Verbena, Sunce,
jako mi je zao. Sunce, suosjecam se sa tvojim bolom. Zelim ti da sto prije skupis snagu i da ti Prag donese srecu. ❤️🍀
Tanjaanja,
Ja mislim da vise nemas razlog za brigu, sledeca kontrola i jos malo i izlazis iz “rizicna tri mjeseca”, moci ces se opustiti. 🥰💕
Ja sam se javila i dobila upitnik, cjenovnik i spisak nalaz koje trebamo uraditi. Sve je zavrseno, osim internistickog pregleda. To cu uskoro uraditi.
Teich,
Drago mi je da si dobro. Koja si sad sedmica? ❤️
Sutra ulazim u 11.tjedan...
Vidim da vi startate opet uskoro, drzim najveće fige na svijetu da ovaj put uspije💪🤗🥰
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Pozdrav cure, evo mene opet nakon malo duze pauze. Upravo krećem s 8.postupkom, ovaj put u Repromedu. Nekako mi dr.R ulijeva povjerenje. Mužu se spermiogram jako pogoršao iako je uzimao suplemente, ali moramo biti optimisticni :) Prvi put idem u dugi protokol pa me zanima imate li iskustva s tim? Krecem s decapeptylom od 22.dana ciklusa i onda kada krene novi ciklus s Pergoverisom.
Ako netko ide privatno u postupak i treba kupiti Rekovelle, imam jednu kutiju od 36 jedinica i dvije kutije od 12 jedinica, prodajem po cijeni po kojoj sam platila u SLO (jeftinije nego kod nas u HR)
Draga ja sam bila u dugom postupku s decapetylom sam krenila 21 dan ciklusa na mengi sam dodala jos rekowelle( s njim startas klasika 2 dan ciklusa al meni je bio vikend a morala sam prije izvadit hormone pa sam zato krenila 4 dan ciklusa) i davala ih sve do stoperice,iskreno bila sam skepticna jer mi je aspiracija bila tek 19 dan transfer 24 dan ciklusa, muzu je isto spermiogram bio losiji oligoasteno..... al evo rezultat vidis u potpisu... moj ti je savjet samo opusteno slusat doktore znaju oni sta rade sretno 🙏
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Tanjaanja,
Ferticare, Sonja Lazorovska, ako ne grijesim i ti si bila kod nje. Ako jesi, kako si bila zadovoljna sa pristupom? Koji ste paket izabrali? Joj, sad bih imala hiljade pitanja, bolje je ne nudi se. 😂😁
Teich,
Opaa, jos malo i drugi semestar. Divno, drago mi je zbog tebe. Hoces li raditi prenatalni? 😘
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Tanjaanja,
Ferticare, Sonja Lazorovska, ako ne grijesim i ti si bila kod nje. Ako jesi, kako si bila zadovoljna sa pristupom? Koji ste paket izabrali? Joj, sad bih imala hiljade pitanja, bolje je ne nudi se. 😂😁
Teich,
Opaa, jos malo i drugi semestar. Divno, drago mi je zbog tebe. Hoces li raditi prenatalni? 😘
Da jesam..i zaista sam bila prezadovoljna nacinom i pristupom doktorice..kad sam se vracala kuci stalno sam govorila da kakav god rezultat bio necu se pokajati sto sam tamo bila.. za svee sam tu, samo pisi
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Tanjaanja,
Teich,
Na stranicama 1941 i 1942 sam vec malo pisala ali i za sve dodatne informacije zaista sam tu..i srecno 🍀🍀🍀
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji