Srculence draga jako mi je žao, suosjećam s tobom :((( Dobro je što si se sama očistila, iako znam kakva je to bol (fizička i psihička). Drži se draga... 🧡🧡🧡
Baccart meni djeluje super :))))
MiliPe super brojkica, žao mi je da morate odgoditi transfer na idući mjesec, ali taman će ti se i tijelo malo odmoriti od postupka 🧡 I super za muževu stranu priče, tko zna što je sve doprinijelo, ali predobro u svakom slučaju
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> ⏳
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Srculence jako mi je žao 💔Nadam se da te uskoro čeka sretan kraj tvoje priče!
Baccarat izgleda super za 6dnt, sretno!
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća ❤️
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Srculence Zao mi je, nadam se da ces naci odgovor na tvoja pitanja. Da li je endometrioza na janiku? Ja takodje imam na desnom jajniku pratim je vec 3god i uvijek je iste velicine ne raste i dr nije za operaciju jer je mala. Nisam bila u tvojoj situaciji ne znam sto bih ti rekla. Nekad je najbolje poslusati sebe i svoj osjecaj.. Drzim fige 🤞🙏
Ostale cure Hvala vam na lijepim recima. Dobila sam info da su se 8 uspjesno oplodile u utorak cu znati tacan broj prezivjelih 🤣 Zelim vam lijep vikend 🍀🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Srculence Zao mi je, nadam se da ces naci odgovor na tvoja pitanja. Da li je endometrioza na janiku? Ja takodje imam na desnom jajniku pratim je vec 3god i uvijek je iste velicine ne raste i dr nije za operaciju jer je mala. Nisam bila u tvojoj situaciji ne znam sto bih ti rekla. Nekad je najbolje poslusati sebe i svoj osjecaj.. Drzim fige 🤞🙏
Ostale cure Hvala vam na lijepim recima. Dobila sam info da su se 8 uspjesno oplodile u utorak cu znati tacan broj prezivjelih 🤣 Zelim vam lijep vikend 🍀🥰
Odličan rezultat , sretno, najsretnije ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Ikaar u svezi pitanja sto sa preostalim blastocistama pitanje je opcenito jer eto u ovom postupku u kojem sam i sama od 2022 godine postavljam si pitanje sto ako uspije iz prve ili druge a preostanu ostale blaste a ne zelim ih unistit/dati genetski materijal u istrazivanje...pitanje nije postavljeno na nacin da sam u toj trenutnoj situaciji ja osobno nego pitanje je postavljeno sto ako jer mene i taj dio muci...sigurno vecina zena sa pcos jajnicima ima poveci broj oplodenih jajnih stanica a time i blastocista... pa sto ako se rastavi,rodi jedno/dvoje pa ne zeli vise...a ostanu 2/3/4/5...blastocista...nedavno sam procitala da u Hrvatskoj ima skoro 20 tisuca zaledenih embrija...ne znam jednostavno mi masu puta takve stvari produ kroz glavu...
Ja imam isto vec godinama i nije mi rasla godinama…sad zadnje dvije godine nesto minimalno al to je od svih tih pustih hormona koje sam uzimala. Da,tako i meni svi govore ne bi operirali trudnoca je lijek za endometriozu. I tako stalno u krug…
Želim ti što veći broj oplođenih. 🥰🍀🤞🏼
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Srculence žao mi je zbog spontanog, drži se ❤️
MilliPe držim fige da se što ljepše razvijaju.
Vezano uz veći broj smrznutih blastocista mislim da je najvažnije s partnerom barem okvirni dogovoriti što u kojoj situaciji, odnosno koliko daleko ste spremni ići u cilju postizanja roditeljstva.
Ja sam tek na početku svega, ali smo načelno dogovorili da bi u situaciji da imamo eventualni višak smrzlića donirali ih za medicinska istraživanja (ukoliko je moguće).
Isto tako smo načelno usuglasili mišljenje vezano uz korištenje doniranih jajnih stanica/spermija.
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
Srculence žao mi je zbog spontanog, drži se ❤️
MilliPe držim fige da se što ljepše razvijaju.
Vezano uz veći broj smrznutih blastocista mislim da je najvažnije s partnerom barem okvirni dogovoriti što u kojoj situaciji, odnosno koliko daleko ste spremni ići u cilju postizanja roditeljstva.
Ja sam tek na početku svega, ali smo načelno dogovorili da bi u situaciji da imamo eventualni višak smrzlića donirali ih za medicinska istraživanja (ukoliko je moguće).
Isto tako smo načelno usuglasili mišljenje vezano uz korištenje doniranih jajnih stanica/spermija.
Sličnog smo stava oko "viška" jajnih stanica, kamo sreće da mogu razmišljati o višku... Kod mene bude ili ali jedna za smrznut...
Ali da imam, da se regurila zakon oko poklanjanja, ja bih svoje donirala za bilo koju korisnu svrhu. Ali nažalost ja sam jedna od onih koje su za svih postupaka imali 2 smrzića... Sveukupno...
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Ja sam prije 1. IVF-a (uspješnog) na desnom jajniku imala endometriozu. Doktor Tomičić je rekao da idemo prvo u 2-3 postupka pa će se vidjeti što dalje. Do 5 dana nam je od 5 oplođenih ostalo samo 2 blastice - jedna odlična i jedna vrlo dobra. Embriologica u Petrovoj je rekao da je to zbog endometrioze.
To je bilo 2019., u trudnoći je nestala i na jajnicima mi se nije vratila.
Trenutno imam jedan adenomiom za koji niko nije spomenuo micanje.
Jučer 9dp5dt beta 288 UI/L (U 1. Trudnoći je 15dp5dt bila 634). Sada popodne malo svjetlo smeđeg na dnevnom ulošku i kod brisanja ... Ove igre živaca su stvarno super...
Cure svima sretno.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
🌟✨💫
Ja sam prije 1. IVF-a (uspješnog) na desnom jajniku imala endometriozu. Doktor Tomičić je rekao da idemo prvo u 2-3 postupka pa će se vidjeti što dalje. Do 5 dana nam je od 5 oplođenih ostalo samo 2 blastice - jedna odlična i jedna vrlo dobra. Embriologica u Petrovoj je rekao da je to zbog endometrioze.
To je bilo 2019., u trudnoći je nestala i na jajnicima mi se nije vratila.
Trenutno imam jedan adenomiom za koji niko nije spomenuo micanje.
Jučer 9dp5dt beta 288 UI/L (U 1. Trudnoći je 15dp5dt bila 634). Sada popodne malo svjetlo smeđeg na dnevnom ulošku i kod brisanja … Ove igre živaca su stvarno super…
Cure svima sretno.
Nadam se da će sve bit u redu , ja sam baš nedavno 7 dnt imala baš smeđe i onako bilo je dosta tog na ulošku.. Nije ugodno vidjeti to ali koliko vidim cure imaju često. Doktor je svejedno odmah izreagirao, zlu ne trebalo i uključio mi duphastone 3x1 .
Nadamo se da nam je ovo implatacija 🤞❤️
Sutra 1. Beta
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji