Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_ZK_101
    07. Ožujak 2025. 17:06

tinčica1703

Ana_ZK_101

Ja sam prije 1. IVF-a (uspješnog) na desnom jajniku imala endometriozu. Doktor Tomičić je rekao da idemo prvo u 2-3 postupka pa će se vidjeti što dalje. Do 5 dana nam je od 5 oplođenih ostalo samo 2 blastice - jedna odlična i jedna vrlo dobra. Embriologica u Petrovoj je rekao da je to zbog endometrioze.
    To je bilo 2019., u trudnoći je nestala i na jajnicima mi se nije vratila.
    Trenutno imam jedan adenomiom za koji niko nije spomenuo micanje.

Jučer 9dp5dt beta 288 UI/L (U 1. Trudnoći je 15dp5dt bila 634). Sada popodne malo svjetlo smeđeg na dnevnom ulošku i kod brisanja … Ove igre živaca su stvarno super…
    Cure svima sretno.

Nadam se da će sve bit u redu , ja sam baš nedavno 7 dnt imala baš smeđe i onako bilo je dosta tog na ulošku.. Nije ugodno vidjeti to ali koliko vidim cure imaju često. Doktor je svejedno odmah izreagirao, zlu ne trebalo i uključio mi duphastone 3x1 .
    Nadamo se da nam je ovo implatacija 🤞❤️
    Sutra 1. Beta

Imala sam i ja u 1. trudnoći puno više nego sada, ali 5-9dpt... Ovo je sad već 10dpt pa mi je onako. ...
    Nakon ovog transfera sam uzimala i prolutex 7 dana, tako da će mo vidjeti ...

,💫🌟💫✨🌟

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    🌟✨💫

tinčica1703
    07. Ožujak 2025. 17:09

Ana_ZK_101

tinčica1703

Ana_ZK_101

Ja sam prije 1. IVF-a (uspješnog) na desnom jajniku imala endometriozu. Doktor Tomičić je rekao da idemo prvo u 2-3 postupka pa će se vidjeti što dalje. Do 5 dana nam je od 5 oplođenih ostalo samo 2 blastice - jedna odlična i jedna vrlo dobra. Embriologica u Petrovoj je rekao da je to zbog endometrioze.

Jučer 9dp5dt beta 288 UI/L (U 1. Trudnoći je 15dp5dt bila 634). Sada popodne malo svjetlo smeđeg na dnevnom ulošku i kod brisanja … Ove igre živaca su stvarno super…
    Cure svima sretno.

Nadam se da će sve bit u redu , ja sam baš nedavno 7 dnt imala baš smeđe i onako bilo je dosta tog na ulošku.. Nije ugodno vidjeti to ali koliko vidim cure imaju često. Doktor je svejedno odmah izreagirao, zlu ne trebalo i uključio mi duphastone 3x1 .
    Sutra 1. Beta

Imala sam i ja u 1. trudnoći puno više nego sada, ali 5-9dpt… Ovo je sad već 10dpt pa mi je onako. …
    Nakon ovog transfera sam uzimala i prolutex 7 dana, tako da će mo vidjeti …

,💫🌟💫✨🌟

Oprosti što pitam, ne vidim u potpisu ništa, jel prva trudnoća onda bila uspješna? 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

riamaro
    07. Ožujak 2025. 17:11

Zara nadam se da ce biti dobra sljedeća beta, sretno! 
    MiliPe wow koje brojke 😍 neka bude smrzlića 🥳🤞🏽 Iskreno, šokirala si me s ovom info o spermiogramu. Dva specijalista humane i jedan embriolog su nam rekli da su nemogući takvi “popravci” spermiograma i da se uopće ne nadamo tome niti da očekujemo neke značajne rezultate, jer u pravilu kod jako lošeg nalaza pokretljivost varira do max. 15%. Sad si me s ovim baš ohrabrila 🫶 Koji je vremenski razmak između spomentih rezultata?
    Srculence draga, jako mi je žao 🥺 
    Baccarat za tako rani dnt izgleda odlično 💪🏼
    Ana, tinčica bit će to dobro, svi navijamo za vas :) 

Recite mi je li itko od vas radio kariograme/mikrodelecije u Synlabu? Znam da su rekli 10 radnih dana, al nekako sam se nadala da bi mogli doći ranije 😣 užasno me strah lošeg nalaza.

29 👩🏻 AMH 23,6 - hashimoto/hipo - Euthyrox 75, Novalac, Omega 3, D Vital
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia - Almagea Man, Zinc, Vit D, Q10, Omega 3, Clomid
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

• Ana_ZK_101
    07. Ožujak 2025. 17:23

tinčica1703

Ana_ZK_101

tinčica1703

Ana_ZK_101

Cure svima sretno.

Sutra 1. Beta

Imala sam i ja u 1. trudnoći puno više nego sada, ali 5-9dpt… Ovo je sad već 10dpt pa mi je onako. …
    Nakon ovog transfera sam uzimala i prolutex 7 dana, tako da će mo vidjeti …

,💫🌟💫✨🌟

Oprosti što pitam, ne vidim u potpisu ništa, jel prva trudnoća onda bila uspješna?

Da ta prva je bila i uspješna.

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    🌟✨💫

Zara_2
    07. Ožujak 2025. 17:37

Nazalost beta je spala na 6,2.. trazila sam ih da mi danas vade krv ovako bi se tjedan dana nadala a na kraju nista . Tako blizu a tako daleko. Dobro je sto imamo 5 dobrih blastocista tako da jedna mora uspijeti 

👩🏻 33 ❤️🧔🏻30
    Želja za 👶🏻 od 2021 🙏🏼
    👩🏻 nasljedna trombofilija 4G/4G
    8/21 Vanmaternična, op + mtx
    Sono HSG✔️
    7/24 AIH✖️
    8/24 AIH✖️
    10/24 AIH✖️
    2/25 IVF ( 5 blastocista + 6 oplođenih )
    1. ET 14 dpt beta 23 ✖️
    1. FET ⏳

• MiliPe
    07. Ožujak 2025. 18:07

riamaro

Zaranadam se da ce biti dobra sljedeća beta, sretno!
    MiliPewow koje brojke 😍 neka bude smrzlića 🥳🤞🏽 Iskreno, šokirala si me s ovom info o spermiogramu. Dva specijalista humane i jedan embriolog su nam rekli da su nemogući takvi “popravci” spermiograma i da se uopće ne nadamo tome niti da očekujemo neke značajne rezultate, jer u pravilu kod jako lošeg nalaza pokretljivost varira do max. 15%. Sad si me s ovim baš ohrabrila 🫶 Koji je vremenski razmak između spomentih rezultata?
    Srculencedraga, jako mi je žao 🥺
    Baccaratza tako rani dnt izgleda odlično 💪🏼
    Ana, tinčicabit će to dobro, svi navijamo za vas :)

Recite mi je li itko od vas radio kariograme/mikrodelecije u Synlabu? Znam da su rekli 10 radnih dana, al nekako sam se nadala da bi mogli doći ranije 😣 užasno me strah lošeg nalaza.

I meni je to nemoguce. Iskreno sumnjam u nalaz samo ne znam u nalaz koje laboratorije. Ja sam danas pitala kako je to moguce oni su mi odgovorili da su moguce varijacije u nalazu kao i da zavisi od toga kako se nalaz "cuva" dok stigne u laboratoriju i koji vremenski period. Meni je jedino logicno da je sada suprug doneo nalaz u roku od 15min a ranije je klinika bila malo dalje pa bu proslo nekih sat vremena dok stignemo od kuce. Oni su rekli da je najbolje da se konsultujem sa specijalistom ali da nije doslo do zamene uzorka u njihovom labosu da je to tacan nalaz 🤷🏻‍♀️ Iskreno palo mi je na pamet da odnesem uzorak u neku trecu laboratoriju ovde u Njemackoj da vidim sta ce biti.. 

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

• MiliPe
    07. Ožujak 2025. 18:07

MiliPe

riamaro

MiliPewow koje brojke 😍 neka bude smrzlića 🥳🤞🏽 Iskreno, šokirala si me s ovom info o spermiogramu. Dva specijalista humane i jedan embriolog su nam rekli da su nemogući takvi “popravci” spermiograma i da se uopće ne nadamo tome niti da očekujemo neke značajne rezultate, jer u pravilu kod jako lošeg nalaza pokretljivost varira do max. 15%. Sad si me s ovim baš ohrabrila 🫶 Koji je vremenski razmak između spomentih rezultata?

I meni je to nemoguce. Iskreno sumnjam u nalaz samo ne znam u nalaz koje laboratorije. Ja sam danas pitala kako je to moguce oni su mi odgovorili da su moguce varijacije u nalazu kao i da zavisi od toga kako se nalaz "cuva" dok stigne u laboratoriju i koji vremenski period. Meni je jedino logicno da je sada suprug doneo nalaz u roku od 15min a ranije je klinika bila malo dalje pa bu proslo nekih sat vremena dok stignemo od kuce. Oni su rekli da je najbolje da se konsultujem sa specijalistom ali da nije doslo do zamene uzorka u njihovom labosu da je to tacan nalaz 🤷🏻‍♀️ Iskreno palo mi je na pamet da odnesem uzorak u neku trecu laboratoriju ovde u Njemackoj da vidim sta ce biti..

I da vremenski razmak je 3 mjeseca 

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

• Diivnaa__
    07. Ožujak 2025. 18:40

Zara_2

Nazalost beta je spala na 6,2.. trazila sam ih da mi danas vade krv ovako bi se tjedan dana nadala a na kraju nista. Tako blizu a tako daleko. Dobro je sto imamo 5 dobrih blastocista tako da jedna mora uspijeti

Žao mi je, drzi se. 🤞 kao što kažeš, jedna mora biti dobitna 💕

29👸🏻36🤠
    Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87--> 22.14 pmol/L
    On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --> 24%
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells

Razumna
    07. Ožujak 2025. 18:51

riamaro

Nemaš se čega bojati. Rijetko kome budu loši ti nalazi. Ja sam radila na rebru i došli su za 2 tjedna. Isto sam umirala od straha od rezultata a sad kad se osvrnem vidim da su i loši bili da bi znala kako dalje ovako tapkam u mraku. Sve ok a beba ne dolazi

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

tinčica1703
    07. Ožujak 2025. 18:59

Zara_2

Nazalost beta je spala na 6,2.. trazila sam ih da mi danas vade krv ovako bi se tjedan dana nadala a na kraju nista. Tako blizu a tako daleko. Dobro je sto imamo 5 dobrih blastocista tako da jedna mora uspijeti

Žao mi je  Kako i sama kažeš imaš još dobrih blastica, pa se iskreno nadam da te srećica čeka  Drži se 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.