Evo i mene, nisam se dosta javljala jer me gripa sastavila i nakon nje mi je sve nekako u magli pa nisam imala ni volje ni snage pisati. Ali uspjela sam bar nešto popratiti 🫣
Sirena I Plavuša čestitam na betuskama! Neka je sretno dalje!
Rolica odlično da ste uspjeli uloviti ovaj put, sad neka sve lijepo ide svojim tokom!
Lori meni se crtica (i to dosta slabašna) pokazala tek 11dnt 2 trodnevna tako da ne otpisuj ništa 🤞🏻
Slee dobrodošla natrag!
Marisha javi nakon pregleda, navijam da sve ide dobro i da će se uskoro riješiti. 🫂
Dodo navijam da sve bude kako treba!
Ostale, svima samo želim sreću ❤️❤️❤️
Ja sam jučer bila na prvom uzv, 6+4, imamo ❤️, a imamo i hematom. GV je manja nego što bi trebala biti, ali kaže dr da je u ovom ciklusu sve bilo nekako usporeno pa ima smisla i ta manja GV. I dalje utrogestan, i mirovanje do sljedećeg uzv kod moje gin.
Dobro je što ne krvarim, a i hematom je ispod ploda pa se nadam najboljem. I dr je jako optimistična pa to prelazi i na mene 😁
..ja sam imala hematom u jednoj trudnoći,veći od ploda,dr.je rekao da postoji mogućnost da kad ode,povuče plod, ali,nije ,beba se izborila i sve je bilo u najboljem redu, pogotovo ako je hematom dolje, sigurno će sve biti ok🤍🤍
Cure,da li bi mogle preporučiti gdje na konzultacije za MPO ,a da nije Petrova?
Koji privatnici imaju ugovor sa HZZ-om?
Hvala puno za svaki odgovor ☺️
Mi smo krenuli na Vuk Vrhovac, zasad smo zadovoljni jer nema puno čekanja, u postupak smo ušli čim smo skupili sve nalaze.
Od privatnika koji imaju ugovor s HZZO-om najviše se spominju Poliklinika Škvorc, IVF i Betaplus.
Za njih druge cure imaju više iskustva :)
Hvala ti puno ☺️
Pokušati ću i tamo...🤍
Uniqlo moj Amh je i niži, Fsh mi je 11 🫣 Nije utjeha, ali nema odustajanja 💪
Meni su odmah na početku govorili da nije bitno koliko ću imati folikula (uz punu stimulaciju bude samo jedan), bitno je da dobijemo jednu, ali vrijednu jajnu stanicu. I sad mi je dr. B. rekao da sam mlada i da sigurno još imam stanica. Takve me stvari guraju naprijed. I ja sam plakala 3 sata kad sam vidjela svoj nalaz, a jer su također ciklusi uredni, ovulacija potvrđena na uzv, ali eto tako je kako je. Poraditi na kvaliteti preostalih stanica i vjerujem da će sve biti dobro. ❤️
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Evo curke, menga stigla, a ja idem na FET u prirodnom ciklusu,7dc UZV i rečeno mi je da pripremim Ovitrelle i Utrogestan.
Malo me strah jer je prirodan ciklus.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
..ja sam imala hematom u jednoj trudnoći,veći od ploda,dr.je rekao da postoji mogućnost da kad ode,povuče plod, ali,nije ,beba se izborila i sve je bilo u najboljem redu, pogotovo ako je hematom dolje, sigurno će sve biti ok🤍🤍
Imala sam ga i u prvoj trudnoći, na kraju se je resorbirao negdje u 3.mj trudnoće, bez krvarenja ni ičega, pa se nadam da će i sad bit isti scenarij 😁

Uniqlo moj Amh je i niži, Fsh mi je 11 🫣 Nije utjeha, ali nema odustajanja 💪
Meni su odmah na početku govorili da nije bitno koliko ću imati folikula (uz punu stimulaciju bude samo jedan), bitno je da dobijemo jednu, ali vrijednu jajnu stanicu. I sad mi je dr. B. rekao da sam mlada i da sigurno još imam stanica. Takve me stvari guraju naprijed. I ja sam plakala 3 sata kad sam vidjela svoj nalaz, a jer su također ciklusi uredni, ovulacija potvrđena na uzv, ali eto tako je kako je. Poraditi na kvaliteti preostalih stanica i vjerujem da će sve biti dobro. ❤️
Hejj! Vidim sad u tvom potpisu.. uopce mi nije jasno kako se to dogodilo. Jedino obrazlozenje mi je stres kojeg sam imala jako puno proteklu godinu.
Po UZV je dr vidio 6 folikula ukupno.. u pon idem na folikulometriju, dajemo jos jednu priliku prirodnom zacecu obzirom na ovo ostvsrivanje trudnoce u 10. Mjesecu. A nakon toga idemo u postupak. Meni je također D vitamin 43, a TSH 2.66. Je li se uopce ulazi u postupak prije nego se te vrijednosti poprave?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Uniqlo možda će ti savjetovati da malo spustiš TSH, ispod 2,5. A vitamin D svakako treba dizati, najbolje se konzultirati s doktorom oko doze. Ja sam ga brzo digla s 25000 jedinica tjedno, znači jednu tabletu tjedno sam pila. Mojim nalazima su se isto čudili, misle da je možda povezano s Hashimotom, ne znaju ni oni što bi moglo biti uzrok. A stres...bila ga je za 3 života. Ali kako mi moj muž stalno ponavlja, prošlost ne možemo promijeniti, ali budućnost možemo. Nadam se samo da nisam zakasnila, ali i jako bojim.
Kod mene u stimuliranom bude po jedan folikul, koliko imam i u prirodnom ciklusu (nekad ih zna biti 2-3). Znači rekacija na lijekove je nikakva. To što ih kod tebe bude 6 je super i vjerujem da ćeš brzo doći do najljepšeg cilja ❤️
Uniqlo možda će ti savjetovati da malo spustiš TSH, ispod 2,5. A vitamin D svakako treba dizati, najbolje se konzultirati s doktorom oko doze. Ja sam ga brzo digla s 25000 jedinica tjedno, znači jednu tabletu tjedno sam pila. Mojim nalazima su se isto čudili, misle da je možda povezano s Hashimotom, ne znaju ni oni što bi moglo biti uzrok. A stres…bila ga je za 3 života. Ali kako mi moj muž stalno ponavlja, prošlost ne možemo promijeniti, ali budućnost možemo. Nadam se samo da nisam zakasnila, ali i jako bojim.
Kod mene u stimuliranom bude po jedan folikul, koliko imam i u prirodnom ciklusu (nekad ih zna biti 2-3). Znači rekacija na lijekove je nikakva. To što ih kod tebe bude 6 je super i vjerujem da ćeš brzo doći do najljepšeg cilja ❤️
Dr Bolanča je rekao da mi je UZV malo bolji od rezultata nalaza, ali i dalje nije dobro. Kaze da, kad ponovim hormone, mogu ocekivati blago povecanje AMH, ali ne vece od 3-4pmol. Kad sam dosla na pregled, prva recenica je bila- uskoro cete prestati menstruirati. Nije velika razlika u godinama, meni je 29, ali mislim da ni u kom slucaju ne mozes biti spreman na to suocavanje s istinom. Također, vjerujem da stignem na svemu poraditi. Koliki ti je bio D i koliko ti je trebalo da ga dignes?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Meni je prvi pregled bio kod prof. Kune, on me vodi i rekao je tada da tek krećemo sa svime, dokle god ima stanica vrijedi se boriti i da ako izgubimo 15 bitki i dobijemo 16. dobili smo cijeli rat. Bio je dosta optimističan oko svega i stalno mi ponavlja da nema odustajanja. Možda i taj Fsh igra ulogu, ide li prema gornjoj granici ali nije je prešao još. Vitamin D mi je bio 57 i za 3 mjeseca 176.
javi mi se na mail natty.ng1991@gmail.com pa se možemo detaljnije čuti 🙂
Ide mi prema gornjoj granici*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji