Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    13. Veljača 2025. 08:34

Nata ja jesam ali mislim da ne u istom kontekstu, meni je on bia umjesto štoperice prije aspiracije.. 

Marchy sretno 🤞🏼🥰

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    1.FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔

Marchy89
    13. Veljača 2025. 08:42

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    VELJAČA 2025.13.2. čet
    MARCHY - 1.ultrazvuk
    14.2. pet
    XOXO23 - beta
    BARRRBI - ultrazvuk ivf
    NOOR1994 - konzultacije

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…

Marchy sretno danas.. 🤞🏻❤️

Sanjushka, Barrrbi, Belaaa hvala vam❤️❤️😘 nervoza me pere strasno.. javim popodne kako je proslo🤞🏻

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god
    Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
    Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
    Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno

Marchy89
    13. Veljača 2025. 08:44

Xoxo23

Nata ja jesam ali mislim da ne u istom kontekstu, meni je on bia umjesto štoperice prije aspiracije..

Marchy sretno 🤞🏼🥰

Hvala ti🫶🏻😘 i tebi svu srecu zelim sutra sa novom betom❤️

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god
    Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
    Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
    Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno

💜Medenko
    13. Veljača 2025. 08:57

Marchy biti će sve sjajno 🍀..sretno..ja evo isto čekam pregled da vidimo kad će biti aspiracija🙈🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

noor1994
    13. Veljača 2025. 08:57

Ivis

noor1994

Ivis

Ivis

Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻

Evo cure moje drage bojim se nista od mog transvera zvali su me i nije im bas ali pustit ce jos do sutra pa ce me opet zvati pre tesko mi je 😢 ali sta je tu je zivit moram i gotvo je sta se tice doktora sve sam snage dala vise nemogu😭😭
    Bela možda još ima nade, pričekaj do sutra 🙏
    Molly žao mi je. Ne znam što bih rekla osim

Jao slučajno sam stisnula komentiraj.
    Uglavnom, Molly drži se 🙏

Hej Ivis, prijateljica je dobila nalaz kariograma sa translokacijom nekom te su upuceni na pgd, bi li ti mozda bilo okej da napises proces kako je tekao od saznanja da ste upuceni na pgd? Ili ako ti je okej i voljna si podijeliti svoje iskustvo, da posaljes email pa da vas spojim? Hvala ti

Hej Noor naravno, dapače.
    Kad smo dobili nalaze mog muža, otišli smo natrag u VV i od njih smo dobili uputu za pgt i preporuku za dvije klinike. Jedna je u Bruxellesu a druga je PFC u Pragu. Odlučili smo se za Prag jer za razliku od Bruxellesa ne trebamo putovati avionom (što je bolje radi injekcija, nema muke s transportom). U Pragu imaju koordinatoricu koja priča naški, pa je utoliko i komunkacija brza i jednostavna. Oni su nam vrlo brzo poslali upute da daljnje pretrage, uključujući kariogram partnera. Kako se kariogram dugo čeka, napravili smo ga privatno u klinici Alea Fertility, da ne gubimo dragocijeno vrijeme. Sve te nalaze smo pripremili za hzzo jer su nam oni pokrili dio troskova. Odobrenje smo cekali 2 mjeseca. Iz nekoga razloga rješenje šalju isključivo poštom, koju smo čekali jos 2 tjedna. Ali su nam iz Praga javili da smo dobili zeleno svijetlo. Imali smo s njima konzultacije online i poslali su nam proceduru. Na Vuk Vrhovac smo došli s procedurom i obavljali sve pretrage tamo. Takoder, hormone smo isto dobili u VV bez čekanja uz par izmjena u suglasnosti s Pragom. Dan punkcije smo saznali 4 dana ranije i sjeli u auto i otišli u Prag. Preko primarnog ginekologa imamo pravo na bolovanje za taj period. Punkcija je pod anestezijom i odmah drugi dan javljaju rezultate punkcije i koliko je oplodeno i nakon 5 dana javljaju rezultate tj. koliko je blastica. I onda je faza čekanja koja traje 6 tjedana. Slobodno mi se može javiti na mail u potpisu za detalje i pitanja. Vrlo rado ću pomoći 🫶

Puno ti hvala 🩷 javi ti se ona za detalje

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 novi postupak

Marisha
    13. Veljača 2025. 09:33

Marchy & Medenko sretnoo drage cure🙏🏻
    Lunolina bogme  je baš aktivan  drago mi je da si dobro, i da su mučnine popustile 

Evo ja nisam baš ok, molim ako je netko imao istu situaciju neka se javi:
    Prije tjedan dana na UZV-u doktorica nije bila sigurna da li je endometrij prokrvljen (mengu sam dobila sutradan) ili je prokrvljen miom. Jutros na kontroli, situacija malo bolja ali i dalje endometrij prokrvljen (gledali me i  dr.Lana i dr.Škvorc). Moram se javiti u bolnicu i odraditi histeroskopsku evaluaciju endometrija. Nikako ne privatno jer bih u najcrnjem scenariju radi te prokrvljenosti dosta krvariti. Znači ja sam nakon biokemijske išla odmah u prirddni ciklus, sve je bilo ok. Nešto se izdešavalo u dva ciklusa i baš sam u strahu. Cure help! 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    ...⏳...

Pixi
    13. Veljača 2025. 10:25

Marisha

Marchy & Medenkosretnoo drage cure🙏🏻
    Lunolina bogmeje baš aktivandrago mi je da si dobro, i da su mučnine popustileEvo ja nisam baš ok, molim ako je netko imao istu situaciju neka se javi:
    Prije tjedan dana na UZV-u doktorica nije bila sigurna da li je endometrij prokrvljen (mengu sam dobila sutradan) ili je prokrvljen miom. Jutros na kontroli, situacija malo bolja ali i dalje endometrij prokrvljen (gledali me i dr.Lana i dr.Škvorc). Moram se javiti u bolnicu i odraditi histeroskopsku evaluaciju endometrija. Nikako ne privatno jer bih u najcrnjem scenariju radi te prokrvljenosti dosta krvariti. Znači ja sam nakon biokemijske išla odmah u prirddni ciklus, sve je bilo ok. Nešto se izdešavalo u dva ciklusa i baš sam u strahu. Cure help!

Draga Marisha, došla sam vidjeti na forum u kojoj si fazi i sad vidim ovo. Nadam se da će ti netko od cura pomoći sa konkretnim savjetima i da će ipak sve biti dobro. U mislima si mi.🤗🤞 Drzi se ❤️
    Šta dr. Škvorc kaže od čega bi moglo biti?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

💜Medenko
    13. Veljača 2025. 10:47

Marisha drzi se..🤗..bas mi je zao da te sad to snašlo nakon biokemijske🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️..nemam iskustva ali vjerujem po pričama da si u dobrim rukama🙏🏽🍀
    Ja sam evo bila na pregledu..vadila krv opet pa će odluciti danas..Dr.je neodlučna..dva idealna su za subotu s desne strane Ali ih ima brdo malih sa lijeve strane…🤷🏽‍♀️😏da li cekati pon pa da neki možda narastu i riskirati ili ići sa ova dva sigurna🤔..njoj sam prepustila odluku🙈teško je biti pametan..🤞🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    2/25 novi postupak🫶🏽

djetelina13
    13. Veljača 2025. 12:30

Cureeee moja beta je danas na 12.dan ciklusa 469.1 🙂 jel to dobra brojka? 🤣 totalno sam u soku da ne znam vise nista 

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

💜Medenko
    13. Veljača 2025. 12:37

djetelina13

Cureeee moja beta je danas na 12.dan ciklusa 469.1 🙂 jel to dobra brojka? 🤣 totalno sam u soku da ne znam vise nista

Cestitam🍀❤️😘🥳nema boljeg poklona za Valentinovo🫶🏽🫶🏽🫶🏽..samo neka se pravilno dupla i sve nastavi školski 🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.