Pozdav cure.
Nova sam ovdje i vec danima prelistavam forume trazeci odgovore ili utjehu.
Suprug i ja vec 4 godine radimo na bebi i nakon vanmaternicne 2021 jednostavno se nista ne desava. Oboje smo mladi 30 i 33 g te su nam svi nalazi uredni,sono HSG uredan.
Prosle godine smo odradili tri inseminacije ali bezuspjesno.
Trenutno smo u prvom postupku ivf za koji ni obitelj ni prijatelji ne znaju.
12.02. sam primila ovitrelle te je punkcija izvrsena 14.2. ( 5 smrznutih blastocista i 6 oplodenih )
19.02 je bio transver jedne blastociste, danas mi je 9 dan i test je pokazao jako slabu crticu.
Mene zanima dali je moguce da je pozitivan zbog ovitrelle jer par dana prije kao da su crtice bile izrazenije..? Mislim da su ova dva tjedna cekanja najgori dio postupka
Pozdrav cure.. nakon loših informacija o kritičnom stanju o rezervi jajnih stanica sam tek počela istraživati o potpomognutoj. Čitat ću na forumu i istraživati, a trenutno me zanima koji su bili prvi koraci koje ste napravile kako bi poboljšale kvalitetu js, izuzev suplementacije- Prehrana, stil života i slično. Postoje li neke namirnice koje ste posebno ubacile ili izbacile u prehrani?
29.
Biokemijska 11/24
Tincice, hvala ti, imam ga i ja, imam njega i oleovit kapi, ne znam sto mi je bolje. Ja isto vidim neku sjenicu, nadam se da ce tamniti. Je blastica u pitanju?
Plavusa cestitam! Sjecam te se jer smo skupa bile u zadnjem fetu, drago mi je da je sada uspjesno!
Sanjushka kako si ti? Imas planove? Mogu ja na listu 17.3. konzultacije za novi postupak :)
Rolica vidim da si se ti odlucila za skvorca na kraju! Cestitam na jednoj stanici, neka se lijepo spoji! Sogi je dobro, planira i ona mozda u 5. mjesecu, ali se nekako odmakla od svega i trenutno nema bas neke konkretne planove.
Zara po meni je vec proslo dosta vremena od stoperice, vjerujem da nije vise u tijelu! Ponovi test pa vidi tamni li.
Ubiqlo imas na prvim stranicama ove teme popis suplemenata i neke savjete za kvalitetu. Ja konkretno pijem maticnu mlijec, uzimam q10, d vitamin, omegu,
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Evo i mene s druge folikulometrije, na jednome jajniku su 2 vodeća folikula, na drugome ništa.
Sutra još jedan pregled pa najvjerojatnije štoperica u nedjelju.
Nadam se da će biti nešto od toga
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 ⌛
Tincice, hvala ti, imam ga i ja, imam njega i oleovit kapi, ne znam sto mi je bolje. Ja isto vidim neku sjenicu, nadam se da ce tamniti. Je blastica u pitanju?
Plavusa cestitam! Sjecam te se jer smo skupa bile u zadnjem fetu, drago mi je da je sada uspjesno!
Sanjushka kako si ti? Imas planove? Mogu ja na listu 17.3. konzultacije za novi postupak :)
Rolica vidim da si se ti odlucila za skvorca na kraju! Cestitam na jednoj stanici, neka se lijepo spoji! Sogi je dobro, planira i ona mozda u 5. mjesecu, ali se nekako odmakla od svega i trenutno nema bas neke konkretne planove.
Zara po meni je vec proslo dosta vremena od stoperice, vjerujem da nije vise u tijelu! Ponovi test pa vidi tamni li.
Ubiqlo imas na prvim stranicama ove teme popis suplemenata i neke savjete za kvalitetu. Ja konkretno pijem maticnu mlijec, uzimam q10, d vitamin, omegu,
Za kapi neznam iskreno, ali ja sam prije ovog FET a popila turu vaginalnih probiotika (ne može naškodit, nego dapače), popila sam D vitamin taj od 25000 i pila sam željezo, blastica je u pitanju, ovo mi je 9.-ti pokušaj, danas 4-ti dan nakon transfera i neznam više koliko snage mogu iscrpiti iz svega.. Sutra ćemo vidjeti dal će se crtica bolje vidjeti ili ipak ne. Nade su velike i emocije u igri kao i svima Vama i nadam se da će ova blastica biti svjetlo na kraju tunela.... Svima zahvaljujem na lijepim željama i podršci, isto tako ja svima želim da budete najsretnije ❤️🤞
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ FET 🤞
vesnaa1985@gmail.com
Xoxo meni nije nakon aspiracije nikako do ovulacije došlo pa su mi dali duphaston da pijem i kad sam prestala kroz par dana dosla. Možda da zamolis soc gin?
Rolice sretno!!
Tina vidim i ja crticu! Nek tamni 🤞
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87--> 22.14 pmol/L
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --> 24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske❌️
2/2025 histeroskopija
Evo i mene 😊 dobili smo 5 oocita, sutra vijesti o napretku oplodnje, odluka je pustiti sve do 5. dana pa što bude 😊
Transfer je u srijedu.
Tinčice, i ja vidim crtu, držim fige za dalje, sretno, najsretnije ti bilo🍀❤️
Djetelina, ne znam jesam ti čestitala za otkucaje ❤️
Plavuša, čestitke
Rolice
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. 2/2025 🫶⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Dodo čestitam, nek ih što više dogura 🤞 propustila sam ili zaboravila, u kojoj si klinici?
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87--> 22.14 pmol/L
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --> 24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske❌️
2/2025 histeroskopija
Zara slažem se da su 2 tjedna čekanja najgori dio postupka Mislim da je Ovitrelle već trebala izaći iz sistema, ja sam svoju primila 17. i test mi je bijel skroz.
Nadam se da će ti crtica krenuti tamniti, imali smo tu slučaja stagnacije pa je beta na kraju bila dobra.
Markolina sretno! To je prirodni ciklus ili stimulirani?
Slee koji q10 uzimaš, od kojeg proizvođača?
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća ❤️
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: ⌛
Evo i mene 😊 dobili smo 5 oocita, sutra vijesti o napretku oplodnje, odluka je pustiti sve do 5. dana pa što bude 😊
Transfer je u srijedu.
Tinčice, i ja vidim crtu, držim fige za dalje, sretno, najsretnije ti bilo🍀❤️
Djetelina, ne znam jesam ti čestitala za otkucaje ❤️
Plavuša, čestitke
Rolice
Super broj, sretno dalje
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća ❤️
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: ⌛
Sortiraj odgovore
Najstariji