1. put došla u Vg. većina cura je tada željela Tomića ili Kunu, tad je Bolanča bio mlad i isto nesiguran, ali meni je sjeo na prvu i nikad se kasnije nisam dala od njega. Vodio mi je I 1. trudnoću, i sada ovu i trenutno dok zamislim da će uskoro biti naš zadnji susret kad budem 32 tt dođe mi da plačem.
Joka divno, predivno ❤️ uživajte u onome što slijedi, a onda kroz neko vrijeme po brata ili sestru 🥹
Belaaa sretno ❤️
Masha 😲😲😲😲 , nadam se da je sve iza tebe i da te dalje čeka samo najbolje i najljepše
Baccarat sada nema druge nego pratiti dalje. I vjerovati. Stvarno, točno znam kako se osjećaš i voljela bi ti dati neki pametan savjet I nekako te umiriti ali do prvog UVZa te čeka igra živaca. Držim fige da iz te igre izađeš kao pobjednik. Naša Sani možda ne voli nepravilne bete ali voli čuda. Ja da nisam onda stalno imala nju na vezi vjerovatno bi "skrenula" s pameti. Sretno, najsretnije 🙏🤞 Kada si mislila vaditi opet betu?
Ostalim curama i čekalicama sretno 😉
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Kloksi1987 nažalost informacije za KBC Ri su da nisu prošli inspekciju, odnosno sada su unutar roka za rješavanje nesukladnosti koju su dobili. Problem je navodno u infrastrukturi nove zgrade, odnosno nešto što je teško rješivo. Riječi jedne ginekologice su bile da je problem teško legalno rješiv, pa iskreni savjet je da ne čekate ih za rad ukoliko ste u mogućnosti ići u Zg.
Pa evo sada su mi sa Radio Rijeke napisali da su ih kontaktirali i da bi kroz par dana trebali poceti sa radom
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
Sirena poznat mi je taj osjećaj kada ne želiš mjenjati kliniku. Ja sam mnogo puta zakazivala konzultacije kod drugih pa otkazala. U Vg sam se uvijek osjećala kao doma. Tu su bile najbolje sestra Željka i Anita, biolozi koje sam već znala, moj doktor. Naravno da je ponekad bilo i loše organizacije i kao na traci ali da opet moram sve ispočetka, opet bi izabrala isti put i Vg. Ok, ja sam malo I sentimentalna jer sam ipak tamo 12 godina i 2 ostvarene trudnoće. Crvena doktorica meni nikad nije bila samostalno u ordinaciji tako da ne mogu komentirati a dr. Iva je još mlada i tek na početku karijere ali vjerujem da će s vremena i ona biti sigurnija u sebe. A i znam da ona uvijek zove Kunu ili Bolanču kad nije sigurna i konzultira se s njima. Kada sam 1. put došla u Vg. većina cura je tada željela Tomića ili Kunu, tad je Bolanča bio mlad i isto nesiguran, ali meni je sjeo na prvu i nikad se kasnije nisam dala od njega. Vodio mi je I 1. trudnoću, i sada ovu i trenutno dok zamislim da će uskoro biti naš zadnji susret kad budem 32 tt dođe mi da plačem.
Jokadivno, predivno ❤️ uživajte u onome što slijedi, a onda kroz neko vrijeme po brata ili sestru 🥹
Belaaa sretno ❤️
Masha😲😲😲😲 , nadam se da je sve iza tebe i da te dalje čeka samo najbolje i najljepše
Baccaratsada nema druge nego pratiti dalje. I vjerovati. Stvarno, točno znam kako se osjećaš i voljela bi ti dati neki pametan savjet I nekako te umiriti ali do prvog UVZa te čeka igra živaca. Držim fige da iz te igre izađeš kao pobjednik. Naša Sani možda ne voli nepravilne bete ali voli čuda. Ja da nisam onda stalno imala nju na vezi vjerovatno bi "skrenula" s pameti. Sretno, najsretnije 🙏🤞 Kada si mislila vaditi opet betu?
Ostalim curama i čekalicama sretno 😉
Sestre su super, iskreno nisam imala lose iskustvo ni s Tomićem, ja imam jako problema sa transferima i svi su probali od Kune, Ive, Šole, Tomića, otisla sam u privatnu kliniku na probni tranafer i to je bio kaos i stvarno mi se ne prolazi to da drugi kopaju po meni bezuspjesno a B mi je zadnji transfer napravio bez problema i kod njega se jedino opustim i ne boli me jako. Jako bi mi bilo tesko da odem od njega. Planiram otic kod njega privatno da vidim jel se da jos nesto napravit od pretraga jer u bolnici nema toliko vremena za razgovor posebno kad je guzva.
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Joka cestitam i uzivaj sa svojom bebicom,nitko i nista je nece voljeti i paziti nego ti.
Ostale cekalice vidim da vadite betu po par puta,zanima me zasto to? Kod nas se vadi jednom,ako je pozitivna nastavlja se terapija naredna dva tjedna i onda se radi ultrazvuk. I test nepreporucucuju radit prije 12og dana nakon transfera.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Ni ja nisam imala loše iskustvo s Tomićem, ali ljutilo me što radi transfer bez UVZ i što kod njega "više pitaš, manje znaš" . Isto sam kad sam vidjela i osjetila da je u Vg pretrpani išla privatno.
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Pozdrav ženice!
Dali možda koja ide na VV pa da mi pomogne..
Rekli su mi tamo ,ali sam zaboravila…😂😂🙉
Mjesecnicu san dobila ujutto danas, dali na prvi pregled dolazi u ponedjeljak u 8 ili 11??
Hej draga ja sam uvijek dolazila oko 8🙈🤷🏽♀️..ja sam ti u pon na transferu u 11.30…tako da pretpostavljam da su pregledi od 8,a poslije sala…tko zna ako bude guzva možda se i sretnemo..😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji