Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    01. Veljača 2024. 13:02

Cure, smije li se u državnim bolnicama odbiti inseminacija i odmah ići na IVF? Ili ne toleriraju želje...ili ide ovisno o nalazima. 
    Divim se vama sa trudom od xy godina. Žene ne odustajte nikada!! Velika podrška za sve vas! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

ericaa
    01. Veljača 2024. 13:05

Emma05

Imamo još 4.🐣… 1 po slamcici. 🥹..pustiti ću ovo sada da prođe. Izvadit u pon betu. Odbolovati 1 dan. I dalje u nove pobjede.🦾 Nema druge…nego se naoružati strpljenjem kao i uvijek..💓🦾🦾

Super je vijest i znak da ste dobili toliko blastica! Vjerujem da se tu krije jedan malecki A sada nema druge nego odtugovat, polizat rane i nastavit borbu. PS uz strpljenje, meni je pomagao Iločki Traminac  (šalim se malo, nemoj zamjeriti) Sretno dalje! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Shunky
    01. Veljača 2024. 13:14

Simbalija

Cure, smije li se u državnim bolnicama odbiti inseminacija i odmah ići na IVF? Ili ne toleriraju želje…ili ide ovisno o nalazima.
    Divim se vama sa trudom od xy godina. Žene ne odustajte nikada!! Velika podrška za sve vas!

Ja sam odbila insemenaciju i samo mi je dao uputnicu za IVF. Oboje smo se složili da nema smisla gubiti vrijeme na propuhivanje jajnika, pa onda insemenaciju koja vjerojatno ne bi bila uspješna zbog endometrioze, lošeg spermiograma, godina... Nitko nije kasnije postavljao nikakva pitanja zašto nisam išla na insemenaciju...

👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
    🧑🏼'80. Spermiogram varira
    1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌

Johicaa
    01. Veljača 2024. 13:21

Lunaa93

Stela,
    Zelim ti sve najljepse, tebi i deckicu. ❤️
    Dugo nisam bila na forumu, pa mi je tesko da sve pohvatam. Od prosle godine, sjecam se tebe, Sani i jos par cura.
    Lucky, sretno sutra.
    Johice,
    U kojoj si klinici u BiH?

Lunaa ja sam u Bahceciju Sarajevo, nemamo vise smrzlića pa ako budemo ponovo isli vjerovatno bi opet kod njih. Imaju sve pretrage koje nudi Prag zato smo se odlucili za njih.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

AngelEyes
    01. Veljača 2024. 13:35

Emma žao mi je, teško je naći snagu za dalje nakon toliko godina, ali pokušaj. Drago mi je da imaš još smrzlića i iskreno se nadam da će barem jedan biti dobitan. Drži se 🤗🤗
    Svima sretno, nekako nije prepozitivno krenula godina ali popravit će se. Radujem se lijepim vijestima od svake od vas i tugujem s vama kad ne ide ❤️❤️

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

tera_
    01. Veljača 2024. 13:43

Ivka sretno 😊
    Emma odtuguj a onda u nove pobjede,bez odustajanja  od tih smrzlica te sigurno ceka tvoj bebac😊
    Da li netko zna za kbc st dali oni pitaju jel zelim sad 2 vratit i fetu ili 1, ili oni to odluce?
    Na jednoj slamcici imam 2.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Johicaa
    01. Veljača 2024. 13:52

Emma drzi se uz tebe smo svi ❤️
    da znas ima i u Sarajevu pgd analiza u mojoj klinici Bahceci. Ukoliko dođe do toga i budes placala postupke i odlučiš se za pgd, sigurno je pristupacnije sa 1500€ i manje puta.
    Ja sam razmatrala pgd za iduci postupak , cak smo ja i muz zakljucili ako nema pgd ispravnih to je to za nas..mozda prenaglo nakon dva feta, ali tada smo tako razmisljali. Iako sve sto sam proucavala i gledala kaze da je to najbolje uraditi, nista nije garancija.
    Imas svakakvih primjera , moja poznanica je isla u Prag i radili su pgd i nije se ostvarila trudnoca sa 4 embrija. Nakon toga u Sarajevu je ostala trudna sa embrijem koji nije testiran i sad ima 4 godine i neda im mira.

Ja sam svaki fet sve isto radila , osim ovaj zadnji kad sam zamozgala da pijem caj od kantariona iz Dm-a i stavljala kantarion na dnevni ulozak. Ja sam se uvijek lovila za slamke pa mozda nesto i pomogne. Moj prvi znak trudnoce je bio herpes i pad imuniteta, zacepljen nos i temp oko 37. Ja sam uvjerena da je moj imunoloski odgovor sprijecavao trudnocu iako sam pila medrol i dobivala imunoglobuline. inace ja nemam nikakvu konkretnu dijagnozu.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Jurky32
    01. Veljača 2024. 14:11

Emma, hvala ti ❤️
    Hypnoticpoison, nemam odgovor na tvoje pitanje..samo ću ti poželjeti dobrodošlicu i sreću u daljnjim postupcima 🤞🥰
    Sanjushka, hvala ti ❤️ slobodno ti pitaj 😊 kod njih se vraća drugi, treći ili peti dan.. ali ne znam ti reći zašto kod mene drugi, a ne treći dan.. meni je doktorica odmah jučer rekla da će biti transfer u petak.. ona je odmah bila uvjerena da će doći do oplodnje, a ja sam ipak pričekala da mi jave 😄
    Ivka, držim 🤞 da se obje oplode 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Simbalija
    01. Veljača 2024. 14:13

Shunky

Ja sam odbila insemenaciju i samo mi je dao uputnicu za IVF. Oboje smo se složili da nema smisla gubiti vrijeme na propuhivanje jajnika, pa onda insemenaciju koja vjerojatno ne bi bila uspješna zbog endometrioze, lošeg spermiograma, godina… Nitko nije kasnije postavljao nikakva pitanja zašto nisam išla na insemenaciju…

Hvala ti na iskustvu. Vidjet ću još s njima na Humanoj što kažu i predlažu, ali nekako bih voljela preskočiti inseminaciju. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

Emma05
    01. Veljača 2024. 14:14

ericaa

Emma05

Imamo još 4.🐣… 1 po slamcici. 🥹..pustiti ću ovo sada da prođe. Izvadit u pon betu. Odbolovati 1 dan. I dalje u nove pobjede.🦾 Nema druge…nego se naoružati strpljenjem kao i uvijek..💓🦾🦾

Super je vijest i znak da ste dobili toliko blastica! Vjerujem da se tu krije jedan maleckiA sada nema druge nego odtugovat, polizat rane i nastavit borbu. PS uz strpljenje, meni je pomagao Iločki Traminac(šalim se malo, nemoj zamjeriti) Sretno dalje!

Daaa..čašice pomažu🤣😍🥰👌...imam punu kuću vina ali sam malo stala s tim jer mi endo loše reagira na alkohol pa da ju ne uzburkam ovako prije postupka..ali baš volim nekad ovako navečer se opustiti uz čašicu, dvi vina😍. Evo moram priznat da se jedino tome i veselim🙈😆

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.