Nazalost beta je spala na 6,2.. trazila sam ih da mi danas vade krv ovako bi se tjedan dana nadala a na kraju nista . Tako blizu a tako daleko. Dobro je sto imamo 5 dobrih blastocista tako da jedna mora uspijeti
👩🏻 33 ❤️🧔🏻30
Želja za 👶🏻 od 2021 🙏🏼
👩🏻 nasljedna trombofilija 4G/4G
8/21 Vanmaternična, op + mtx
Sono HSG✔️
7/24 AIH✖️
8/24 AIH✖️
10/24 AIH✖️
2/25 IVF ( 5 blastocista + 6 oplođenih )
1. ET 14 dpt beta 23 ✖️
1. FET 3/25 14 dpt beta 1,1 ✖️
Zaranadam se da ce biti dobra sljedeća beta, sretno!
MiliPewow koje brojke 😍 neka bude smrzlića 🥳🤞🏽 Iskreno, šokirala si me s ovom info o spermiogramu. Dva specijalista humane i jedan embriolog su nam rekli da su nemogući takvi “popravci” spermiograma i da se uopće ne nadamo tome niti da očekujemo neke značajne rezultate, jer u pravilu kod jako lošeg nalaza pokretljivost varira do max. 15%. Sad si me s ovim baš ohrabrila 🫶 Koji je vremenski razmak između spomentih rezultata?
Srculencedraga, jako mi je žao 🥺
Baccaratza tako rani dnt izgleda odlično 💪🏼
Ana, tinčicabit će to dobro, svi navijamo za vas :)
Recite mi je li itko od vas radio kariograme/mikrodelecije u Synlabu? Znam da su rekli 10 radnih dana, al nekako sam se nadala da bi mogli doći ranije 😣 užasno me strah lošeg nalaza.
I meni je to nemoguce. Iskreno sumnjam u nalaz samo ne znam u nalaz koje laboratorije. Ja sam danas pitala kako je to moguce oni su mi odgovorili da su moguce varijacije u nalazu kao i da zavisi od toga kako se nalaz "cuva" dok stigne u laboratoriju i koji vremenski period. Meni je jedino logicno da je sada suprug doneo nalaz u roku od 15min a ranije je klinika bila malo dalje pa bu proslo nekih sat vremena dok stignemo od kuce. Oni su rekli da je najbolje da se konsultujem sa specijalistom ali da nije doslo do zamene uzorka u njihovom labosu da je to tacan nalaz 🤷🏻♀️ Iskreno palo mi je na pamet da odnesem uzorak u neku trecu laboratoriju ovde u Njemackoj da vidim sta ce biti..
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
MiliPewow koje brojke 😍 neka bude smrzlića 🥳🤞🏽 Iskreno, šokirala si me s ovom info o spermiogramu. Dva specijalista humane i jedan embriolog su nam rekli da su nemogući takvi “popravci” spermiograma i da se uopće ne nadamo tome niti da očekujemo neke značajne rezultate, jer u pravilu kod jako lošeg nalaza pokretljivost varira do max. 15%. Sad si me s ovim baš ohrabrila 🫶 Koji je vremenski razmak između spomentih rezultata?
Recite mi je li itko od vas radio kariograme/mikrodelecije u Synlabu? Znam da su rekli 10 radnih dana, al nekako sam se nadala da bi mogli doći ranije 😣 užasno me strah lošeg nalaza.
I meni je to nemoguce. Iskreno sumnjam u nalaz samo ne znam u nalaz koje laboratorije. Ja sam danas pitala kako je to moguce oni su mi odgovorili da su moguce varijacije u nalazu kao i da zavisi od toga kako se nalaz "cuva" dok stigne u laboratoriju i koji vremenski period. Meni je jedino logicno da je sada suprug doneo nalaz u roku od 15min a ranije je klinika bila malo dalje pa bu proslo nekih sat vremena dok stignemo od kuce. Oni su rekli da je najbolje da se konsultujem sa specijalistom ali da nije doslo do zamene uzorka u njihovom labosu da je to tacan nalaz 🤷🏻♀️ Iskreno palo mi je na pamet da odnesem uzorak u neku trecu laboratoriju ovde u Njemackoj da vidim sta ce biti..
I da vremenski razmak je 3 mjeseca
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Nazalost beta je spala na 6,2.. trazila sam ih da mi danas vade krv ovako bi se tjedan dana nadala a na kraju nista. Tako blizu a tako daleko. Dobro je sto imamo 5 dobrih blastocista tako da jedna mora uspijeti
Žao mi je, drzi se. 🤞 kao što kažeš, jedna mora biti dobitna 💕
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Nemaš se čega bojati. Rijetko kome budu loši ti nalazi. Ja sam radila na rebru i došli su za 2 tjedna. Isto sam umirala od straha od rezultata a sad kad se osvrnem vidim da su i loši bili da bi znala kako dalje ovako tapkam u mraku. Sve ok a beba ne dolazi
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Nazalost beta je spala na 6,2.. trazila sam ih da mi danas vade krv ovako bi se tjedan dana nadala a na kraju nista. Tako blizu a tako daleko. Dobro je sto imamo 5 dobrih blastocista tako da jedna mora uspijeti
Žao mi je Kako i sama kažeš imaš još dobrih blastica, pa se iskreno nadam da te srećica čeka
Drži se
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Dodo, hvala ti na pitanju ☺️ dobro sam, čekam sljedeću mengu pa bih trebala u FET. Al ono što me brine je, da su mi se nakon ovog spontanog ciklusi poremetili - em produljili do 35 dana, em nemam više ni cervikalne sluzi kao prije pred ovulaciju pa me hvata strah da galopiram u menopauzu.. 🙈🙈 A valjda će bit ok..
Zara, žao mi je i držim fige za dalje
Baccarat, čestitam i lijepu betu želim ☺️🍀
Srculence, zaista mi je jako žao... ne znam što bih ti rekla osim da se treba voditi nekim svojim osjećajem pa svakako odradi taj pregled/mišljenje za endometriozu. Pretpostavljam da ste većinu obrade do sada već odradili (histeroskopija s obradom na endometritis i NK stanice, poremećaji zgrušavanja, imunologija - štitnjača, antifosfolipidna i antinuklearna protutijela i protutijela za celijakiju.. genetsko testiranje - kariotip). Što se tiče endometrioze, vani je dosta popularan taj ReceptivaDX test - radi se iz bioptata endometrija, testiraju na tzv BCL6 molekulu - protein koji služi kao biomarker upale, a jako je povišen u žena s endometriozom. Čak sam poslala mail Receptiva firmi da vidim jel se može kod nas napraviti (za slučaj da mi bude trebalo) pa mi je žena rekla da nije problem - oni pošalju kit za testiranje direktno tebi ili ginekologu kojo je voljan napraviti pretragu. I onda uzorak ponovno ide k njima u SAD (New Jersey) FedEx-om. Rezultate šalju ginekologu koji je napravio pretragu, a treba 7-10 radnih dana. Cijena je 690 dolara, s uključenim shippingom tamo i nazad..
Vidim da vani za te pozitivne nalaze žene obično dobiju Lupron,mislim 2 mjeseca..
Ne znam jel ti ovo išta pomaže, ali želim ti sreću svakako!! Drži se 🤗💗
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Imala sam 2 biokemijske pa sam ponukana iskustvima s foruma jednostavno morala otici u synlab i testirati na trombofiliju. Uzela sam najjeftiniji paket koji analizira faktor V Leiden, Faktor II 20210. Danas su mi dosli nalazi i pise da nema mutacije. Da li to onda mogu skroz prekriziti ili ipak ostaje sansa s obzirom da nisam testirala neke druge faktore ukljucene u trombofiliju jer su mi drugi paketi bili skupi?
Jos me kopka kariogram. Ne znam bi li i to radila?
Malo me frustrira to sto ginekolozi (i privatni i drzavni) ne salju na skoro nikakve pretrage dok iui ili ivf ne uspije nakon brojnih pokusaja.
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - oplođeno 8 🙏
Dodo, hvala ti na pitanju ☺️ dobro sam, čekam sljedeću mengu pa bih trebala u FET. Al ono što me brine je, da su mi se nakon ovog spontanog ciklusi poremetili - em produljili do 35 dana, em nemam više ni cervikalne sluzi kao prije pred ovulaciju pa me hvata strah da galopiram u menopauzu.. 🙈🙈 A valjda će bit ok..
Zara, žao mi je i držim fige za dalje
Baccarat, čestitam i lijepu betu želim ☺️🍀
Srculence, zaista mi je jako žao… ne znam što bih ti rekla osim da se treba voditi nekim svojim osjećajem pa svakako odradi taj pregled/mišljenje za endometriozu. Pretpostavljam da ste većinu obrade do sada već odradili (histeroskopija s obradom na endometritis i NK stanice, poremećaji zgrušavanja, imunologija - štitnjača, antifosfolipidna i antinuklearna protutijela i protutijela za celijakiju.. genetsko testiranje - kariotip). Što se tiče endometrioze, vani je dosta popularan taj ReceptivaDX test - radi se iz bioptata endometrija, testiraju na tzv BCL6 molekulu - protein koji služi kao biomarker upale, a jako je povišen u žena s endometriozom. Čak sam poslala mail Receptiva firmi da vidim jel se može kod nas napraviti (za slučaj da mi bude trebalo) pa mi je žena rekla da nije problem - oni pošalju kit za testiranje direktno tebi ili ginekologu kojo je voljan napraviti pretragu. I onda uzorak ponovno ide k njima u SAD (New Jersey) FedEx-om. Rezultate šalju ginekologu koji je napravio pretragu, a treba 7-10 radnih dana. Cijena je 690 dolara, s uključenim shippingom tamo i nazad..
Vidim da vani za te pozitivne nalaze žene obično dobiju Lupron,mislim 2 mjeseca..
Ne znam jel ti ovo išta pomaže, ali želim ti sreću svakako!! Drži se 🤗💗
Hvala ti puno malo ću sve istražiti! ❤️😊
Ma da ovo ostalo smo sve odradili! 😒
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️
Imala sam 2 biokemijske pa sam ponukana iskustvima s foruma jednostavno morala otici u synlab i testirati na trombofiliju. Uzela sam najjeftiniji paket koji analizira faktor V Leiden, Faktor II 20210. Danas su mi dosli nalazi i pise da nema mutacije. Da li to onda mogu skroz prekriziti ili ipak ostaje sansa s obzirom da nisam testirala neke druge faktore ukljucene u trombofiliju jer su mi drugi paketi bili skupi?
Jos me kopka kariogram. Ne znam bi li i to radila?
Malo me frustrira to sto ginekolozi (i privatni i drzavni) ne salju na skoro nikakve pretrage dok iui ili ivf ne uspije nakon brojnih pokusaja.
Mozda bolje da napravis sve za trombofiliju preko hzzo-a pa si mirna! Da sve se ceka i nitko ne prica o nekim stvarima tek nakon brojnih neuspijeha. Recimo da se mene pita u redovan bi pregled stavila sve te pretrage za trombofiliju, a ne dok zena ima dva ili vise spontanih.kao da nam nije dosta muke i ovo kroz sta prolazimo…
Kad sam to rekla svojoj ginicki ona kaze skup je pregled i takva su pravila…a koliko je skupo sve to prolazit psihicki i fizicki njih to nije briga…
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji