Cure,da li bi mogle preporučiti gdje na konzultacije za MPO ,a da nije Petrova?
Koji privatnici imaju ugovor sa HZZ-om?
Hvala puno za svaki odgovor ☺️
Mi smo krenuli na Vuk Vrhovac, zasad smo zadovoljni jer nema puno čekanja, u postupak smo ušli čim smo skupili sve nalaze.
Od privatnika koji imaju ugovor s HZZO-om najviše se spominju Poliklinika Škvorc, IVF i Betaplus.
Za njih druge cure imaju više iskustva :)
Hvala ti puno ☺️
Pokušati ću i tamo...🤍
Uniqlo moj Amh je i niži, Fsh mi je 11 🫣 Nije utjeha, ali nema odustajanja 💪
Meni su odmah na početku govorili da nije bitno koliko ću imati folikula (uz punu stimulaciju bude samo jedan), bitno je da dobijemo jednu, ali vrijednu jajnu stanicu. I sad mi je dr. B. rekao da sam mlada i da sigurno još imam stanica. Takve me stvari guraju naprijed. I ja sam plakala 3 sata kad sam vidjela svoj nalaz, a jer su također ciklusi uredni, ovulacija potvrđena na uzv, ali eto tako je kako je. Poraditi na kvaliteti preostalih stanica i vjerujem da će sve biti dobro. ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Evo curke, menga stigla, a ja idem na FET u prirodnom ciklusu,7dc UZV i rečeno mi je da pripremim Ovitrelle i Utrogestan.
Malo me strah jer je prirodan ciklus.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET | 2 ❄️❄️ ➡️ ❌
03.25 | FET | 2 ❄️❄️ SOON ⏳
..ja sam imala hematom u jednoj trudnoći,veći od ploda,dr.je rekao da postoji mogućnost da kad ode,povuče plod, ali,nije ,beba se izborila i sve je bilo u najboljem redu, pogotovo ako je hematom dolje, sigurno će sve biti ok🤍🤍
Imala sam ga i u prvoj trudnoći, na kraju se je resorbirao negdje u 3.mj trudnoće, bez krvarenja ni ičega, pa se nadam da će i sad bit isti scenarij 😁
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Uniqlo moj Amh je i niži, Fsh mi je 11 🫣 Nije utjeha, ali nema odustajanja 💪
Meni su odmah na početku govorili da nije bitno koliko ću imati folikula (uz punu stimulaciju bude samo jedan), bitno je da dobijemo jednu, ali vrijednu jajnu stanicu. I sad mi je dr. B. rekao da sam mlada i da sigurno još imam stanica. Takve me stvari guraju naprijed. I ja sam plakala 3 sata kad sam vidjela svoj nalaz, a jer su također ciklusi uredni, ovulacija potvrđena na uzv, ali eto tako je kako je. Poraditi na kvaliteti preostalih stanica i vjerujem da će sve biti dobro. ❤️
Hejj! Vidim sad u tvom potpisu.. uopce mi nije jasno kako se to dogodilo. Jedino obrazlozenje mi je stres kojeg sam imala jako puno proteklu godinu.
Po UZV je dr vidio 6 folikula ukupno.. u pon idem na folikulometriju, dajemo jos jednu priliku prirodnom zacecu obzirom na ovo ostvsrivanje trudnoce u 10. Mjesecu. A nakon toga idemo u postupak. Meni je također D vitamin 43, a TSH 2.66. Je li se uopce ulazi u postupak prije nego se te vrijednosti poprave?
29.
Biokemijska 11/24
Uniqlo možda će ti savjetovati da malo spustiš TSH, ispod 2,5. A vitamin D svakako treba dizati, najbolje se konzultirati s doktorom oko doze. Ja sam ga brzo digla s 25000 jedinica tjedno, znači jednu tabletu tjedno sam pila. Mojim nalazima su se isto čudili, misle da je možda povezano s Hashimotom, ne znaju ni oni što bi moglo biti uzrok. A stres...bila ga je za 3 života. Ali kako mi moj muž stalno ponavlja, prošlost ne možemo promijeniti, ali budućnost možemo. Nadam se samo da nisam zakasnila, ali i jako bojim.
Kod mene u stimuliranom bude po jedan folikul, koliko imam i u prirodnom ciklusu (nekad ih zna biti 2-3). Znači rekacija na lijekove je nikakva. To što ih kod tebe bude 6 je super i vjerujem da ćeš brzo doći do najljepšeg cilja ❤️
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Uniqlo možda će ti savjetovati da malo spustiš TSH, ispod 2,5. A vitamin D svakako treba dizati, najbolje se konzultirati s doktorom oko doze. Ja sam ga brzo digla s 25000 jedinica tjedno, znači jednu tabletu tjedno sam pila. Mojim nalazima su se isto čudili, misle da je možda povezano s Hashimotom, ne znaju ni oni što bi moglo biti uzrok. A stres…bila ga je za 3 života. Ali kako mi moj muž stalno ponavlja, prošlost ne možemo promijeniti, ali budućnost možemo. Nadam se samo da nisam zakasnila, ali i jako bojim.
Kod mene u stimuliranom bude po jedan folikul, koliko imam i u prirodnom ciklusu (nekad ih zna biti 2-3). Znači rekacija na lijekove je nikakva. To što ih kod tebe bude 6 je super i vjerujem da ćeš brzo doći do najljepšeg cilja ❤️
Dr Bolanča je rekao da mi je UZV malo bolji od rezultata nalaza, ali i dalje nije dobro. Kaze da, kad ponovim hormone, mogu ocekivati blago povecanje AMH, ali ne vece od 3-4pmol. Kad sam dosla na pregled, prva recenica je bila- uskoro cete prestati menstruirati. Nije velika razlika u godinama, meni je 29, ali mislim da ni u kom slucaju ne mozes biti spreman na to suocavanje s istinom. Također, vjerujem da stignem na svemu poraditi. Koliki ti je bio D i koliko ti je trebalo da ga dignes?
29.
Biokemijska 11/24
Meni je prvi pregled bio kod prof. Kune, on me vodi i rekao je tada da tek krećemo sa svime, dokle god ima stanica vrijedi se boriti i da ako izgubimo 15 bitki i dobijemo 16. dobili smo cijeli rat. Bio je dosta optimističan oko svega i stalno mi ponavlja da nema odustajanja. Možda i taj Fsh igra ulogu, ide li prema gornjoj granici ali nije je prešao još. Vitamin D mi je bio 57 i za 3 mjeseca 176.
javi mi se na mail natty.ng1991@gmail.com pa se možemo detaljnije čuti 🙂
Ide mi prema gornjoj granici*
Tincice, Dodo, Zara i Rolice navijam drzim fige🤞🍀
Evo i mene sa novostima. Na desnom jajniku 8 folikula vodeci je 13x18mm na lijevom 5 folikula najveci 15x13mm. Endo debljine 12-13mm. Opet Ultrazvuk u ponedeljak 3.3 pa cemo videti sta dalje. Ocekujem punkcijj u sredu ili cetvrtak 🤔
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 🔜 Pfc Prag
Sortiraj odgovore
Najstariji