Btw.Belaaadraga, nemaš pojma koliko navijam za tvoju js, grlim! ❤️
Jojj kako mi drago vidjeti da si tu s nama i da i ti ne odustajesss nikadaa🥰💞 vjerujem i nadami se🙏🏻❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Marisha jako mi je žao zbog svega što si prošla 😭mislim da bi trebala postojati tema horor priče ivf. Ja sam u svoje vrijeme jednu takvu napisala. Meni su ti ugrusci izludili. Poslije medikamentnog pobačaja bila sam na poslu na sastanku, i kad sam se digla da izprezentiram svoj dio osjetila sam da nešto izlazi iz mene. A ja pred pločom i pred kolegama. Nisam završila svoju priču nego sam rekla da moram na wc. U wc su mi štrample i gace bile natopite krvlju i u gaćama je bio taj veliki ugrušak kao svinjski bubreg. Sjećam se da sam to sve zakopavala u smeće u wc da se ne vidi. Nazvala muža da dođe po mene jer tako krvava nisam mogla u taxi. Poslije toga sam otišla na bolovanje i nije me bilo 7 tjedana...
Draga, nisi sama i nisi jedina, sve će to proći i sigurna sam da trud neće biti uzaludan 🥰
Bebolina teško je ali moramo dalje. Ne moramo radosno ići u postupke ali bitno je da pokušavamo. Treba uzimati vrijeme za sebe i pauze. Uživati u životu a kad se baterija napuni ponovno u novi postupak, pa jednom nam se mora posrećiti 🥰
Nikita ženo! Tako mi je drago da si tu i da si opet ringu 💪 svaka čast. Bilo mi je baš žao kad si napisala da je tvoja borba gotova, a ovaj pokušaj mi je baš nova nada. Jako sam sretna zbog tebe 💞 i super mi je da si u Pragu, mislim da je to fantastičan izbor. Bit će to dobro 👍
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Rolica, Marija držim najvece fige da iduci uspije! Samo nema odustajanja 💪🏼🍀🫶🏻
Evo kratki moj osvrt:
Bila sam na kontroli jucer da vidimo da li se sve dobro ocistilo i hvala Bogu je. Ja cu sad malo napravit pauzu i u 5 mjesecu idemo po zadnjeg smrzlica (blastocista AA kvalitete) nas čeka i stvarno se nadam da ce biti dobitna 😊🙏🏻
Buduci da sam ja sve nalaze napravila i sve je uredu,za te ciste endometrioze doktorica kaze da ne mogu one utjecat na spontani i da ona nebi nikako operaciju jer ju je strah da ne napravimo vecu stetu na jajniku,a mi i sa tim cistama imamo uvijek dosta jajnih stanica. Preporucila mi je tablete RODINKplus immune equilibriumone sadrze preko 40 rijetkih masnih kiselina pije se jedna bocica na dan 40 dana prije transfera. (Skupe su ko vrag ali šta je tu je) 139 eura je kutija od 20 ampula a meni trebaju dvije. Ako ce bit kakvi popusti na ljekarnama pisite 😅 dobila sam neki prirucnik njihov i vidim da ima RODIOVA the egg pa tko ima lošije jajne stanice moze nije loše za znat i proguglat. Ima 60 vrecica jedna je za ujutro jedna za navecer nesto su jeftinije oko 80 eura. 😅
I jos sam dobila preporuku za PRP MATERNICE ja nisam ni znala da to postoji, uglavnom izvade vam krv 10 dan ciklusa i 13 dan filtrira se krv kako bi se odvojio sloj plazme bogate trombocitima i aplicira u maternicu da se poboljša debljina endometrija.pa eto probat cemo i to taj tretman ne ide preko HZZO-a i kosta 150 eura. Kud sve probat cu i to. Sve vam to pisem moza se netko nade u opisu znam da nas ima dosta koje ne znamo vise sta napravit i kao da samo tapkamo na mjestu.sanjuska,razumna itd.
E da i jos mi je u prici doktorica spomenula da postoji i PRP jajnika ali da je to za zene koje imaju lošije jajne stanice ili nizak AMH. Pa mozda i to nije loše za znat ako nekom zatreba. ❤️
Draga, ovo je fantastičan post.
Prp maternice mi zvuči odlično. Evo ja osobno razmišljam da odem negdje na histeroskopiju maternice. Moja me doktorica na sv Duhu gledala pola sata (pazi ti količine vremena u bolnici) i zaključila je da ipak ne treba. A ja si stalno mislim da možda imam neke polile ili ožiljkasto tkivo od pobačaja ili kiretaze što se uzv ne može vidjeti...
2/22 FET 2xmorula👎
Baccarat, First sign duo iz dm-a.
Draga Dodo, još je možda rano. Držim fige da je bila kasna implatacija
Bella držimo fige da se mrvica izbori. Optimistično samo...
Srculence tvoj post o pretragama je jako poučan i edukativan. Go girl ;)
Ana odlično da je sve u redu. Koji kombinirani probir si odabrala? To HZZO ne pokriva pretpostavljam....
Baccarat žao mi je da te snašao sad ovaj stres sa betom, nadam se da će izaći na dobro...
Marisha ajme kakva priča, suze su mi navrle na oči... Nemam riječi, u šoku sam. Drži se :/
Sirenaa ajme danas je u ovom forumu naišao crni oblak. Nadam se da će uskoro razvedrit... U mislima si mi i molitvama da sutra sve bude u redu. Znam da je izlizana fraza i ne znači puno, ali svi smo uz tebe i drži se :(
Razumna ajme stvarno si prošla horor. Ostane to na psihi... Šaljem najtopliji hug :(
Ja kao da sam pala sa marsa, nitko mi još nije spomenuo kontrolu Tsh i d vitamina, čak sam i progesteron vadila na svoju ruku... Znam da sam na nalaz vitamina D preko bolnice zadnji put čekala mjesec dana, nije mi jasno zašto im toliko traje taj nalaz...
Sve cure.. Da nam svima sunce svane napokon :)
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Hvala vam na čestitkama drage suborkinje 💗
Nikitta u mislima si mi i navijam na najjače 💞
Saniii neka ovo bude tvoja godina 🥰
....i godina svih cura koje se tako lavovski bore ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Čestitam svima na betama i šaljem podršku onima koje će to tek vidjeti u nekom od idućih ciklusa.
Moja Beta na 9dnt iznosi 63, išla sam odmah javiti Dr, ali sestra kaže da sam prvu trebala vaditi tek 12dnt, tako da im se ovo čini ok ali nije mjerodavno jer sam po njihovom izračunu uranila bar 3 dana, ali ja vjerujem da i 63 može postati bar 130.
Inače prvi put u životu da mi je Beta veća od 0,1.
Čestitam svima na betama i šaljem podršku onima koje će to tek vidjeti u nekom od idućih ciklusa.
Moja Beta na 9dnt iznosi 63, išla sam odmah javiti Dr, ali sestra kaže da sam prvu trebala vaditi tek 12dnt, tako da im se ovo čini ok ali nije mjerodavno jer sam po njihovom izračunu uranila bar 3 dana, ali ja vjerujem da i 63 može postati bar 130.
Inače prvi put u životu da mi je Beta veća od 0,1.
Pa dobro, bila si malo znatiželjna. Kad se, a hoće, pravilno podupla vidjet ćeš da je sve ok.
Ne brini i uzivaj u trudnoći 🥰 čestitam na trudnoći 💞
2/22 FET 2xmorula👎
Dodo drzim fige da je jos prerano i da ces nam se kroz dan dva javiti s plusicem
Rolica,Marija i Barccat zao mi je 💔
Bella 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️❤️
Marisha citam i ne vjerujem... Drzi se ❤️
Drzite se lavice 💪🏼
🙋🏻♀️33-AMH 8.2
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Nikkitta tako mi je drago da si se javila i da opet krećeš, navijam za tebe najjače moguće! ❤️ Ja isto kao i ti nekad ne gledam dugo forum, kad imam više vremena popratim i uvijek mi je drago vidjeti poznata imena ♥️
Belaa držim fige za tvoju jajnu, nek se izbori 💪
Ana odlično da je sve dobro na uzv, radit ćeš samo kombinirani?
Rolica, Sirena, Baccarat, Marisha držite se cure ♥️
----
Htjela bih Vam isto tako preporučiti film A Copenhagen Love Story na Netflixu, priča se i o IVF-u pa bi vam moglo biti zanimljivo.
👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Razumna odi na histeroskopiju,bit ces mirnija ako nesto i nađu odma ti maknu…a ako i ne nađu bar ces to eliminirat. Ja sam isla u beta+ to odradit,dosla sam tamo,dobila nesto da me ošamuti probudila se u sobi i to je to. Meni nista nisu nasli i osjecala sam takvo olaksanje da sam i to eliminirala.
Bas sam sretna za ove nove informacije koje sam dobila i podijelila s vama,želim da svakoj pomogne i da uskoro sve dobijemo to klupko srece.🍀🙏🏻 ☺️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️