⚠️❤️⚠️
Hvala našoj Rolici na trudu za
ANKETU O IVF ISKUSTVIMA:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://bitly.cx/04jCn
https://bitly.cx/TdHf
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Drage moje borilice, evo ja sam malo htjela proc ispod radara ovaj put i razveselit vas svojom pricom. Ali nazalost opet sam imala spontani u 6 tj. (prošli tjedan).
Opet prvo strepnja,strah iscekivanje,onda neizmjerma sreca i potpuno razocarenje,tuga raspadanje u 100000 komadica. Pisem vam sad dok sam koliko toliko dosla k sebi. Sreca u nesreci je da sam se sama ocistila bez kiretaze i tableta.Ja stvarno vise ne znam sto napravit i kome se obratit. Ako bilo koja ima kakav savjet,preporuku ili bilo sta dobro ce mi doc. Znaci napravila sam sve zive i nezive pretrage od kariograma, Histeroskopije,prolaktina,vitamina,hormona…sve je uredu imam tu endometriozu koju oni nebi dirali i blazi oblik trombofilije za koju je doktor rekao ja cu vam dat heparin ne moze odmoc zbog dva spontana, ali takav rezultat bi imala svaka treca zena na cesti. Nakon sto sam dobila heparin napravila sve te pretrage samo su se nizali neuspjesi beta 0 nekoliko puta za redom. I sad konacno trudnoca i opet spontani. 😔
Ja vise ne znam sto da radim ali imam osjecaj da je za sve ipak kriva ta endometrioza.Znam da su neke cure operirale i da se opet vratila…da li da idem na operaciju ili ne? Svasta mi se vrti po glavi…a najvise me ubija psihicki ova vrtnja u krug i stalno neuspjeh. Mislim sad se ja zalim kao da sam jedina u tome,a sve smo na neki svoj nacin u istom problemu. Imam osjecaj da sam bas dosla pred zid i ono sta sad,sve se samo vrti u krug?! Oprostite na dugom postu i pisite savjete rado cu sve poslusat. Hvala vam ❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Zara ja bi na svoju ruku popratila,meni je sad beta bila 50 i trazili su me da jod dva puta izvadim da vidimo da li se pravilno dupla jer je kao “niska”. Drzim najvece 🤞🏼 da sve bude uredu. 😊🍀
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
6❄️
9/2023 konzultacije
1bc ❄️
Drage moje borilice, evo ja sam malo htjela proc ispod radara ovaj put i razveselit vas svojom pricom. Ali nazalost opet sam imala spontani u 6 tj. (prošli tjedan).
Opet prvo strepnja,strah iscekivanje,onda neizmjerma sreca i potpuno razocarenje,tuga raspadanje u 100000 komadica. Pisem vam sad dok sam koliko toliko dosla k sebi. Sreca u nesreci je da sam se sama ocistila bez kiretaze i tableta.Ja stvarno vise ne znam sto napravit i kome se obratit. Ako bilo koja ima kakav savjet,preporuku ili bilo sta dobro ce mi doc. Znaci napravila sam sve zive i nezive pretrage od kariograma, Histeroskopije,prolaktina,vitamina,hormona…sve je uredu imam tu endometriozu koju oni nebi dirali i blazi oblik trombofilije za koju je doktor rekao ja cu vam dat heparin ne moze odmoc zbog dva spontana, ali takav rezultat bi imala svaka treca zena na cesti. Nakon sto sam dobila heparin napravila sve te pretrage samo su se nizali neuspjesi beta 0 nekoliko puta za redom. I sad konacno trudnoca i opet spontani. 😔
Ja vise ne znam sto da radim ali imam osjecaj da je za sve ipak kriva ta endometrioza.Znam da su neke cure operirale i da se opet vratila…da li da idem na operaciju ili ne? Svasta mi se vrti po glavi…a najvise me ubija psihicki ova vrtnja u krug i stalno neuspjeh. Mislim sad se ja zalim kao da sam jedina u tome,a sve smo na neki svoj nacin u istom problemu. Imam osjecaj da sam bas dosla pred zid i ono sta sad,sve se samo vrti u krug?! Oprostite na dugom postu i pisite savjete rado cu sve poslusat. Hvala vam ❤️
Neopisivo mi je žao, 🥺 skupi komadiće svoga srca i kad budeš spremna za borbu vrati se još jača u našu borbu. Šaljem ti najtoplije zagrljaje ❤️🫂
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Jel cure, evo javljam se i ja konacno. Danas je bilo svega po malo. Dobili smo 9 jajnih stanica spremnih za oplodnju inace je bilo izvadjeno 25 🫢 Doktorica smatra da endometrijum nije spreman za transfer pa cemo odloziti transfer za iduci ciklus ipak. Rekla je da imam endometrioznu cistu na desnom jajniku i smatra da je to razlog losije kvalitete jajnih stanica i to je sve ok i ja se slazem. Ono sto je mene totalno iznenadilo je sto je suprugov spremiogram normozo sa 73% progresivno pokretnih a u nemackoj je rezultt bio 0%. Sad meni nista nije jasno, nismo koristili nikakve suplemente osim sto je suprug smrsao 6-7kg i redovno trenira, ali ipak nije to razlika u 5-10 % vec u 73%. Sta vi mislite o tome? 🍀
Moj muž je u Hr imao oligospermiju i onda kad smo u Njemačkoj krenuli u postupak i trebali nalaz od urologa da bi nam odobrili ICSI, frajer odjednom uredan nalaz imao..na dan oplodnje još bolji nalaz.. također smršavio, zdravije se hranio, počeo nositi šire gaće 😅 i sve nas iznenadio..svaka 3 mjeseca se sperma obnavlja tako da je svašta moguće 😄
Sretno dalje 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
tako mi je žao Srculence..ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško prolaziti tu težinu više puta a ne znati odgovor niti kako se boriti..nažalost nemam nešto pametno reći niti savjetovati..možda netko izvan HR ima opsežnije i bolje pretrage nego mi ovdje
..lupam bez veze..jer meni jedino što je pomoglo(jer smo tri godine bili pod idiopatskom neplodnošću i sve je kao bilo ok),je bilo treće,peto,stoto mišljenje i netko je napokon uočio problem i riješio ga..i nama se život promijenio(odmah smo dobili Sofi)...želim ti puno sreće i da ti netko pomogne i time promijeni život..Znam da nije ni približno isto ali eto nekad i ćorava koka pogodi zrno
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟
Jako mi je zao, nemam savjeta na žalost za tebe. Svasta citam po tom crnom internetu, ali najbitnije od svega je slušati savjete liječnika. Jesu li predložili kariogram? Moguće da je od endometrioze lošija kvaliteta js, ali nemam savjet vezano za op, svašta sam čula i da su žene ostale trudne nakon operacije prirodno i da se brzo vratila čak i više nego što je bila. Traži još mišljenja, budi hrabra i što god odlučila za dalje neka to bude informifana odluka. Sretno 🤞
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87--> 22.14 pmol/L
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --> 24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
Hvala vam cure❤️
Diivnaa ma i to smo napravili i sve je uredu.
Pokušat cu doć do doktora Grgica iz Petrove on je navodno jako dobar za endometriozu nek me pregleda i da svoje misljenje. Da li je koja curka kod njega bila na operaciji ili pregledu koja je ima endometriozu?
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
6❄️
9/2023 konzultacije
1bc ❄️
Srculence zao mi je,ne mogu ni zamisliti koliko je bolno toliko neuspjeha. Nemam pametnijeg savjeta od ovog kojeg su cure vec rekle-traziti drugo trece cetvrto misljenje pa pokusati ponovno. Drzim fige da uspiješ čim prije!
Moj test od jutros https://ibb.co/2YYxJmBV 13 dan od stoperice i 6dp5et. Valjda je ok.
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89
Srculence zao mi je,ne mogu ni zamisliti koliko je bolno toliko neuspjeha. Nemam pametnijeg savjeta od ovog kojeg su cure vec rekle-traziti drugo trece cetvrto misljenje pa pokusati ponovno. Drzim fige da uspiješ čim prije!
Moj test od jutroshttps://ibb.co/2YYxJmBV 13 dan od stoperice i 6dp5et. Valjda je ok.
Meni ne otvara sličicu, jel tamnije nego jučer barem malo?
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji