Iskrene čestitke od srca svim curama na predivnim vijestima!!!!😍😍😍😍
sretno ostale cure!🩷🤞🩷
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Divna hvala ti 🫶🏻 neću sva srica ujutro je beta, pa nemam puno vrimena za razmišljati 😂
IKAR ostala sam bez onih mullerovih pa san iskoristila cyclotest al sad ima uru vremena, nije prva mokraća i išla san prije toga na wc. Crta se ovaj put vidi, nemogu je bas usporedit sa ovima jer su skroz drugačiji ali tu je i nije nešto da moram žmirit da je vidim 😅
Bome ako je na tom testu jača crtica onda super. Beta raste I sve ide u dobrom smjeru. Sretno sutra 🤞
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Marchy super vihesti Bogu hvala samo strpljivo do iduceg ultrazvuka🙏🏻❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure moje ja cu sutra zvati necu ici u Subotu ma slibidan mi dan neradim i ocu odspavat i mozak tilo i psihu nista nije odglavu lipo iduci tjedan koji dan kroz popodne dosta mu je letanja i moranja 😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Marchy, Djetelina čestitam, to su divne vijesti 🤗🤗🤗🍀
Bela jako mi je žao Odmori se i idući tjedan samo jako 💪
Dodo sretno! 🙏
Molly odlični su rezultati! Koje su bile sve upute urologa? I zanima me vezano za treninge, zašto su oni trebali biti izbačeni? Mi smo dobili upute za orahe, med i one sve silne praškove, ali nisu za treninge rekli ništa osim da izbaci vožnju biciklom.
👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Jel jos netko u iscekivanju samnom?
Meni je danas treci dan nakon embriotransfera i nemam nikakvi simptoma 🤷♀️
Draga ja imam grcice,jucer mala tockica krvi na brisanju.Napuhnuta sam od transfera
To bi mogli bit dobro znaci 🤞🤞
Kod mene apsolutno nista, tu i tamo cice i to kad si dam prolutex onda ih osjetim i sve vise imam filing da i obaj put nista 😢
Nadam se i ja isto 🤞🏼
Al ako ima koja cura da mi kaže jel to ok? ☺️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Draga ja imam grcice,jucer mala tockica krvi na brisanju.Napuhnuta sam od transfera
To bi mogli bit dobro znaci 🤞🤞
Kod mene apsolutno nista, tu i tamo cice i to kad si dam prolutex onda ih osjetim i sve vise imam filing da i obaj put nista 😢
Čuj,ne gubi nadu.Samo pozitivno,kod svake cure je drugačije sve,pa nekako sam onako da mi je svejedno,možda tad uspije.Držim fige da bude kod nas obje plusić ❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Ivis urologica je rekla da mobitel ne drzi u džepu i da laptop ne stavlja u krilo. Ne usko donje rublje i sve ove navedene suplemente mu je tocno napisala koje i koliko. Sta se tice treninga u pocetku nije izbacio al nam je rekao ginekolog da zagrijavanje na treningu moze negativno utjecat na spermu i jos nam je to rekao jedan čovjek odvojeno da izbjegava nagle hiit vjezbe ili teski kardio. Kako je dolazilo ljeto on je odlucio prestati (isao je tri puta tjedno do tad na funkcionalni trening) vise je setao i plivalo i u deveti mjesec se vidio opet pomak na spermiogramu. Mislim da nikad necemo znat sto je najvise pomoglo ali mi smo odlucili da ćemo pokusat sa svih strana pa da nesto upali, njemu je pomoglo meni sve gore ide.
Ja jedva cekam sutra s doktorom popricat jer puno mi toga u svemu ovome nije jasno ili smatram da su radene pogreske. Al vidit cemo sutra.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
..bok svima ☺️
..prvo bih poželjela sreću svima koje očekujete lijepe vijesti...
..čitala sam neke stvari o hormonima,ali što više čitam,manje znam...
.. vjerujem da ovdje ima iskusnih cura,pa ako se da nekome odgovoriti mi ...☺️
..ovo su neki od mojih nalaza..
AMH 6.8 pmol/L
DHEAs 20.3 pmol/L
Androstendion 10.2 pmol/L
SHBG 32 pmol/L
Estradiol 137 pmol/L
LH 4.1 IU/L
FSH 10.1 IU/L
Prolaktin 13.1 ug/L
Testosteron ukupni 2.4 nmol/L
Testosteron 45.4 pmol/L
Udio slobodnog testosterona 1.9%
SHBG Globulin koji veže slobodne hormone 32nmol/L
..vidim da su neke vrijednosti povećane,neke smanjene,ali...ne znam što to točno znači...
..imam 40 godina..
..troje djece...prije zadnjeg djeteta imam 4 neuspjele trudnoće,prije mi nije bio problem začeti,ali je bilo teško zadržati trudnoću..
..do sad su te trudnoće bile prirodne ..
..željeli smo još jednu bebu i zadnje 3-4 godine nisam uspjela ostati trudna,iako sam pratila plodne dane..
..bila sam na konzultacijama kod MPO liječnika u Petrovoj ..čekam još neke nalaze,pa ću k njemu..ali,ako neka od vas zna reći bilo što o ovim nalazima,biti ću jako zahvalna 💜
..mislim da sam uglavnom sve napisala....i da ..predebela sam ...imam 100kg....s prvom bebom sam zatrudnila sa 50kg i od tada sam samo skupljala u sljedećim trudnoćama... vjerujem da je i to problem...takodjer imam i trombofiliju,tri mutacije...
..nikad nisu otkrili, zapravo niti pokušavali što je bilo sa izgubljene 4 trudnoće..sve su bile do 12 tjedna..
.. hvala puno ako netko uopće pročita sve☺️☺️
Sirena ja i ti smo imale isti dan transfer!
Nemam niti ja 3dpt niti jedan simptom. Dobro je, već sam luda od osluškivanja 🙈
👱36god. 🧔41god.
👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
🧔oligozoospermia
Pokušavamo od 2022
1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04. ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji