Marisha jao kakva situacija, nevjerojatno. Nadam se da će bit sve ok uskoro ❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Rolica, Marija, Baccarat žao mi je, cure…
Marisha nevjerojatna prica! Zelim ti brz oporavak 🫶
Bela sretnoo!
Plavuša vidi s lijecnikom, ali ja ti i na visoj razini D vitamina pijem ampulu 1x tjedno. Optimalan bi trebao bit oko 130, tako mi je endokrinolog rekao
29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Javljam Vam se s ne dobrim vijestima, jučer mi je počelo tutnjanje u ušima i išla sam mjerit tlak koji je bio visok a ja imam niski, danas opet isto visok tlak i moj ginekolog je rekao da odem na hitnu a sutra imam pregled u Vinogradskoj na humanoj.
Isla sam na hitnu ginekološku u VG tlak visok, napravili mi uzv i stanje je isto kao i prije tj dana ne vidi se EO ni ŽV rekli su da odem sutra na uzv po redovnom pa ćemo vidjeti što dalje.
Jednostavno sam slomljena.
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️ hosteroskopija Bettocchi✔️
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed abortus 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596 🙏
Bok cure, jedna od OGs speaking :) Pratim vas nekad po par dana zaredom, a nekad ne pogledam pola godine forum. Hvala svakoj od vas koje ste mi pisale predivne poruke podrške kad sam se javila čestitati Darling na trudnoći. Sad vidim da je u međuvremenu i rodila, čestitam draga! 🌹❤️
Htjela bih samo reći svakoj od vas - hrabre ste što ste na ovom putu, jer on sam po sebi je motherfucker. I bez obzira na pluseve ili minuseve, znajte da ste na pravom putu, slušajte uvijek sebe. Ako vam ne sjedne doktor, ma ciao ima drugih klinika. Ako vam se nešto ne čini u redu, pitajte, pa i sto puta, to je vaše tijelo i vaša buduća beba. Vi ste glavne, a ne doktori, oni su naš support system, ali vi vodite igru.
Srculence upratila sam tvoju priču, osobito radi endometrioze, s kojom sam prošla pakao. Žao mi je zbog svega što si prošla, grozno. 🤯 Hvala ti što si napisala zadnji post, koristiti će mnogim curama. PRP jajnika i maternice pouzdano znam da je bilo u CITO u ST, za ZG klinike nisam sigurna. Ako drže do sebe i prate trendove, imat će i te klinike. Htjela bih se samo nadovezat na ovaj proizvod koji si spomenula. I ja sam dobila prije koji mjesec preporuku svog MPO liječnika da to pijem, jer imam povišene NK stanice u endometriju. I samo bih htjela napisati mali ispravak, naime ovaj proizvod RODI NK PLUS je taj koji se pije 40 dana prije začeća/transfera, a RODI NK Immune Equilibrium je za trudnoću, to su dva različita proizvoda, jedan before, drugi during pregnancy, pa čisto da i ta info ostane tu. Nadam se da ne zamjeraš na ispravljanju. Ako trebaš kakav savjet što se tiče endometrioze, tu sam. ❤️
Marisha znači ženo što si ti prošla, ja ti skidam kapu. Nevjerojatan slučaj! Želim ti da se oporaviš što prije i da ovo bude zadnje loše iskustvo prije bebice! ❤️
Slee opet si u boju, navijam jako za tvoju baby no2! 🙏🏼❤️
Anyhow, kad sam već tu, da i podijelim da sam nakon 5 godina ponovno u IVF-u. Nisam nikad mislila da ću više smijeti pokušati radi svoje zdravstvene situacije, ali Bogu hvala dobila sam opet šansu, prezahvalna sam što sam u mogućnosti opet ući u ring. 💪🏻🥰🍀 Čestitam svima na betama i pozitivnim testovima, a ostalim curama šaljem zagrljaj da sve loše izdrže, jer negativni niz ne može trajati forever. Sretno! 🍀
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ.🤞🏻🍀❤️
Btw. Belaaa draga, nemaš pojma koliko navijam za tvoju js, grlim! ❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ.🤞🏻🍀❤️
Hoće meni je endometrij 8. dan ciklusa bio 2mm, pa je dr. B. rekao da mu to djeluje dosta loše za taj ciklus, na kraju se super zadebljao do aspiracije. Od tog drugog dana ciklusa sam pila ciklu. 😊
Plavuša ja sam također pila 25000 tjedno, a ne mjesečno 🙂
Sretno cure ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Rolice, Bacarat,Marija1990 žao mi je💔
Marisha nevjerojatna situacija. Želim ti brzi oporavak🍀
Dodo87 ponovi test za 2 dana i sretno🍀
Sirena žao mi je i čekamo sutrašnji pregled s tobom🙏
Plavuša ja sam s vitaminom D -55 ostala trudna i iznijela trudnoću uz uzimanje d vitamina na recept tijekom trudnoće. Na sadašnji uzimala d vital svaki tjedan a sada imam svaka 2 tj ampulu ali ja uzimam i u spreju svaki dan.
Bela sretno!🙏
Cure, imam pitanje. Da li je koja od vas imala prekid-odustajanje od postupka i kada je došla ta menstruacija? Ja krvaruckam-više iscjedak pa kapljice tu i tamo od 23 dana ciklusa i nikako da krene. Danas mi 32 dan ciklusa i ne kreće, Rekla mi dr na zadnjem pregledu da ako ne dođe do 40 dana ciklusa da se javim njima na uzv. :/
👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6;TSH-4,51-Euthyrox
🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025⏳
Rolica, Marija, Baccarat, Bella 🤞🤞
Marisha stvarno za ne vjerovati. Sad samo da to privedeš sve kraju i da se možeš pripremati za dalje. 😘
Sirena teška je ta neizvjesnost. Prošla sam to sad u ljeto, nažalost kod mene nije dobro završilo. Za tebe nadam se da još ima nade da izađe na dobro 🤞🤞
Razumna znam da ti je svega i dosta i da sad sve to odrađuješ tek toliko. Ja sam u 5 postupaka imala 3 transfera i to mi je sve bilo puno previše i ne osjećam se spremna prolaziti kroz sve to pa nekako mislim da neću se više ni upuštati u to.
Nikita temu sam prije dosta godina samo pratila i znam za tvoju priču. Mislim da si spominjala knjigu na temu endometrioze. Znam da si svašta prošla i ta velika operacija, sjećam se posta kad si pisala da je ovaj put za tebe gotov. Ali drago mi je da si ipak opet ovdje i da si u Pragu, vjerujem u dobrim rukama, i da će ovaj put biti uspješno. Želim ti svu sreću, jer nakon sve ove borbe zaista je zaslužuješ (naravno kao i ostale lavice ovdje) 🙏🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
Dodo nadam se da će se pojaviti crtica 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
Cure, upravo idem s ultrazvuka. Endometrij se nije pomakao s 4 mm, a danas je 9dc. Pijem ciklu, jedem ananas. Ima li još kakav savjet? Hvala unaprijed.
Draga pivo vec sam ti pisala bila
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji