Uniqlo moj Amh je i niži, Fsh mi je 11 🫣 Nije utjeha, ali nema odustajanja 💪
Meni su odmah na početku govorili da nije bitno koliko ću imati folikula (uz punu stimulaciju bude samo jedan), bitno je da dobijemo jednu, ali vrijednu jajnu stanicu. I sad mi je dr. B. rekao da sam mlada i da sigurno još imam stanica. Takve me stvari guraju naprijed. I ja sam plakala 3 sata kad sam vidjela svoj nalaz, a jer su također ciklusi uredni, ovulacija potvrđena na uzv, ali eto tako je kako je. Poraditi na kvaliteti preostalih stanica i vjerujem da će sve biti dobro. ❤️
Hejj! Vidim sad u tvom potpisu.. uopce mi nije jasno kako se to dogodilo. Jedino obrazlozenje mi je stres kojeg sam imala jako puno proteklu godinu.
Po UZV je dr vidio 6 folikula ukupno.. u pon idem na folikulometriju, dajemo jos jednu priliku prirodnom zacecu obzirom na ovo ostvsrivanje trudnoce u 10. Mjesecu. A nakon toga idemo u postupak. Meni je također D vitamin 43, a TSH 2.66. Je li se uopce ulazi u postupak prije nego se te vrijednosti poprave?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Uniqlo možda će ti savjetovati da malo spustiš TSH, ispod 2,5. A vitamin D svakako treba dizati, najbolje se konzultirati s doktorom oko doze. Ja sam ga brzo digla s 25000 jedinica tjedno, znači jednu tabletu tjedno sam pila. Mojim nalazima su se isto čudili, misle da je možda povezano s Hashimotom, ne znaju ni oni što bi moglo biti uzrok. A stres...bila ga je za 3 života. Ali kako mi moj muž stalno ponavlja, prošlost ne možemo promijeniti, ali budućnost možemo. Nadam se samo da nisam zakasnila, ali i jako bojim.
Kod mene u stimuliranom bude po jedan folikul, koliko imam i u prirodnom ciklusu (nekad ih zna biti 2-3). Znači rekacija na lijekove je nikakva. To što ih kod tebe bude 6 je super i vjerujem da ćeš brzo doći do najljepšeg cilja ❤️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Uniqlo možda će ti savjetovati da malo spustiš TSH, ispod 2,5. A vitamin D svakako treba dizati, najbolje se konzultirati s doktorom oko doze. Ja sam ga brzo digla s 25000 jedinica tjedno, znači jednu tabletu tjedno sam pila. Mojim nalazima su se isto čudili, misle da je možda povezano s Hashimotom, ne znaju ni oni što bi moglo biti uzrok. A stres…bila ga je za 3 života. Ali kako mi moj muž stalno ponavlja, prošlost ne možemo promijeniti, ali budućnost možemo. Nadam se samo da nisam zakasnila, ali i jako bojim.
Kod mene u stimuliranom bude po jedan folikul, koliko imam i u prirodnom ciklusu (nekad ih zna biti 2-3). Znači rekacija na lijekove je nikakva. To što ih kod tebe bude 6 je super i vjerujem da ćeš brzo doći do najljepšeg cilja ❤️
Dr Bolanča je rekao da mi je UZV malo bolji od rezultata nalaza, ali i dalje nije dobro. Kaze da, kad ponovim hormone, mogu ocekivati blago povecanje AMH, ali ne vece od 3-4pmol. Kad sam dosla na pregled, prva recenica je bila- uskoro cete prestati menstruirati. Nije velika razlika u godinama, meni je 29, ali mislim da ni u kom slucaju ne mozes biti spreman na to suocavanje s istinom. Također, vjerujem da stignem na svemu poraditi. Koliki ti je bio D i koliko ti je trebalo da ga dignes?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Meni je prvi pregled bio kod prof. Kune, on me vodi i rekao je tada da tek krećemo sa svime, dokle god ima stanica vrijedi se boriti i da ako izgubimo 15 bitki i dobijemo 16. dobili smo cijeli rat. Bio je dosta optimističan oko svega i stalno mi ponavlja da nema odustajanja. Možda i taj Fsh igra ulogu, ide li prema gornjoj granici ali nije je prešao još. Vitamin D mi je bio 57 i za 3 mjeseca 176.
javi mi se na mail natty.ng1991@gmail.com pa se možemo detaljnije čuti 🙂
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Ide mi prema gornjoj granici*
Tincice, Dodo, Zara i Rolice navijam drzim fige🤞🍀
Evo i mene sa novostima. Na desnom jajniku 8 folikula vodeci je 13x18mm na lijevom 5 folikula najveci 15x13mm. Endo debljine 12-13mm. Opet Ultrazvuk u ponedeljak 3.3 pa cemo videti sta dalje. Ocekujem punkcijj u sredu ili cetvrtak 🤔
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Slee dobrodošla natrag, neka je sa srećom 🍀
Tinčica neka samo tamni 🙏🏼
Lori rano je to još, pričekaj i ponovi test 🤞🏽
Sage zao mi je, imas li vec planove za dalje?
Xoxo žao mi je… navijamo za sljedeci ciklus 💪🏼
Rolice napokon, bas mi je drago da je bilo uspjesno, i neka ovaj put bude to to kad je vec tako lijepo krenulo, cuvam fige za ponedjeljak 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
Zara dobrodosla i sto prije otisla. Mislim da to nije stoperica…
Dodo lijepe vijesti, neka bude dobar party 💪🏼🥳
Dreamer cuvam fige 🤞🏽
Ana samo miruj i cuvajte se 🙏🏼
Marija, Markolina,Nata, Uniqlo, MiliPe i sve ostale cure sretnoo!
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Jutro
Tinčica čekam s nestrpljenjem tvoj test
Moj je negativan, još ću sutra ponoviti pa ako ne bude ništa čekam u miru betu. Danas sam 8dn3dt.
Slee hvala na preporuci, super mi zvuči ovo ubiquinol+q10 zajedno.
Hvala cure na ohrabrenju i lijepim željama. Tek je prvi postupak pa sam si obećala da se neću nervirati ako ne bude ništa. Ali grozno je ovo čekanje i svaka čast vama koje već dugo to prolazite ❤️
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Saniii hvala na odgovoru. I ja tu ciklu koristim, ali baš ne pomaže. Od kojeg dana do kojeg je piješ i koliko dnevno? Na koliko ti zadeblja?
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
Hvala svim curama ,
Danas je tamnijeeee ❤️❤️
Bože moj vjerujte mi ja kad sam jučer pokazivala svoj test kumi i svatko normalan nije vidio osim mene tu je iza, ja ju vidimmmm, a danas ne moram tako, vidi se jasno, nije još ful tamna ali je tamnija… ❤️
https://ibb.co/KxdfsnDQ
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji