Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    01. Veljača 2024. 15:39

annboleyn

Jurky32

annboleyn

Sto se mene tice, danasnja folikulometrija nije donijela nikakve drasticne novosti u odnosu na jucerasnju osim sto je LH danas nizi, sto je dobro pa ipak necu morati na duplu dozu Cetrotide-a. Niko mi nije odgovorio na upit o toj mogucnosti pa pretpostavljam da se nikom i nije desilo slicno 😀
    Ja sam opet u subotu na kontroli a aspiracija vjerovatno u ponedjeljak.
    Mozda nije razlog da se zalim ali ja moram reci da mi je vec malo i dodijalo pikanje, traje vec 12 dana a najgore je sto jedno pikanje, a u danima kad je kontrola i dva, moram obaviti na poslu. Pa ljudi moji to nije normalno, zakljucam se ali bas svaki put me prekinu, ne prestaju da kucaju jer je, zaboga, nesto hitno, i kad otvorim i vide sprice, ampule, igle… odmah zadrame, pitaju se sta mi je… a vec sam svakako pod stresom dok ubrizgavam jer mi je na klinici izricito receno da nijedna kap Cetrotidea ne smije iscuriti, jer ako supresija ne bude ucinkovita, folikuli mogu puknuti.
    I takoo… izvinjavam se na ovom opsirnom jadikovanju 😀

Ja sam preživjela čekajući aspiraciju s mogućnosti da bi mogli puknuti.. u ovom postupku nisam ni imala Cetrotide.. doc mi je rekla da mi neće dati iz razloga da bi mi stanice bile što čišće 🤷‍♀️🤷‍♀️ uglavnom sretnooo 🤞🤞 neće oni nikuda 🤞🤞🥰

Uhh, vjerujem da je to bio jos dodatan stres. Bravo za tvoje folikulice i jajne stanice, ocekujemo da se pozitivan trend nastavi sa implantacijom 🤞
    Hvala ti 🥰 i ja se nadam da ce sacekati do ponedjeljka 😀

🤞🤞❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Shunky
    01. Veljača 2024. 15:42

annboleyn

Sto se mene tice, danasnja folikulometrija nije donijela nikakve drasticne novosti u odnosu na jucerasnju osim sto je LH danas nizi, sto je dobro pa ipak necu morati na duplu dozu Cetrotide-a. Niko mi nije odgovorio na upit o toj mogucnosti pa pretpostavljam da se nikom i nije desilo slicno 😀
    Mozda nije razlog da se zalim ali ja moram reci da mi je vec malo i dodijalo pikanje, traje vec 12 dana a najgore je sto jedno pikanje, a u danima kad je kontrola i dva, moram obaviti na poslu. Pa ljudi moji to nije normalno, zakljucam se ali bas svaki put me prekinu, ne prestaju da kucaju jer je, zaboga, nesto hitno, i kad otvorim i vide sprice, ampule, igle… odmah zadrame, pitaju se sta mi je… a vec sam svakako pod stresom dok ubrizgavam jer mi je na klinici izricito receno da nijedna kap Cetrotidea ne smije iscuriti, jer ako supresija ne bude ucinkovita, folikuli mogu puknuti.

Jooooj i ja sam se morala pikati na poslu, kako nikome nisam govorila za postupak, umutila bi špricu sakrivena u ormar, onda se išla ubosti u wc, svaki ali svaki put bi mi netko drmao po kvaki, pa bi me to prepalo, malo iscurilo van, onda bi se rasplakala od jada i živčanosti, uhhh baš treba imati mir za sve ovo

👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
    🧑🏼'80. Spermiogram varira
    1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌

annboleyn
    01. Veljača 2024. 15:46

Shunky

annboleyn

Jooooj i ja sam se morala pikati na poslu, kako nikome nisam govorila za postupak, umutila bi špricu sakrivena u ormar, onda se išla ubosti u wc, svaki ali svaki put bi mi netko drmao po kvaki, pa bi me to prepalo, malo iscurilo van, onda bi se rasplakala od jada i živčanosti, uhhh baš treba imati mir za sve ovo

I meni je bas tako, nepotreban dodatni stres 🤦‍♀️
    Banalnost, nije da krijem ali mi je to intima koju ne zelim da dijelim sa svima ali ne moze se nista u miru obaviti kod nas na poslu 🤯

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Emma05
    01. Veljača 2024. 15:48

Hvala vam cure za podršku💓🫂

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

tera_
    01. Veljača 2024. 17:41

annboleyn

Ja sam u prvom postupku zbog visokog lh na 2dc prvo dobila cetrocide i onda 3dc pocela sam ovaleap.. lh se odmah sutra spustio na normalnu..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Johicaa
    01. Veljača 2024. 18:11

Lunaa93

Johicaa

Lunaa93

Stela,
    Zelim ti sve najljepse, tebi i deckicu. ❤️
    Dugo nisam bila na forumu, pa mi je tesko da sve pohvatam. Od prosle godine, sjecam se tebe, Sani i jos par cura.
    Lucky, sretno sutra.
    Johice,
    U kojoj si klinici u BiH?

Lunaa ja sam u Bahceciju Sarajevo, nemamo vise smrzlića pa ako budemo ponovo isli vjerovatno bi opet kod njih. Imaju sve pretrage koje nudi Prag zato smo se odlucili za njih.

I ja sam kod njih.
    Mi imamo ukupno 3 smrzlica. S tim da su zapakovani po jedan i 2.
    Vidim da si pisala o Medrolu, i ja sam ga dobila u terapiji. U prvom mjesecu su mi otkazali FET zbog visokog progesterona. Dobila sam mjesec da koristim Yasmin.
    U utorak vadim ponovno progesteron, TSH ( koji mi je bio 3.9) i estradiol, i onda se nadam da nastavljam sa terapijom. 12.02. bi mi bio transfer.

I meni su vise puta odkazivali Fet zapravo 6 mj. zaredom , nece da riskiraju ako nije sve 100% kako treba, slusaj i radi kako ti kazu. Uspjet ce kad tad. 
    Meni je najvazniji njihov pristup kad je transfer i podrska koju daju. Zadnji trasnfer su me svi obilazili da me ohrabre, radio ga je profesor i malo je duze trajao nego prva dva. Ja sad vidim neke sitne razlike a tada nisam nista primjecivala.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Hypnoticpoison
    01. Veljača 2024. 18:13

Jurky hvala ti! Želim ti svu sreću ovog svijeta da to sada bude to!🤞🤞🙏❤
    Ostalim curkama također želim svu sreću! Nadam se da će mi neka lavica znati odgovoriti na moje pitanje, jer smo bijesni,ljuti i frustrirani zbog toga što nam se dogodilo, jer nije da se to događa svakodnevno.😭😭🥺🥺

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Bebolina2024
    01. Veljača 2024. 18:36

Hypnoticpoison

Jurky hvala ti! Želim ti svu sreću ovog svijeta da to sada bude to!🤞🤞🙏❤
    Ostalim curkama također želim svu sreću! Nadam se da će mi neka lavica znati odgovoriti na moje pitanje, jer smo bijesni,ljuti i frustrirani zbog toga što nam se dogodilo, jer nije da se to događa svakodnevno.😭😭🥺🥺

Dobrodošla na temu, nemam odg na tvoje pitanje ali možda ti se netko javi.
    Jurky bravo za 2 mrve koje su se oplodile. Sretno sutra na transferu i neka ovaj bude uspješan 🤞🙏
    Ivka neka bude dobar tulum u labu 🤞🤞
    Annboleyn i meni je danas 12.dan pikanja i konačno je to to. Nadam se da će i tvoji folikulići biti dobri u pon i da će ubrzo punkcija. Meni se dobro poklopilo na kraju se nisam trebala pikati na poslu. Kako je bilo u penu ne bi bio ni neki preveliki problem jer je brzo gotovo.
    Ketyx i Emma 😘 držite se cure i da uskoro i vi ugledate svoje plusiće.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Jurky32
    01. Veljača 2024. 18:48

Hypnoticpoison, Bebolina, hvalaa cure 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

korni
    01. Veljača 2024. 19:28

Ketyx žao mi je.. drži se i hrabro dalje ❤️
    Emma prava si lavica ❤️ nadam se da će te ovaj fet iznenaditi plusićem 🍀🤞
    Minnie žao mi je. Sretno dalje 🍀🤞
    Jurky ideeees, uskoro si pupo ❤️🤞🍀
    Simbalija mi smo u kbc ri krenuli odmah s IVF-om (zbog mojih godina i amh), ali u razg.s curama sam skužila da pokušavaju prvo inseminacije progurati..ali pitaj svakako 🍀
    Ivka drzim fige za dobar party 🤞
    Hypnoticpoison dobrodošla i sretno 🤞 ne znam ni ja odgovor na tvoje pitanje, nadam se da će neka od cura znati.
    Sretno svima ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.