Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    djetelina13
    14. Veljača 2025. 10:59

Xoxo s nestrpljenjem i mi čekamo tvoju drugu betu. Mogu si mislit kako je tebi😵‍💫 
    Nadam se da ćeš uspjeti doci do nalaza. 🍀

Ja sam dobro, jučer navečer sam imala bolove u trbuhu one "menstrualne" i grudi me bole i dalje.. ostalo nista. Tijekom dana skoro pa ništa ne osjecam. Sutra vadim betu izmedu 7 i 7:30 h pa vam javim kad stigne nalaz🙂 

Danas sam napravila test ujutro, prvi put bez ikakvog stresa jer znam da je pozitivan i tako sam sretna jer sam napokon ugledala 2 crtice ❣️ 

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

djetelina13
    14. Veljača 2025. 11:01

Evo mog testića 🥰

https://ibb.co/prKhPCrB 

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

Molly8
    14. Veljača 2025. 11:01

Joka slazem se, ti si se u kbc prebacila? Ja ne znan sto bi vise... 

Ja sam sad imala razgovor a doktorom izasla sam iskreno iscrpljena. Imam osjecaj da se za sve moramo borit i da se nas najmanje uzima u obzir.  Sve u svemu i njih bune moji rezultati al izgleda da ne mogu dobit kvalitetne jajne stanice iako su mi nalazi vise manje ok, da mi je amh dobar za godine, nalazi isto i da negdje nastaje problem s kvalitetom. Dao mi je uputnocu odem napravit kariogram. Kaze da bi pokusali iduci put s elonvom ako sam dobro zapamtila da vide hoce bit bolja moja reakcija. 

Ne znam sto da radim oni sad znaju najbolje o meni i svemu sta se dogada i on zeli da u peti mjesec pokusamo opet ali ja sam na pola sa tim bi li ostala. Sad me brine to sto do ima koji dan ja sam kao bila ok i nisam imala problem a sad imam taj ogromni problem koji niti ne znamo zbog cega je da su i oni zbunjeni... 

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

MimaR
    14. Veljača 2025. 11:05

Sirenaa

MimaR

Sirenaa

Jel jos netko u iscekivanju samnom?
    Meni je danas treci dan nakon embriotransfera i nemam nikakvi simptoma 🤷‍♀️

Sirena ja i ti smo imale isti dan transfer!
    Nemam niti ja 3dpt niti jedan simptom. Dobro je, već sam luda od osluškivanja 🙈

Znaci ima nas 🤞
    Kad ti planiras test?

Sirenaa Jao mislim da ću pokušati izdržati da ne radim do bete koja je u idući petak. 
    Toliko sam se nagledala tih negativnih testova da mi se gade i strah me uopće ga raditi. 🤮

Javi kad ti napraviš!🤞🙏

IvonaSi2509 sretno s testiranjem za vikend! Ti si vratila dva, pa tvoje šanse su duple. Držim fige! 🍻🤞

👱36god. 🧔41god.
    👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
    PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 12,3 pmol/l
    🧔oligozoospermia
    Pokušavamo od 2022

1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25
    Beta ⏳ 21.02.25' 🙏

• Ana_
    14. Veljača 2025. 11:08

djetelina13

Evo mog testića 🥰

https://ibb.co/prKhPCrB

E ovo je divan test 😍😍😍

Molly stvarno si u nezavidnoj situaciji. Ne znam što bih ti rekla. Sjedni, razmisli hladne glave i odluči kako ti misliš da je najbolje za tebe ❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

djetelina13
    14. Veljača 2025. 11:12

MimaR

Sirenaa

MimaR

Sirenaa

Jel jos netko u iscekivanju samnom?
    Meni je danas treci dan nakon embriotransfera i nemam nikakvi simptoma 🤷‍♀️

Sirena ja i ti smo imale isti dan transfer!
    Nemam niti ja 3dpt niti jedan simptom. Dobro je, već sam luda od osluškivanja 🙈

Znaci ima nas 🤞
    Kad ti planiras test?
    Sirenaa Jao mislim da ću pokušati izdržati da ne radim do bete koja je u idući petak.
    Toliko sam se nagledala tih negativnih testova da mi se gade i strah me uopće ga raditi. 🤮

Javi kad ti napraviš!🤞🙏

IvonaSi2509 sretno s testiranjem za vikend! Ti si vratila dva, pa tvoje šanse su duple. Držim fige! 🍻🤞

MimaR tako sam i ja napravila i prvi i drugi put. Nisam se tesitrala jer sam imala traumu od te jedne crtice i čekala sam zato betu. Drzim fige da bude pozitivna i pokušaj zaokupirati misli nečime samo da ne radiš testove da se ne stresiraš i sekiraš ako slucajno test pokaze prerano negativan rezultat. 

Ana_ hvalaaaaa ti. ❣️

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)

• K.I.M
    14. Veljača 2025. 11:28

Čestitam svima na pozitivnim betama i uspješnim prvim pregledima ❤️
    Svima drugima želim puno sreće u daljnjim postupcima 💪
    Ja se moram malo pojadati..tek smo na početku MPO priče, ali već sam nekako nezadovoljna. Da li se meni čini ili "mlade" žene (koje nisu još ni u 35.god) ne shvaćaju ozbiljno. Bila sam na konzultacijama i kažu mi da sam ja još daleko od IVFa i da ćemo prvo pokušati klomifenom. Kao ima puno vremena..ali već sam imala 2 pobačaja, mislim koliko ih još moram imati da se nešto konkretno pokrene
    Znam da za sve treba vremena, ali rade ne bi ni došla do te situacije da je hitno, hitno ako sam već "na vrijeme'' počela poduzimati korake.
    Ispričavam se na žaljenju..ako ima koja cura da je pila klomifen (a već je ranije imala neuspješne trudnoće) iskustva su dobro došla 🙂

Oboje 30 g.
    PCOS, AMH 1,1 ug/L (12/23), 2,88 ug/L (12/24)
    On: asthenozoopsermia
    1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
    2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
    Biramo kliniku/dogovaramo konzultacije ⏳🏥

• Markolina
    14. Veljača 2025. 11:38

Čestitke svim curama s plusićima, dajete nadu svima nama koji se tek puštamo u cijelu priču s mpo ❤️

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 ⌛

Barrrbi
    14. Veljača 2025. 11:40

K. I. M. Moj dobitni postupak je bio s Klomifenom ali nije nešto pogođena simulacija. Na kraju 1 dobitna blastica. ❤️
    Djetelina odličan testić - čekamo betu🤞
    Xoxo 🙏🍀
    Ana brz oporavak i čekamo betu s tobom 🍀

Moja situacija-dr rekla da sve još "malo", nastavljam s 💉 i u ned opet folikulometrija. 

👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6;TSH-4,51-Euthyrox
    🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    🟡Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 💔❌

• Markolina
    14. Veljača 2025. 12:01

K.I.M

Čestitam svima na pozitivnim betama i uspješnim prvim pregledima ❤️
    Svima drugima želim puno sreće u daljnjim postupcima 💪
    Ja se moram malo pojadati..tek smo na početku MPO priče, ali već sam nekako nezadovoljna. Da li se meni čini ili "mlade" žene (koje nisu još ni u 35.god) ne shvaćaju ozbiljno. Bila sam na konzultacijama i kažu mi da sam ja još daleko od IVFa i da ćemo prvo pokušatiklomifenom. Kao ima puno vremena..ali već sam imala 2 pobačaja, mislim koliko ih još moram imati da se nešto konkretno pokrene
    Znam da za sve treba vremena, ali rade ne bi ni došla do te situacije da je hitno, hitno ako sam već "na vrijeme'' počela poduzimati korake.
    Ispričavam se na žaljenju..ako ima koja cura da je pilaklomifen (a već je ranije imala neuspješne trudnoće) iskustva su dobro došla 🙂

Pozdrav, jeste li bili na kompletnoj obradi? I jeste li razmatrali da zatražite drugo mišljenje?

Pitanje za druge curke-koji dan ciklusa ste najčešće imali aspiraciju? 

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 ⌛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.