Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minnie_25
    01. Veljača 2024. 09:17

Cure, dobro jutro... Evo ja sam gotova, nažalost ni ovaj put ništa,nema jajne stanice... Idemo s idućim ciklusom opet... 💪🏻💪🏻 Tako je, kako je! Sretno vam svima danas i narednih dana... 🥰🥰

🙆‍♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)

-2015.g operirana cista(endometrioza)
    - AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
    -03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
    -06/22 prve konzultacije, Petrova
    -11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
    1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
    2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
    -10/23 dr. Šparac

*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *

Bebolina2024
    01. Veljača 2024. 09:34

Saniii hvala na odgovoru, sad mi je malo jasnije.
    Pitala sam i danas za duostim i dr kaže i ja razmišljam o tome, pa gleda papire i kaže ipak ćemo na punkciju u subotu jer je već 15.dc tada.
    Sanjuška možeš me pisati za subotu.
    Hvala.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

bejbe2018
    01. Veljača 2024. 10:40

Emma05

Jutro cure. Danas 8dnt FET 1 blastice. 13 i transfer po redu. Danas me oprala neka tuga baš i ne mogu se smiriti. Hormoni su to znam ali sam baš pala psihički. Po mojoj procjeni nekoj, a meni je cervix vodilja uspjesnosti. Kod mene nije baš ni preeemekan a ni nema iscjetka, suhlje djeluje. Sjećam se da bi to trebalo biti puno više "vlage" i iscjetka a cervix bi trebao biti mekan ko spužva. Nekako nisam optimistična…😞. Imala sam 37.1 tamo 3..4..5 dan. Stalno hladno. Stalno napuhnutost dolje. Probadanja. Za drugo da ne govorim al sve je to od lijekova. A i bolucka me jer mi je maternica izoperirana 6x. Uzimam Estrofem 3x1, Cyclogest 2x1, Duphaston 3x1, Prolutex inj. na drugi dan, Aspirin 100, Folat i Vit D.
    Baš mi je teško više snagu crpit jer neznam odakle više. Razmisljam o Pragu dalje. Kod nas sve super ali 15 godina ja nisam ostvarila uspjesnu trudnoću osim ove dvije vanmaternicne. Materijali uvijek super, bez problema dođem do blastica. Zadnji stimulirani sam dobila 8 smrzlića i njih trošimo..ali ni jedan se ne "lovi". Probala i embrioglue 2x…nemam ideje ni snage više…Vratila sam se raditi prije 3 dana samo da se malo vratim u rutinu i da ne mislim puno ali psihički ne mogu bit među ljudima, vidim da nisam ok. Treba mi pusti otok trenutno..😞

Počela sam ti pisat pa mi se izbrisalo.
    Svaka čast na hrabrosti i ustrajnosti. Ja sam puno kraće bila na tom putu pa mi je bilo teško i puna kapa. Jer stalno neuspjeh.
    Ali eto uplalilo je, meni u Pragu.
    Ako imate mogućnosti otiđite.
    Svakako u mislila si mi.💓

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Lunaa93
    01. Veljača 2024. 10:40

Emma05

Jutro cure. Danas 8dnt FET 1 blastice. 13 i transfer po redu. Danas me oprala neka tuga baš i ne mogu se smiriti. Hormoni su to znam ali sam baš pala psihički. Po mojoj procjeni nekoj, a meni je cervix vodilja uspjesnosti. Kod mene nije baš ni preeemekan a ni nema iscjetka, suhlje djeluje. Sjećam se da bi to trebalo biti puno više "vlage" i iscjetka a cervix bi trebao biti mekan ko spužva. Nekako nisam optimistična…😞. Imala sam 37.1 tamo 3..4..5 dan. Stalno hladno. Stalno napuhnutost dolje. Probadanja. Za drugo da ne govorim al sve je to od lijekova. A i bolucka me jer mi je maternica izoperirana 6x. Uzimam Estrofem 3x1, Cyclogest 2x1, Duphaston 3x1, Prolutex inj. na drugi dan, Aspirin 100, Folat i Vit D.
    Baš mi je teško više snagu crpit jer neznam odakle više. Razmisljam o Pragu dalje. Kod nas sve super ali 15 godina ja nisam ostvarila uspjesnu trudnoću osim ove dvije vanmaternicne. Materijali uvijek super, bez problema dođem do blastica. Zadnji stimulirani sam dobila 8 smrzlića i njih trošimo..ali ni jedan se ne "lovi". Probala i embrioglue 2x…nemam ideje ni snage više…Vratila sam se raditi prije 3 dana samo da se malo vratim u rutinu i da ne mislim puno ali psihički ne mogu bit među ljudima, vidim da nisam ok. Treba mi pusti otok trenutno..😞

Ne bih znala nista konkretnije reci, osim da ne otpisujes postupak prije vremena. Ako zaista i ovaj put ne uspije, Prag bi po onome sto sam cula svakako bio dobra opcija. Zelim da ti ovo bude dobitni postupak. 😘

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Emma05
    01. Veljača 2024. 11:10

Lali28

BEmma05

Jutro cure. Danas 8dnt FET 1 blastice. 13 i transfer po redu. Danas me oprala neka tuga baš i ne mogu se smiriti. Hormoni su to znam ali sam baš pala psihički. Po mojoj procjeni nekoj, a meni je cervix vodilja uspjesnosti. Kod mene nije baš ni preeemekan a ni nema iscjetka, suhlje djeluje. Sjećam se da bi to trebalo biti puno više "vlage" i iscjetka a cervix bi trebao biti mekan ko spužva. Nekako nisam optimistična…😞. Imala sam 37.1 tamo 3..4..5 dan. Stalno hladno. Stalno napuhnutost dolje. Probadanja. 

Jako mi je žao. Koliko god nemam takvo iskustvo jer sam tek na početku, suosjećam koliko god mogu, ali sada još ima nade ipak. Do zadnjeg.
    A za Prag sam stvarno cula sve najbolje. Znam nekoliko kojima je tamo uspjelo. Jednoj prvi put, a drugoj zeni nakon 10 godina Zagreb, Beograd, Maribor, Ljubljana, sta sve ne, i prag je uspio iz prve. To je bilo pred 18 godina.
    S druge strane, mozda zaista nasi strucnjaci nisu toliki strucnjaci. Jucer sam samo gledala nesto na youtubeu, govori jedan da mnogi embriolozi ne znaju pa nenamjerno “lazu” da je zametak top grade a zapravo se vec urušio i 

Ma stvarno se moji biolozi trude, i sami mi govore da im nije jasno zašto ne dolazi do trudnoće na tako "lijepe" zametke. Međutim oni ne rade testriranja na kromosomske greške a to se ne vidi ovako po njihovoj "ljepoti" pa su mi sami preporučili ako ovako ne ide da idem još na taj PGD van Hrv. Histeroskopija rađena već. Unutra sve uredno. Endo mi trenutno ne smeta jer je na l.jajniku i nije velika i nije faktor za ovoliko godina neuspjeha. 😏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05
    01. Veljača 2024. 11:15

bejbe2018

Emma05

Počela sam ti pisat pa mi se izbrisalo.
    Svaka čast na hrabrosti i ustrajnosti. Ja sam puno kraće bila na tom putu pa mi je bilo teško i puna kapa. Jer stalno neuspjeh.
    Ali eto uplalilo je, meni u Pragu.
    Ako imate mogućnosti otiđite.
    Svakako u mislila si mi.💓

A gdje ste bili u Pragu? Koja je to klinika? Nisam se još počela informirati ali za početak sam mužu danas najavila planove za dalje (jer mi je tako uvijek lakše, kovati nove planove kad je postupak ovako pri kraju a miriši na nauspješno😏). S tim da neznam moram li prvo potrositi smrzliće ili neovisno o tome mogu u Prag? Nekako mi nema smisla ako mi je cijeli set "kromosomski loš?!"😒🙈
    Plus mi vraćaju po jedan zbog ranije rupture maternice tj desnog roga zbog vanmaternicne. 

Emma05
    01. Veljača 2024. 11:16

Lunaa93

Emma05

Ne bih znala nista konkretnije reci, osim da ne otpisujes postupak prije vremena. Ako zaista i ovaj put ne uspije, Prag bi po onome sto sam cula svakako bio dobra opcija. Zelim da ti ovo bude dobitni postupak. 😘

Hvala ti🥰

Jurky32
    01. Veljača 2024. 11:25

Ketyx, žao mi je 😔
    Emma, dug si put prošla, nadam se da ćeš na kraju ipak uspjeti 🤞🥰
    Minnie, žao mi je, ali vidim da si ostala pozitivna, sretno idući ciklus 🤞🥰
    Bebolina, super što i doc razmišlja o duo stim.. sretno u subotu 🤞🥰
    Javili su mi se iz Bete, pravilni znakovi oplodnje vidljivi na dvije jajne stanice. Transfer sutra. Sanjushka piši 😄🤞🤞🤞🤞🤞
    Sretno svima 😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Emma05
    01. Veljača 2024. 11:39

Jurky32

Ketyx, žao mi je 😔
    Emma, dug si put prošla, nadam se da ćeš na kraju ipak uspjeti 🤞🥰
    Minnie, žao mi je, ali vidim da si ostala pozitivna, sretno idući ciklus 🤞🥰
    Bebolina, super što i doc razmišlja o duo stim.. sretno u subotu 🤞🥰
    Javili su mi se iz Bete, pravilni znakovi oplodnje vidljivi na dvije jajne stanice. Transfer sutra. Sanjushka piši 😄🤞🤞🤞🤞🤞
    Sretno svima 😘😘

Hvala ti. Sretno i tebi sutra!😉🥰🤗

• MiliPe
    01. Veljača 2024. 11:45

Ketyx Zao mi je, nadam se da ces brzo smisliti plan za dalje 🙏
    Emma Ne mogu ti reci da si odustala pre vremena jer i ja sam takva, stalno neki los osjecaj ili se tako pripremam na neuspjeh. Ali nadam se da gresis i da ce ipak biti uspesan ovaj put od srca ti to zelim 🙏🤞🏻
    Bebolina Stetno 🍀
    Minnie Zao mi je 😔

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 🔜 Pfc Prag

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.